• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

neyse ben kaçıyorum kocişim yatalım diyor öpüyorum sizi kocaman Allaha emanet olun
lilyum daha sık gel canım aramıza kafan dağılır

ayyy cok gecmıs olsun cnm ya :( Rabbım fazla aratmasın hıcbırımıze gercekten her ay reglı olunca yıkılıyor ınsan :gitme: tekrardan doktora gorundunmu bu 1 sene ıcınde pekı

tmm cnm yazını gormedım gorusuruz ıyı geceler konuya abone oldum gelırım her zaman

kız makber sen burdamıydın:oklava:
hee yaa sen nerelerdeydin bakimm :dilcikar:
ayyy cok gecmıs olsun cnm ya :( Rabbım fazla aratmasın hıcbırımıze gercekten her ay reglı olunca yıkılıyor ınsan :gitme: tekrardan doktora gorundunmu bu 1 sene ıcınde pekı
göründüm canım oluruna bıraktılar hep ne bi tedavi ne başka bişey kısmetse bu ay başlıcam tedaviye bugün adet olmam lazımdı olmadım 3. günü testlerimi yaptırmam lazım..

ben 4 yıllık evlıyım 4 yıldır ıstıyorum zaten baştan berı problemım oldugu ıcın ılk yılda başladık hemen tedavıye

ayy bi kaçamadım hee sigaram bitene kadar burdayım :)))

kız riçç asıl senin ne işin var burda yarın kocişin gelmicekmiii kalk hazırlık yap :oklava:

neolsun cnm benımde kocıs yok takılıyorum oyüzden heyecanlımısın cmrtesıye az kaldı

Back
X