Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bende kk da tariflere bakıyorum burda da hava kapalı canım sıkıldı değişik tarifler denemek istiyorum tarif araştırıyorum sen neler yapıyorsun mutfağı hallettin mi sahi dün misafirlere ne mamalar yaptın var mı değişik tarif
ebrarım canım hayatım karardı filmi izlerken yani bu vatan için canlarını feda ediyolar kmi eşini kimi coçuğunu kimi yaşlı hasta anasını nişanlısını bırakıp gitiler çok etkilendim
biz yeni evlendik hep hayal etmişimdir şöyle aşk filmine gidlim el ele omuz omuza eşim aradı tatlım sana bi sürprizim var akşam yemek yapma dışarda yeriz ordan sinemaya valla en cok sinemaya sevindim ben pek duygusalım acıklı olsun ask olsun yeter eşimde bunu bilir !!!! süslendi giyindi meşimi beklıyom yemek yedik güzel bi salondan yer ayırmış girdik söylemiyo bende afişler bakmadım sürprüz ya !!!! filmde coğunluk çoluk coçuk ana film basladı müzede bir gece belki izleyeniniz var nasıl sinir oldum adam kendi için sinemaya gelmiş sanki çok kızdım ama napalım bundan sonra hep ben ayarladım gideceğimiz filmi