• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ben geldimm nihayet hanımlar ben akıllı okul kayıtlarının yarın son olduğunu biliyordum meüer geçen hafta cumaymış anlayacağınız yattı :(((
bütün gün gebzedeydim sabah anneme geldim öğlen burdan çıktım gebzeye feyza hanım rahatsızlanmış dün okulda doktora götürdüm onu yine sonrada arabnın vergisini ödedim dönüşte de kuaföre uğradım şuan annemdeyim..birazdan da kocişim gelir eve geçeriz
bu aradaa benimki hala gelmedi baya nazlandı bu ay tedaviye başlıcaz yaa inat etti :(((
ben çok konuştum sanırım anlatın bakıyım sizler nasılsınız

makbuşum cnm benim olsun ya üzülme.konuştuk telde de zaten.
canım ben kaçıyom şimdi.birtazdan da eve gidicem.
öptüm seni görüşürüz.

üzülmedim desem yalan olur bitanem ama vardır bunda da bir hayır deyip geçiyorum işte
yeni hedefim Allah izin verirse seneye kpssye girmek şimdiden başlıcam çalışmaya..
öpüyorum seni çok çok kendine iyi bak canım

neyse bende kaçıyorum artık yemekten sonra gelirim ancak öpüyorum sizi çok çok
sevalimm seninlede bi muhabbet edemedik bitanem özledim seni yaaaa yarın bol bol konuşuruz inşallah

slm kizlaropuyorumnanaktan nasilsiniz..

hg yalnizcim iyyiz canom kimse yok gerci siz nasilsiniz bakiiimmm.......

bu arada yeni gelen arkadaslar hg sizde inss topigimiz herkese hayirli hamislikler nasip eder,,,,,

makbusum yine söylüyorum bacim sakin üzülme var bunda bi hayir
derinim karsilasamadik bacim özledik seni
sevaliiimmmm caniiiimmm coookkk tesekkürler topigime yazmisin inss tek dilegim sizleride oraya alabilmek
gökcedos iyisin inss bacimm
riciiimmm kissss kocisin geliyormu baciii gözün aydin biz yalniz kaldiikkk

evet topic bos...sen nasilsin canim...ben biraz yemek yedim simdide ölcek gibiyim :(((( hic yemesem daha iyi..sen nasilsin biraz gectimi bulantilarin..

canim bugün iyyim ama arada tutuyo geri geciyo bende hep öyleydim hic yiyemedim daha dogrusu cok zor oluyo yaaa inss gecer bacim ücüncü ayimiza girecez inss gececek yavas yavas canim suan 7 haftamizdayiz biz hayirlisi az kaldi bunada sükür canim

ben cikiyorum canim galiba seninde isin var tatlim kib yinede ye bakalim zorlada olsa yiyelim hadi öptüm opuyorumnanaktan

selam hanımlar ben geldim kimsecikler yok ama.
neyse bugün doktora gittim muayene etti nurtopu gibi kistim var .rahim normal .şimdi adet söktürücü verdi olunca gidip hormon tahlillerimi yaptırıcam ve kist erimiş olursa tedaviye başlıycaz .iğneyle yumurta takibi .aslında klomenle başlıyalım dedi doktorum ama ben klomen yanıt vermediği için istemedim .ilk hamileliğimdede iğneyle yumurta çoğaltma yapmıştık ve normal yolla hamiş kalmıştım buseferde öyle eğer olmazsa aşılama yapılcak yani ebrar tedaviye start verdi .bakalım sonu hayır olur inşallah.
bide doktorum muayeneye başladı bismillah dedi sonra hay allah dedi dedim hocam neoldu ben hamilelik olur diye düşünmüştüm dedi .aslında bendede biraz ümit vardı ama yine kistle idare edicez kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
neyse arkadaşlar bende durumlar buuu..

hoşgeldin canım geçmiş olsun yaa bende çok umutlydum senden ama hayırlısı olsun sıkma canını emii inşallah aşılamaya falan gerek kalmadan gelir minişin sana

derinim gelmişsin kuzu görüşemedik güzel dileğin için saol arkadaşım..inşallah pc hemen yapılırda muhabbete devam edebiliriz...öptümmmm
makbuş seninkide gelmemiş hala hayırlısı canım..
bersucum burda gzüküyosun nasılsın canım?

hoşgeldin canım geçmiş olsun yaa bende çok umutlydum senden ama hayırlısı olsun sıkma canını emii inşallah aşılamaya falan gerek kalmadan gelir minişin sana

saol canım yaa valla bendede vardı ümit negatif testlere rağmen ama yok nasip artık.doktorumada dedim hocam nerde oşans bende niye öyle diyosun dedi ben burda yıllarca çocuğu olmayıp adetim gecikti diye gelen ve hamile çıkan çok kadın muayene ettim .ama yok işte 8 yıldır olmayan şimdimi olcakdı .biliyorum kendimi insan hissedyoyaaa.
sen napıyosun canım?olmadın değilmi?

neyse ben çıkıyorum şimdilik biraz dışarı çıkıcaz gelirim yine öpüyorum sizi ebroşum saat tam 10da burdayım sende gel olurmu

ne yapıyım canım yorgunum biraz yok gelmedi hala bi gelse 3. günü hemen gidicem hastaneye test yaptırmaya off off tedavimde gecikiyor yaa

selam hanımlar ben geldim kimsecikler yok ama.
neyse bugün doktora gittim muayene etti nurtopu gibi kistim var .rahim normal .şimdi adet söktürücü verdi olunca gidip hormon tahlillerimi yaptırıcam ve kist erimiş olursa tedaviye başlıycaz .iğneyle yumurta takibi .aslında klomenle başlıyalım dedi doktorum ama ben klomen yanıt vermediği için istemedim .ilk hamileliğimdede iğneyle yumurta çoğaltma yapmıştık ve normal yolla hamiş kalmıştım buseferde öyle eğer olmazsa aşılama yapılcak yani ebrar tedaviye start verdi .bakalım sonu hayır olur inşallah.
bide doktorum muayeneye başladı bismillah dedi sonra hay allah dedi dedim hocam neoldu ben hamilelik olur diye düşünmüştüm dedi .aslında bendede biraz ümit vardı ama yine kistle idare edicez kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
neyse arkadaşlar bende durumlar buuu..
...

ebroşum canım hadi bakalım tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah kisttende biran önce kurtulursun....sonra gelsin bebişşşşşşopuyorumnanaktan

ne yapıyım canım yorgunum biraz yok gelmedi hala bi gelse 3. günü hemen gidicem hastaneye test yaptırmaya off off tedavimde gecikiyor yaa

canım yaa stres varya bizi mahveden ooo.doktor eşime demişki bugün eşinin bişeyi yok ama stres onun hamile kalmasını engelliyo .oda tabi kafamın etini yedi .neyse git gelde konuşuruz cano...
sende stres yapma gelir inşallahda enkısa zamanda başlarsın tedaviye..

Back
X