• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

bersucum sevindim canım aranızın düzelmesine ..
gökcem yumoşlar büyümüş maşallah hadi hayırlısı canım.öptüm senide

ohhh cok sevindim bacim tabiki allahim bozmasin inss bacuuu olsun be tatlim azda biz anlayisli olalim ayol daha ne yapsinlar bu kocisler aman görmesinlerde caniiiimmm benim kib görüsürüz

hg ebros ne zaman geldin bacum daldin hemen alttada görmedim seni iyi kis bos kalmiyorum yinee naptin iyisin umarim bacii

ayip ettin ebrosum olmazmi bacim aman olsun dedikya yüz buldu tabiki son gaz bulaniyoz gel gel gelmez gelincede böyle gelir az yaramaziz valla belli oldu yani saja bi yana allahim varligini hic eksik etmesin yeter bacim sen nasilsin bakiimm

ben iyiyim canım saol eşimi bekliyorum birazdan gelir .oarada size bakıyım dedim..sen neler yaptın?

öyle canım rabbim sağlık versin de bunlarda geçicek inşallah onun varlığını hissetmek çok güzel bir duygu allahım korusun bütün bebişleri..

valla bende aynıyım perşembe doktora gidicem bakalım nediycek .biraz endişeleniyorum hayırlısı artık..

canim is degilde biraz uzandim bacim

neyse sen dolas bakalim umarim persembe güzel haberler alirsin canim hayirlisi hakkinda dilerim hic ugrasmadan gelir meleklriniz inss yaaa bunu o kadar cok istiyorumki inss duam kabul olur inss

hg yalnz cim nasilsin yigenim nasil kiss iyimi migdenmi bulaniyo baci bizdede vatr o dert tuzlu ye olurmu biraz rahatlatiyo

hg yalnz cim nasilsin yigenim nasil kiss iyimi migdenmi bulaniyo baci bizdede vatr o dert tuzlu ye olurmu biraz rahatlatiyo

hb canim..tuzlu eksi daha cok istiyo canim zaten ama cikarinca kötü oluyorum basim cok agrio bakalim napcaz... sen nasilsin kanaman bittimi canim

canim hoca dua ettide o yüzden yazamadim kiss var ama coookkk az zaten dr da takma rahat ol bebegin saglikli lekede normal dedi hayirlisi canim yaa bi damla geliyo yani kan denmez yaa bi garip sanki regilin biterken gelirya öyle gelyo yani neyse

iste bulantimiz var canim ayni yani tuzlu yiyoz az geciyo geri basliyo seninki nasil ben birde kolay cikartamiyorum cikarttigimda sap sari zehir gibi cikiyo yaa

evet ya cok kötü oluyo insanin agzi ... zor oluyo... ama cikarinca benim basimin agrisi biraz hafifliyo... sonradan bisey yemek gelmiyo icimden ac geziyorum die bilirim
günde kac defa cikariyosun canim ya sabah mi aksammi??

valla okuyanlar kusura bakmasinlar ... pek hos bi konu deil ama napalim yasiyoruz hepsini....

evet canim kusura bakmayin kizlar atlayin okumayin buralari....

canim benim bi sabah tutuyo birde aksam tutuyo cok fena bugün kursa gittim orda mahvoldum hic dinleyemedim hocayi offf cok kötü yaaa

canim sen almanyda nerdesin irde almanca kursuna gittinmi nasil almancan iyimi sakincasi yoksa birde msn adresini versene varsa konusuruz yaa

tuanacim hg canim nasilsin yaa iyisin umarim canoo biraz üzgün gördüm seni hayirlisi olsun be tatlim ne gelir rabbimden

Back
X