Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."
kız msn adresini bilmiyorumki
bana özel mesajla yolada
nasıl yapıcam sen tamamını görsen şiirimin birinin adı hasretle yanarak anne olmayı bekledim diyeri ise anne olammak nedemek bilirmisin anne
dönartık yavrum
oyyy exsim beni görmüsmü nasil olalim be tatlim ayni hal iste iyyiz ama bin sükür bugün gördüm yine bebegimi dogum tarihi 13.06.2010
semacik yazmis birtanede ben patlatayim dedim sizler nasilsiniz canlarim
yaaaa böyle iste makbusum bakma ben cok yazarim bu güne kadar aileme yazdim sonra kocisime amaaa artikkk melegime yazacaamm annesi kurbaannn onu bana layik görüpte verenee
allahiiimmm dileyen bütün kullarina ver rabbim neolurrr
sevaliimmm tatliskoomm bugün yakalayamadim seni bacim dr kontrolu vardi sonra tabi bi yorgun halsiz sabah 6.30 kalktik....
sonra kocisimi yolladim taaa hirvatistana gitti offf öglen gitmisti daha yeni varmis babacik gitti yalniz kaldik bugün giremedim bacim sagol düsündügün icin merakta birakmak istemezdim opuyorumnanaktan