• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kızlar ben kaçıyorum atv de meliham başlıyacak hayırdır inşallah hayırdır inşallahopuyorumnanaktan

hee kızz başladı bile özet veriyo bende kaçırmam melihamı ya bayılıyorum o kadınazemuszemus hele hayırdır inşallah demesi :lepi:
iyi seyirler bebegim öptüm seniopuyorumnanaktan

kızlar 9:30 a kadar buradayım.sonra kocişko alır o da özledi naapsın:))
zaten artık erken de yatıyoruz.gece gelemeyebilirim.

offf canlar bekledim bekledim gelmedi kimse.kaçıyorum ben..gece gelemeyebilirim.makbuşum merak etme.bide msn de sorun var.sildim tekrar yüklüyorum yine olmuyor.koray bi baksın gelince de girerim biraz .öptüm .

selam ben gelebildim nihayett...sabah kkya girilmemişti hoş şimdide zor girdim zaten..
burdan çıktıktan sonra pazara gittim sonrada annemlere yemekti falan derken gelmeye fırsatım olmadı..
derinim hoşgeldin canım tekrar aramıza inşallah bu son olmuştur:))))
senam gelmişsin senide kaçırdım biraz daha iyisindir inşallah
betycim seni de kaçırmışım oğluşun olucak demek çok sevindim canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin..
sevilim seninde az kalmış bitanem yaa ne çabuk geçti zaman :))))
ve adını sayamadığım diğer hanımlar hepinizle muhabbet etmeyi çok özledim ne zaman eskisi gibi toplaşıcaz yaaa

aa makbuşum yaa kimseler yok bitanem ama bu nee.kaçtan beri girmedim ugramamış kimse.ben geldim diye mi böyle yaptınız küstüm:(((((

h.b canım.sorma yaa bişey göndericem 40 saatte yani.zor açılıyor sayfalar.

uykum geldi cano bian önce yatayım.benimki daha geldigi gibi tembihe başladı,"bakk geç saatlere kadar durmak yok" diye:)))

cnm onunla ugraşıyoruz yeni yükleniyor çok agır yüklüyo nedense.ben koray işten gelmeden yapmaya çalıştım ama kabul etmiyo hiçbir programı anlamadım gitti yani.
neyse bende kaçıyom canım iyi geceler tatlı rüyalar.

derinim sevilim ve diğer kızlar hepinize mrb

sevilim maşallah 35 haftalık olmuşsun...ne büyük heyecan dimi?az kalmış dünyanın en güzel duygusunu yaşqayacaksın..ben 3 günde yaşamış olsam hayatımda hiç yaşamadığım bir duyguydu..senden bir hafta öndeydim ben dimi?çok az kalmış olacaktı benim de:( allahım ikinizi de esirgesin bütün hamişleri de yemin ederim hergün yatmadan bütün hamilelere dua ediyorum

bu kadar olur sondan okumaya baslamistim, betty ve sevilimi okuyunca, aklima topigi actigimiz ilk gunlerimiz geldi, dedimki nerden bilirdik aslinda ceylancim haric hepimiz ayni donem hamileligi yasayacagimizi ve senayla benim basia gelicekleri, cok sukurki sevilimle betty saglikla yuruyor bu yolda diye dusundum, senam canim insallah bu sefer ceylan ve derini de alip dordumuz hamile kaliriz.
kizlar bu isimleri tek kullanma sebebim formun ilk gunleri bu isimler olmamizdi lutfen yanlis anlasilmasin.

biz de 8 gündür başladık tekrar aralık 12 ye kadar kalmazsam(ki kalamam...) tekrar aşılam yaptırıcaz...inşallah gerek kalmaz da.....benim doğumdan sonra kanamam 55 gün sürdü yaa...doktor bukadar sürmemesi gerek dedi bitmeden adet olmuş olabilirsin dedi....anlamadım öyle bile olsa çok uzun sürdü..ilaçla durdurduk kanamyı hormonlarım altüsttür heralde o yüzden kendi kendime kalmam yüzde 1 bile değil heralde...
canim bak benim prolaktin cok yuksek cikti kayiptan iki ay sonra doktorum israrla ilac vermedi ucuncu ay da kendimiginden duzeldi, senin ise bana gore cok cok ileriydi hamileligin yani cok normal hemen hormonlarin duzelmemesi ama inan duzeliyor uc ay icinde demek ondan doktorlar diyor uc ay bekleyin diye! yalniz senacim asiri uzuntu de hormonlari cok tetikliyor kim sana uzulme diyebilirki, uzulmek de ne eminim icin kan agliyor ama bir yandan yeni bir gebelige kendini hazirlamali ve guclenmelisin, canim bak goruceksin uc dort aya hamile kalicaksin Allah'in izniyle.

Son düzenleme:
makbus ne zaman alicaksin sonuclari?
bettycim cok sevindim oglusuna, Allah sapasaglam kucagina da almayi nasip etsin, sevilcim gelmissin arada sesini duyunca cok seviniyorum iyi oldugunuza, az kalmis canim Rabbim yardimcin olsun, dogum seklin belli mi?
gokceden de mujdeyi aliriz Insallah.
ebrar dun gece yine aklima geldin kiz sen yakinda hamile kalican Insallah:))
ya asil haber dogru mu rapunzelin hamile oldugu Insallahhhhhhh :nazar: :nazar:

kizlar rapunzeli okudum, hic ummadigi zaman dogal yolla kalmis ocakta tup bebek dusunuyormus hatta:)) :nazar: :nazar: Allah'im ne buyuk Insallah yuzu gulucek rapunzelin artik, saglicakla alicak oglusunu diyesim geldi:))

ben de haftaya saliya randevu aldim doktordan, takvim isteyecegim beyfendiden, uc ay daha kendim denyeyeim sonra asilama direk diyecegim acele mi ediyorum bilmiyorum ama hicbir sey yapmadan yine iki yil bekleyecek olmak fikri deli ediyor beni!!!

makbus ne zaman alicaksin sonuclari?
bettycim cok sevindim oglusuna, Allah sapasaglam kucagina da almayi nasip etsin, sevilcim gelmissin arada sesini duyunca cok seviniyorum iyi oldugunuza, az kalmis canim Rabbim yardimcin olsun, dogum seklin belli mi?
gokceden de mujdeyi aliriz Insallah.
ebrar dun gece yine aklima geldin kiz sen yakinda hamile kalican Insallah:))
ya asil haber dogru mu rapunzelin hamile oldugu Insallahhhhhhh :nazar: :nazar:

canım yaa valla ağzından bal damlıyo nediyim inşallah bitanem .inşallah hepimiz hamiş kalırız ay en çok istediğim şeylerden biri topluca hamiş olmak .canımmm moralin için çok saol valla acayip oluyom sen böyle diyince .a.s.a.s.

derinim dönmüşsün aramıza bitanem sositosositohihoyyyt
valla nasıl sevindim canım yaa artık muhabbetlere tam gaz devam değilmi?
günüm hadi hayırlısı canım bence bir iki ay dene olmadı aşılama normal yoldan kalabiliyosun sonuçta hem derlerki düşüğün ayağı içerde olurmuş yani hemen hamiş kalabilirmişsin inşallah öyle olur canım..
sevilim iyi olmanıza çok sevindim heyecan doruktadır şimdi hayırlısıyla kucakla bebişini inşallah..
senam sende iyisin umarım canım olumlu düşünüyosun hemen bebiş istemekle hayırlısı inşallah aşılamaya geçmeden olur bitanem öptüm..
makbuş naber cano burda gözüküyosun .iyimisin canım başın ağrıyomuş?

rapunzele çok sevindim allah tamamına erdirsin pıhtıdaşımın hamişliğini ...hihoyyythihoyyyt
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

iyigeceler09ix11ap0.gif

Back
X