• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kız msn adresini bilmiyorumki
bana özel mesajla yolada
nasıl yapıcam sen tamamını görsen şiirimin birinin adı hasretle yanarak anne olmayı bekledim diyeri ise anne olammak nedemek bilirmisin anne
dönartık yavrum

Görürüm ellerde,içim özenir.
Yüreğim derd ile,nakış bezenir.
Olunca elbette,yavru sevilir,
ışte biz oyavruya hasretiz makber

yaaaa bulamadım
kafa giti açıyorum herhangi bir mesaj yok yaaaa yanlış yeremi bakıyorum neee nede olsa makber bacım gibi tecrübeli deyilim

canım benim en üst sağ köşede adının yazdığı yerde bildiriler olması lazım oraya bak 1 özel mesajınız var yazar tıkla oraya görürsün

slmlaarrrrr ben geldiiimmm kimse bizi sormamis dualar ettim sizlerede inss ayni duygulari tadarsinizzz inss :emir_bebek:

eximmm hoşgeldin inan aklımdan geçiyordun şimdi dedim bu kız nerelerdee
Allah kabul etsin dualarını inşşş nasılsın

nasil bi duygu bu icime sigmiyor
öyle hasretki bu kollar seni istiyor
yüregimin bi kösesinde sevgin büyyor
gel melegim cebrailin kanadinda

oyyy exsim beni görmüsmü nasil olalim be tatlim ayni hal iste iyyiz ama bin sükür bugün gördüm yine bebegimi dogum tarihi 13.06.2010
semacik yazmis birtanede ben patlatayim dedim sizler nasilsiniz canlarim

yaaaa böyle iste makbusum bakma ben cok yazarim bu güne kadar aileme yazdim sonra kocisime amaaa artikkk melegime yazacaamm annesi kurbaannn onu bana layik görüpte verenee

allahiiimmm dileyen bütün kullarina ver rabbim neolurrr

oyyy yerim onu bennn desene o da ikizler olucak Allahın izniyle :))))valla bende bildiğin gibi canım adet olmadım hala bekliyorum

alikayracım hoşgeldin canım

sevaliimmm tatliskoomm bugün yakalayamadim seni bacim dr kontrolu vardi sonra tabi bi yorgun halsiz sabah 6.30 kalktik....
sonra kocisimi yolladim taaa hirvatistana gitti offf öglen gitmisti daha yeni varmis babacik gitti yalniz kaldik bugün giremedim bacim sagol düsündügün icin merakta birakmak istemezdim opuyorumnanaktan

Back
X