• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

nurunayncım bugün adet olduysan ovulasyon günlerin kasımın 6 ve 10 u arası tatlım.hadi hayırlısı inşallah.

derinsu sağol canım bende hesapladım ama bende biraz iltihap varmış o gecerse inşallah RABBİM herkesin yardımcısı olsun hihoyyyt

Amin tatlım inşallah.normalde adetinde gecikmeler yaşamıyorsan ovulasyon günlerin dedigim günlerde olur büyük ihtimalle.ama arkadaslarım ovulasyon testleri kullanıyor bence sende öyle yap.bende artık düşünüyorum o testlerden kullanmayı.benim hiç belli olmuyor çünkü.geç yumurtluyorum ben.

mrb kızlar nasılsınız hepinize hayırlı akşamlar

bu arada makbercim sen nasılsın seni göremiyorum kız tedavi ne oldu

derinim sevilim ve diğer kızlar hepinize mrb

sevilim maşallah 35 haftalık olmuşsun...ne büyük heyecan dimi?az kalmış dünyanın en güzel duygusunu yaşqayacaksın..ben 3 günde yaşamış olsam hayatımda hiç yaşamadığım bir duyguydu..senden bir hafta öndeydim ben dimi?çok az kalmış olacaktı benim de:( allahım ikinizi de esirgesin bütün hamişleri de yemin ederim hergün yatmadan bütün hamilelere dua ediyorum
kuzum ama üzdün beni benim sana bunları hatırlatmam çok üzdü beni sabır hayatım sabır insallah en güzel şekilde yasayacaksın bu duyguyu canım benim:1hug:

beticimm canım nerelerdesin iyisin inşallah nasıl gidiyor canım?

sevilim canım karşılaştık sonunda nasılsın tatlım?

kızlarrrrr............nasılsınız......çok özledim hepinizi.....ya kızlar site çokyoğun olduğundan ve benim interneimde aşırı yavaş olduğundan sayfa açılana kadar uyuyasım geliyo ya kafayı yedşm....hatta güne söylemiştim söylersin kızlara giremiyorum diye.....azıcık anlatayım kızlar 12. haftam yarın bitiyo 3 ayım doldu bile....dün gittim doktora ultrasona girdim göbekten baktı bebek rahmin gerisinde dedi çok bulanık gözüktü bebişim alttan bakalım dedi....alttan baktı ve kızlar bi pipi gördüm.......:))))daha çok erken ama dktor söylemek istemedi ben gördüm deyince söylemek zorunda kaldı yüzde 90 erkek dedi....kızlar alttan bakınca resmen çok net gözüktü...hiç durmuyo.....bi tepetaklak dönüya....bi poposunu dönüyo takla atıyo...:)))allahım korusun tüm hamişleri.....olmayanada en kısa sürede nasip etsin inşallah......

derinim sen nasılsın bitanem.....
bu arada yeni hamiş varmı liste hangi sayfada bi bakayım.....

ayyy betycim yaa MAAŞALLAH canım.Allahım sag salim rahat bi hamilelik nasip etsin.anamm erkek heee pipili geliyo desene :))))))))
ben iyiyim canım ne olsun...hayırlısıyla tedaviye başlayacagım öbür aya.şimdilik rahimagzındaki yarayı dondurduk dün.o da bi başlangıç sayılır gerçi tedavi için:)
ya o liste olayına makbuş bakıyo cnm arada güncelliyor belirli bi sayfada yok canım.

iyi derinim inşallah güzel haberlerini alıcaz başlamışsın gerisi gelir içini ferah tut....

Amin tatlım inşallah.normalde adetinde gecikmeler yaşamıyorsan ovulasyon günlerin dedigim günlerde olur büyük ihtimalle.ama arkadaslarım ovulasyon testleri kullanıyor bence sende öyle yap.bende artık düşünüyorum o testlerden kullanmayı.benim hiç belli olmuyor çünkü.geç yumurtluyorum ben.

ya bende almaya karar verdim ama clear bulue markalı olması gereklimi ondan bulamadım baska marka olsa olurmu acaba benim bi arkadasım vardı 4 yıllık evliler bebekleri olmadı meger kızda kist varmış ilaç içti gecti babannesi bişey demiş onu yaptı hamile kaldı hatta hiç adet olmayan birine demiş o bile hamile kaldı ama onuki düştü ben onu denemeyi düşünüyom aranızda duyan varmı 1 çaybardağı çörek otunu havanda ezip 1 bardak zeytin yağında kavurup o yağı ilşkiden hemen önce içine sıkıyomuş şırıngayla miktarı 2 mildi galiba kız onu kullandı hamile kaldı belki kisti iyileştiği için olabilir ALLAH hepimize şifa versin kaydirigubbakcemile2

ya bende almaya karar verdim ama clear bulue markalı olması gereklimi ondan bulamadım baska marka olsa olurmu acaba benim bi arkadasım vardı 4 yıllık evliler bebekleri olmadı meger kızda kist varmış ilaç içti gecti babannesi bişey demiş onu yaptı hamile kaldı hatta hiç adet olmayan birine demiş o bile hamile kaldı ama onuki düştü ben onu denemeyi düşünüyom aranızda duyan varmı 1 çaybardağı çörek otunu havanda ezip 1 bardak zeytin yağında kavurup o yağı ilşkiden hemen önce içine sıkıyomuş şırıngayla miktarı 2 mildi galiba kız onu kullandı hamile kaldı belki kisti iyileştiği için olabilir ALLAH hepimize şifa versin kaydirigubbakcemile2
Canım clearblue olması şart degil tabiki.netten bile sipariş edebilirsin çeşitli sitelerde var.site ismi vermiyim şimdi ama biliyosundur.
o dedigini de duymadım ama ne bilim bana mantıklı gelmedi canım...herşey bi vesile yani.bilemeyiz şimdi ondan mı kaldı Allah bilir yani ...
yaaaa canım buradayım ama gitmiyor mesajlar çok yavaş

evet sevilim aynen.şimdi hızlandı sanki biraz.

Son düzenleme:
sevilim evet ya bende merak ettim ne isim düşünüyonuz kız:)
beticim seninde vardır düşündügün bi isim.
sizi bilmiyom kızlar ama erkek isimlerinden YAĞIZ ı çok seviyorum ben.

ayy sinir oldum ya ne kadar agır site offffff.

ya makbuşum nerelerdesin kuşum yaa özledim zaten gell hadi:((((

gökçemin de transferi olmuş yanlış okumadım ben dimi?hadi hayırlısı inşallah yaaa Allahım sen büyüksün.inşallah bu defa olacak gökçemmm.

Back
X