• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

mızmızcım hoşgeldin canım
günüm bilmiyorum yaa o zamanda günüm geçmesine rağmen çıkmamıştı işte :(((olabiliyormuş bazı insanlarda hatta eczanede satılan testlerde negatif çıkan ama hastanede idrarda baktırınca poztifi görenler bile olmuş okudum bugün

makbercım senın gunun ne zamandı kı

kızlar ogrendım gecenlerde adetten den once yapılan gebelık testlerı tıp dılınde yok sayılıomus adetın ena z 7 gun gectıkden sonra test dogru sayılırmıs

günümm bak netten baktım netten diyor ki o çizgi ilk gebeliklerde 3. ayda tecbürelilerde yani daha önce gebelik geçirmiş olanlarda daha erken çıkabilirmiş
tabii benimde sekiz ya da dokuzuncu haftada belirmisti uc ayin ici oluyor.

mızmızcım hoşgeldin canım
günüm bilmiyorum yaa o zamanda günüm geçmesine rağmen çıkmamıştı işte :(((olabiliyormuş bazı insanlarda hatta eczanede satılan testlerde negatif çıkan ama hastanede idrarda baktırınca poztifi görenler bile olmuş okudum bugün
yahu bir kere olmustur o testtendir sen evde yap once kani sonradan yaptirirsin evde soyle keyfince ogrenirsin insallah.

cnm benımkı en son 7ay önce cıkmıstı sımdı yok heray konrol ettırıyorum
ama strese baglıymıs stres yapınca yükselıyomus ya arastırdıgıma görede
öyle tamamen kurtulan yok cnm hamıle kalana kadr oyüzden korkuyorum heray ver elını hastahane.
....ama bence senı hamılleıkten kalmıs olabılır hanı hamılelıkte yükselırmıs ya bu hormon belkı senın vücut daha atamamıstır oyüzden sıkma canını
yedi aydir cikmayan cikmaz artik bence, dur dilimi isirayim. evet hamilelikte sekizinci haftadan sonra asiri yukselirmis umarim ondandir ama yine de dusmesi lazim artik uc ayi gecti be richim agliyom sizliyom hala ondan dusmuyor belki de:((
kaydirigubbakcemile4 gezıom kk sureklı bırde ozleyın benı dıye gelmedım zemuszemus

adetım bugundu ama olmadı bakalım artık
hadi Insallah bir test de sen patlat bakalim hayirlisi.

benımde bır kac gun oncesınde kasıklarımda zonklama oluyordu sırtım agrıodu -goguslerım asırı dolgunlastı halkalarında bıraz buyume var uyku halı bugun oldu anlamadım yorgun hıssedıom kendımı ama sanmıom bence gelcek adetım gec ama gelcek

tabii benimde sekiz ya da dokuzuncu haftada belirmisti uc ayin ici oluyor.

yahu bir kere olmustur o testtendir sen evde yap once kani sonradan yaptirirsin evde soyle keyfince ogrenirsin insallah.

yedi aydir cikmayan cikmaz artik bence, dur dilimi isirayim. evet hamilelikte sekizinci haftadan sonra asiri yukselirmis umarim ondandir ama yine de dusmesi lazim artik uc ayi gecti be richim agliyom sizliyom hala ondan dusmuyor belki de:((

hadi Insallah bir test de sen patlat bakalim hayirlisi.

sekercım ben nerdeyse bır hafta oncesınde patlattım ama negatıf hemde ıkı kez yaptım hehe zemuszemus

regle gunu gelmeden bile cikar bence ama gec yumurtluyorsaniz cikmayabilir tabii yumurtlama gununden 12 gun sonra iyi testlerde cikar demisti doktor.

sekercım ben nerdeyse bır hafta oncesınde patlattım ama negatıf hemde ıkı kez yaptım hehe zemuszemus

sende vur dedik oldurdun be bacim bir hafta oncesinde de cikmaz tabii:)) sen de derin ve ben gb test manyagisin demek, bizdensin yani:))
aratmadan gelir Insallah mizmizcim, hayilsiysa gelsin de, di mi.

kesın ondandır güncüğüm stres yapma ya bu hormonun ılaclarıda berbat yan etkısı cok oluyo
ama bence senınkı hamılleıkten kalma kolay düser hıc takma ve bıranönce gıt cnm

sende vur dedik oldurdun be bacim bir hafta oncesinde de cikmaz tabii:)) sen de derin ve ben gb test manyagisin demek, bizdensin yani:))
aratmadan gelir Insallah mizmizcim, hayilsiysa gelsin de, di mi.

sekercım ama kasıklarımda sankı bırsey vardı gıbı sureklı zonk zonk edıo acayıp cıse gıdıom bes dakkada bır allahım dedım ne oluyoruz dedım de yaptım sonuc hıc kaydirigubbakcemile3

kızlar benım bgn 12.günüm ovülasyon testım negatıf cıktı yoksa ben yumurtlayamıyormuyumkaydirigubbakcemile3
ay sınırden gülüyorum artık

Back
X