bu kadar olur sondan okumaya baslamistim, betty ve sevilimi okuyunca, aklima topigi actigimiz ilk gunlerimiz geldi, dedimki nerden bilirdik aslinda ceylancim haric hepimiz ayni donem hamileligi yasayacagimizi ve senayla benim basia gelicekleri, cok sukurki sevilimle betty saglikla yuruyor bu yolda diye dusundum, senam canim insallah bu sefer ceylan ve derini de alip dordumuz hamile kaliriz.
kizlar bu isimleri tek kullanma sebebim formun ilk gunleri bu isimler olmamizdi lutfen yanlis anlasilmasin.
canim bak benim prolaktin cok yuksek cikti kayiptan iki ay sonra doktorum israrla ilac vermedi ucuncu ay da kendimiginden duzeldi, senin ise bana gore cok cok ileriydi hamileligin yani cok normal hemen hormonlarin duzelmemesi ama inan duzeliyor uc ay icinde demek ondan doktorlar diyor uc ay bekleyin diye! yalniz senacim asiri uzuntu de hormonlari cok tetikliyor kim sana uzulme diyebilirki, uzulmek de ne eminim icin kan agliyor ama bir yandan yeni bir gebelige kendini hazirlamali ve guclenmelisin, canim bak goruceksin uc dort aya hamile kalicaksin Allah'in izniyle.