• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

herkese günaydın kızlar, ya çok duygusal şeyler yazılmış ağlayacaktım neredeyse, Rabbim hamile olanlara sağlıkla bebişlerini kucağına almayı nasip etsin inşallah, bebeğini kaybedenlere sabır ihsan edip en kısa zamanda meleklerini göndersin ve bizim gibi hiç hamile kalamamış dört gözle o anı bekleyenlere de çok daha fazla bekletmeden naip etsin , Allah o sonsuz merhametiyle tüm hamile kalmak isteyenleri dileğine kavuştursun inşallah amin...

ben de haftaya saliya randevu aldim doktordan, takvim isteyecegim beyfendiden, uc ay daha kendim denyeyeim sonra asilama direk diyecegim acele mi ediyorum bilmiyorum ama hicbir sey yapmadan yine iki yil bekleyecek olmak fikri deli ediyor beni!!!

bu kadar olur sondan okumaya baslamistim, betty ve sevilimi okuyunca, aklima topigi actigimiz ilk gunlerimiz geldi, dedimki nerden bilirdik aslinda ceylancim haric hepimiz ayni donem hamileligi yasayacagimizi ve senayla benim basia gelicekleri, cok sukurki sevilimle betty saglikla yuruyor bu yolda diye dusundum, senam canim insallah bu sefer ceylan ve derini de alip dordumuz hamile kaliriz.
kizlar bu isimleri tek kullanma sebebim formun ilk gunleri bu isimler olmamizdi lutfen yanlis anlasilmasin.

canim bak benim prolaktin cok yuksek cikti kayiptan iki ay sonra doktorum israrla ilac vermedi ucuncu ay da kendimiginden duzeldi, senin ise bana gore cok cok ileriydi hamileligin yani cok normal hemen hormonlarin duzelmemesi ama inan duzeliyor uc ay icinde demek ondan doktorlar diyor uc ay bekleyin diye! yalniz senacim asiri uzuntu de hormonlari cok tetikliyor kim sana uzulme diyebilirki, uzulmek de ne eminim icin kan agliyor ama bir yandan yeni bir gebelige kendini hazirlamali ve guclenmelisin, canim bak goruceksin uc dort aya hamile kalicaksin Allah'in izniyle.
canım benim ne güzel söylemişsin yaa duygulandım şimdi:((inşallahcanım inşallah.ilk önce sizlerden alalım inşallah haberleri canım benimŞeniz
seninde prolaktim çok iyi şuanda bence canım.27 di sanırım ..sınır 25 zaten.yani çok iyi bence.
bu arada acele mi ediyorum demişsin..olur mu hiç kızz.bian önce tedavini ol canım benim hiç zaman kaybetmeden.
derinim dönmüşsün aramıza bitanem sositosositohihoyyyt
valla nasıl sevindim canım yaa artık muhabbetlere tam gaz devam değilmi?
günüm hadi hayırlısı canım bence bir iki ay dene olmadı aşılama normal yoldan kalabiliyosun sonuçta hem derlerki düşüğün ayağı içerde olurmuş yani hemen hamiş kalabilirmişsin inşallah öyle olur canım..
sevilim iyi olmanıza çok sevindim heyecan doruktadır şimdi hayırlısıyla kucakla bebişini inşallah..
senam sende iyisin umarım canım olumlu düşünüyosun hemen bebiş istemekle hayırlısı inşallah aşılamaya geçmeden olur bitanem öptüm..
makbuş naber cano burda gözüküyosun .iyimisin canım başın ağrıyomuş?
evet bbişim döndüm şükür.ama dün gece bekledim kimse gelmedi:(( hepinizi çok özledim.artık acele etmeden geçmişi de iyice okuyorum çok iyi ya bende çok sevindim valla.opuyorumnanaktan
günaydın kızlar
günaydın aşkitommmmmmmmmmmmmmmmmmmŞeniz
herkese günaydın kızlar, ya çok duygusal şeyler yazılmış ağlayacaktım neredeyse, Rabbim hamile olanlara sağlıkla bebişlerini kucağına almayı nasip etsin inşallah, bebeğini kaybedenlere sabır ihsan edip en kısa zamanda meleklerini göndersin ve bizim gibi hiç hamile kalamamış dört gözle o anı bekleyenlere de çok daha fazla bekletmeden naip etsin , Allah o sonsuz merhametiyle tüm hamile kalmak isteyenleri dileğine kavuştursun inşallah amin...

merserayım günaydın canım ..yazdıklarına kocaman bir AMİNNNNNNNNNNN diyorum .inşallahhhh hepimiz birgün bu güzel duyguları yaşayacagız canım.opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
nasıl olıyım canım bildiğin gibi işte sen nasılsın

iyi cnm neolsun işte her sabahki gibi kahvaltıydı ev toplamaydı falan işte.
halıları topladım bide yıkamaya vericem.birini toplamadım gerçi baglayacak bişy bulamadım bant da yok kaydirigubbakcemile3

ben iyiym canım sağol, aman üşütme kalın giyin, havalar soğudu valla,
makbercim sen bi tedavi görüyomuydun, regline kaç gün var ne zamandır girmeyince buraya unuttum kusura bakma

canım bu ayın 24ünde oldum halada devam ediyor :(((( sözde başlıcaz testleri yaptırdım ama almadım hala hastaneden doktor bu ayın sonuna kadar yok diyorum yol yakınken başka bi hastaneye mi gitsem

hee cnm halıları vercem işte şimdiik.bayrama hazır olsun.

sagol canım.iyiyim bende işte.oturuyorum öyle tek başıma.
bilgisayarıma kavuşmanın keyfini çıkarıyorum:))

canım keyfini çıkar sonuna kadar bilgisayarsız çok eksik oluyo hayat kaydirigubbakcemile3

canım bu ayın 24ünde oldum halada devam ediyor :(((( sözde başlıcaz testleri yaptırdım ama almadım hala hastaneden doktor bu ayın sonuna kadar yok diyorum yol yakınken başka bi hastaneye mi gitsem
canım yaaa ne zor böylede şimdi.o da ne diye gitmiş nereye gitmiş yaa..hay Allahım tam bi doktor buluyoz bişyler çıkıyo illa.bence de sen zaman kaybetmeden sonuçları al ve doktoru degiştir canım.nede olsa başka doktorada gitsen aynılarını isticek hemen.bari yeni yaptırdım dersin gösterirsin hemen.
canım keyfini çıkar sonuna kadar bilgisayarsız çok eksik oluyo hayat kaydirigubbakcemile3

evet valla canım sorma.
sen neler yaptın.ben ne zamandır iyi takip edemedim.seni tanıyorum ama tedavinin nasıl yürüdügünü fln unuttum ?

hangi tedaviye başlıcaksın bence bir başka dr a git, ama bu drundan memnunsan bir hafta daha bekle derim, ama tedaviye başlıcaksan yani ilaç kullanmaya falan reglinin 4.günü başlaman gerekiyor genelde, hayırlısı olsun hakkında canım

canım yaaa ne zor böylede şimdi.o da ne diye gitmiş nereye gitmiş yaa..hay Allahım tam bi doktor buluyoz bişyler çıkıyo illa.bence de sen zaman kaybetmeden sonuçları al ve doktoru degiştir canım.nede olsa başka doktorada gitsen aynılarını isticek hemen.bari yeni yaptırdım dersin gösterirsin hemen.

evet valla canım sorma.
sen neler yaptın.ben ne zamandır iyi takip edemedim.seni tanıyorum ama tedavinin nasıl yürüdügünü fln unuttum ?

haklısın unutmakta canım bende unutuyorum çoğu zaman, ben 2,5 senedir uğraşıyorum sebepsiz infertiliteyim hiç bir sorunumuz yok çok şükür ama bebek olmuyor, bir kaç ay klomen tedavisi oldum sonra bir kaç bekledim, bu yaz 2 kez aşılama oldum ama tutmadı yine, şimdi kendi haline bıraktık hazirana kadar bekleyip tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum, bu arada bu ay soğan kürüne başladım o bitince de incir kürüne başlıcam,
senin sürecin nasıl canım?

haklısın unutmakta canım bende unutuyorum çoğu zaman, ben 2,5 senedir uğraşıyorum sebepsiz infertiliteyim hiç bir sorunumuz yok çok şükür ama bebek olmuyor, bir kaç ay klomen tedavisi oldum sonra bir kaç bekledim, bu yaz 2 kez aşılama oldum ama tutmadı yine, şimdi kendi haline bıraktık hazirana kadar bekleyip tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum, bu arada bu ay soğan kürüne başladım o bitince de incir kürüne başlıcam,
senin sürecin nasıl canım?

canım hayırlısı olsun inşallah...
inşallah tüpe gerek kalmaz kendiliginden kalırsın canım:Saruboceq:
bende uzun zamandır kendi haline bırakmıştım.polikistikoverim ben canım.
bide geçen gün yara çıktı rahim agzınada,dün donduruldu bakalım.öbür aya ne alemde olacak ona göre tedaviye başlıyacaz yine...doktor ilk olarak ne isteyecek bilemiyorum tabii...ama rahim filmi ister sanırım.klomen kullandım olmadı çünkü.
sogan kürünü bende 3 ay yaptım canım.çok iyi geliyor.benim adetler acaip düzensizdir.iki ayda bir adet oluyorum normalde ama sogan sayesinde gecikmelerim çok az oluyor artık.

canım hayırlısı olsun inşallah...
inşallah tüpe gerek kalmaz kendiliginden kalırsın canım:Saruboceq:
bende uzun zamandır kendi haline bırakmıştım.polikistikoverim ben canım.
bide geçen gün yara çıktı rahim agzınada,dün donduruldu bakalım.öbür aya ne alemde olacak ona göre tedaviye başlıyacaz yine...doktor ilk olarak ne isteyecek bilemiyorum tabii...ama rahim filmi ister sanırım.klomen kullandım olmadı çünkü.
sogan kürünü bende 3 ay yaptım canım.çok iyi geliyor.benim adetler acaip düzensizdir.iki ayda bir adet oluyorum normalde ama sogan sayesinde gecikmelerim çok az oluyor artık.[/QUOTE

canım hayırlısı bakalım inşallah gerek kalmaz, benim adetlerimde de bir sorun yok 28 günde bir olurum hiç şaşmaz, rahim filmi bende çektirdim canım inşallah sende de bişey çıkmaz ve en kısa zamanda hamile kalırsın

kızlar kk da yine sorun var sayfaları açmakta zorlanıyorum, şimdi çıkıyorum ben görüşmek üzere hepinizi öpüyorum

Back
X