• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

neyse kızlar kociş acıkmış ona bişeyler hazırlaayayım zaten kk da çok yavaş nedense habire sayfayı yeniliyorum hepinizi öptümmmm

canım bende kk da tariflere bakıyorum burda da hava kapalı canım sıkıldı değişik tarifler denemek istiyorum tarif araştırıyorum sen neler yapıyorsun mutfağı hallettin mi sahi dün misafirlere ne mamalar yaptın var mı değişik tarif

iyi yapıyosun canım valla böyle havalarda evde olunca başka türlü vakit geçmez .valla ben işlerimi hallettim şimdi çay içiyorum dün misafirim akşam yemeğinden sonra geldiler kurabiyem vardı tatlı ve tuzlu onlardan ikram ettim çayın yanına .
sen yemek tarifimi araştırıyosun yoksa pasta türümü?

ebrarım canım hayatım karardı filmi izlerken yani bu vatan için canlarını feda ediyolar kmi eşini kimi coçuğunu kimi yaşlı hasta anasını nişanlısını bırakıp gitiler çok etkilendim

ebrarım canım hayatım karardı filmi izlerken yani bu vatan için canlarını feda ediyolar kmi eşini kimi coçuğunu kimi yaşlı hasta anasını nişanlısını bırakıp gitiler çok etkilendim

ah canım valla öyle nekadar borçluyuz onlara vatan için canlarını feda edenlere .allahım hepsinin yardımcısı olsun..turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi

ben oldu bitti türk filmlerini severim ama bazı yabancılarda çok güzel en son alacakaranlığı izledim yabancı film olarak amma çok güzeldi izmirdede hava bi açıyo bi kapatıyo bulutlar ağladı ağlayacak :roflol:

valla ben genelde sinemaya türk filmleri olunca gidiyorum yabancı filmler sıkıyo bide alt yazı olunca gözlerim yoruluyo .evde zaten ses sistemi var genelde evde izliyoruz yabancıları..
burada aynı nurcum bi güneş bi bulut sıkıldım yaniii

yok burdayım camasır serdim geldim tatlı yiyom sizede vermek isterdim ama uzaksınız bana hayatınız tatlı olsun :ecrin_bebek: böyle

kızlar gökcem şimdi kuzu kuzu yatıyodur garibim yaa çok zorlu bir süreç iyi bilirim insan yatmaktan çok sıkılıyor .sonu hayır olsunda en önemlisi ooo

ay canım şeker pare istedi kız tatlı dein valahi çk istedi hemde
bende tür filmleri sverim yabancı filmlede alt yazıyı okurken hiçbir şey anlamıyom

gökçem bitanem şimdi ne kadar heycanlıdır canım benimm kız özledim şimdiden daha zor girer konuşursan ok selam söyle inşalah hamiş olarak gelir aramıza

biz yeni evlendik hep hayal etmişimdir şöyle aşk filmine gidlim el ele omuz omuza eşim aradı tatlım sana bi sürprizim var akşam yemek yapma dışarda yeriz ordan sinemaya valla en cok sinemaya sevindim ben pek duygusalım acıklı olsun ask olsun yeter eşimde bunu bilir !!!! süslendi giyindi meşimi beklıyom yemek yedik güzel bi salondan yer ayırmış girdik söylemiyo bende afişler bakmadım sürprüz ya !!!! filmde coğunluk çoluk coçuk ana film basladı müzede bir gece belki izleyeniniz var nasıl sinir oldum adam kendi için sinemaya gelmiş sanki çok kızdım ama napalım bundan sonra hep ben ayarladım gideceğimiz filmi

canım benim keske demeseydim ağzımdan cıktı bi kere kusura bakmayın üzüldüm şimdi

biz yeni evlendik hep hayal etmişimdir şöyle aşk filmine gidlim el ele omuz omuza eşim aradı tatlım sana bi sürprizim var akşam yemek yapma dışarda yeriz ordan sinemaya valla en cok sinemaya sevindim ben pek duygusalım acıklı olsun ask olsun yeter eşimde bunu bilir !!!! süslendi giyindi meşimi beklıyom yemek yedik güzel bi salondan yer ayırmış girdik söylemiyo bende afişler bakmadım sürprüz ya !!!! filmde coğunluk çoluk coçuk ana film basladı müzede bir gece belki izleyeniniz var nasıl sinir oldum adam kendi için sinemaya gelmiş sanki çok kızdım ama napalım bundan sonra hep ben ayarladım gideceğimiz filmi

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hay allah bilirim o filmi izledim yani duygusallıktan öte komedi filmi neyse yemekle idare etmişsindir .olsun düşünüp yemeğe filan götürmesi güzel.aslında kızlar eşlerinize netür şeyler istediğinizin ipuçlarını verin yoksa onlar kadın ruhundan çok anlamazlar yapı gereği kaydirigubbakcemile5

yok nurcum önemli değil çünkü benim tatlıyla aram hiç yok..
sevalim sende eve giderken alırsın şekerpare

Back
X