• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ah bilsem neden offf neyse ben acık çıkıyorum bi şeylerle uğraşıyım bari gelirim yine

aaaaa kızlar nerdesiniz offffffff nerdesiniz nazar deydi bize inşalah hepinizde hamiş hbaerleriyle gelirsinizde bu sesizliğimiz biter

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bugün biyere gittim benle yaşıt tanıdıklarımı duydum 2 bebeği doğuruyolar ALLAHa öyle yalvardımki o kapı kapı gezen dilencilerden daha fazla valla dr ler aracı ama verende o alanda o ona ben şahsen öyle yalvaranlara dayanamam RABBıMDE bana sizlere acısın kadının biri var daha gecen cuma beni gördü ve bebeğim varmı diye sordu bu haftada sordu beni kendi gibi zannetti galiba ya eskilerde kısırlık sorunu yoktu galiba :olmaz:

selam vermek için geldim hanımlar çıkıcam yine benimki maça gitti birazdan gelir ancak masayı hazırlarım bugün kimselerde uğramamış :((( nazar değdi topicimize
gece gelirim nasipse öpüyorum sizi

ay benimde reglim geliyo ama düşünmüyom düşündükçe ya hemen geliyo yada gecikiyo beni umtlandırıyo izmirde oturupta iyi bi dr bilen varmı yazarasnız sevinirim

makbercim beni listeden sil canım kırmızıları göreli çokkkkk oldu malesef
yazmıştım ama görmemişsin
canım adet olanı listeden silmyorum yeni tarihini ekliyorum sende ver tarihini düzeltiyim
ay benimde reglim geliyo ama düşünmüyom düşündükçe ya hemen geliyo yada gecikiyo beni umtlandırıyo izmirde oturupta iyi bi dr bilen varmı yazarasnız sevinirim
ah canım benim en güzeli düşünmemek ama oda bizlere göre çok zor değilmii
bak benimkide gecikti yine dakka başı geldimi diye gidip bakmaktan bıktım Allah yardımcımız olsun zor valla

Back
X