• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

makbuşum hayırlısı canım inşallah hayırlısıyla gelirde başlarsın tedaviye ..
sen ne yapıcaksın yani hangi tedaviyi uyguluycaksınız bellimi?

hemde nasıl durgun bide biz hamile kalırsak bizde çok giremeyiz belki ozaman iyce durgun olur..
ben kendi adıma genelde hamileliklerimde yattığım için çok girebilceğimi sanmıyorum.
yaa aslında çok stresli günler bekliyo beni .yine düşermi diye diken üstünde olucam..banada bakın sanki kaldımda neleri düşünüyorum kaydirigubbakcemile3

valla gripten korkuyorum sınıfta bugün 2 çocuk hastalanmış gelmedi inşallah bende yakalanmam çocuklardan geçme ihtimali olduğu için

valla doktor bişey demedi canım belli değil yanii sence nerden başlar yaa varmı bi fikrin

ya hanımlar sitede sorun var size cevap yazdım ama gelmedi akannehir

günüm hoşgeldin tatlım nasılsın ?aldınmı sonucunu ?
bersucum inşallah hayırlısıyla atlatılır bu illet bende baya korkuyorum ama sizin için daha riskli birsürü çocuk allah korusun..
makbuşum heralde ilk klomenle başlar ama tek tüpün olmadığı için aşılamada önerebilir .hayırlısı cano inşallah

anladım ebroşum gelirse benimki pazartesi gidip yaptırırım testlerimi bakalım ne olcek

nurcum gebelik için tedaviye başlıcam ee 1 sene geçti dış gebeliğin üstünden bu kadar beklediğim yeter

cano hee bende gittiniz sandım.
ya nerde bukızlar terkettiler bizi böyle olmamıştık hiç...:olmaz:

nurcum niye endişeleniyosun canım bi antibiyotikle halledilcek bişey .kafaya takma canım doktora git bi antibiyotik bi fitil tamam işte sorun kalmaz allahın izniyle..

geçmiş olsun canım üzülme yaa inşallah büyütülecek bişey değildir antibiyotikle biter geçer

Back
X