Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."
hemde nasıl durgun bide biz hamile kalırsak bizde çok giremeyiz belki ozaman iyce durgun olur..
ben kendi adıma genelde hamileliklerimde yattığım için çok girebilceğimi sanmıyorum.
yaa aslında çok stresli günler bekliyo beni .yine düşermi diye diken üstünde olucam..banada bakın sanki kaldımda neleri düşünüyorum kaydirigubbakcemile3
günüm hoşgeldin tatlım nasılsın ?aldınmı sonucunu ?
bersucum inşallah hayırlısıyla atlatılır bu illet bende baya korkuyorum ama sizin için daha riskli birsürü çocuk allah korusun..
makbuşum heralde ilk klomenle başlar ama tek tüpün olmadığı için aşılamada önerebilir .hayırlısı cano inşallah
ben iyi olmaya calışıyom ama olamıyom simir testinde iltıhap cıkmıs moral olarak iyi değilim güzel bi dr arıyom bu hafta inş gideceğim bakalım o ne dicek
nurcum niye endişeleniyosun canım bi antibiyotikle halledilcek bişey .kafaya takma canım doktora git bi antibiyotik bi fitil tamam işte sorun kalmaz allahın izniyle..