• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kıslar bende ovulasyon testıyle dun çift çizgiyi gördüm hatta 2.çizgi daha koyuydu dun degerlendirdık ama bugun esım ben ıyıe sıkıldım gorev gıbı olmaya basladı dedi benimde canım sıkıldı tamda belki bugün olacaktı:((((((((
canım hoşgeldin aramıza yaa erkeklerin geneli böyle bu işi görev olarak görmek istemiyorlar benimkide öyle aslında üstüne gitmemek oluruna bırakmak lazım böyle kasıldıkça kasılıyoruz..ayrıcaa eğer çift çizgiyi gördüysen o günlerde ona belli etmeden başka yöntemler bul ki sadece bebek için olduğunu anlamasın yerimseniben

selam arkadaşlar hepimizin cumhuriyet bayramı kutlu olsun ..biraz geç oldu ama bugün çok işim vardı giremedim biarada zaten site açılmadı ..nasılsınız kızlar ?hepinizi özledim yaa .yarın yine misafirim var bugün hep temizlikle uğraştım..neyse gelsenizde azcık muhabbet etsek..

kızlarrrrrrrr huuuuu
beni özlediniz mii
ne var ne yok bakım geçmişi okuyamıyorum ben çok uzunnnzemuszemus

yellowcum hoşgeldin canım özledik tabi özlemez olurmuyuz ...nasılsın?

canlarım site çok ağır yenilemiyor yaa ben kaçıyorum acayip uyku bastırdı kestiricem biraz öpüldünüz

slm kızlar yarın test gunum doktora gıtcem kızlar skk guvencem var bu hormon testlerınde devlet para alıyormuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

mızmızcım hadi hayırlısı canım .ssk da testler için ücret almıyolar diye biliyorum .yanlız ilaç yazarsa doktor onlardan bir miktar alınıyo .inşallah testlerin iyi çıkar canım ...

makbuşum hoşgeldin demişsin ama görmedim kusura bakma sanada güle güle canım öptüm..
bersucum sende gelmişsin görüşemedik nasıl gidiyo durumlar herşey yolunda inşallah..

yellowcum hamiş yok canım ama enkısa zamanda çıkıcak inşallah .gökcem tüpbebek yaptırdı ayın 5 de belli olcak sonucu dualarımız onunla inşallah..

slm kizlar ben deldim nasilsiniz bakiimm ya bu topigin nesi var zaten hic hayrim yok iyice moral bozuyo haaa

ınsallah kızlar ınsallah ne bılıyım bır arkadas dedı para lıyorlar hazılıklı gıt fılan dıyeeee

ebrarim allah seni hamis etsin emii valla temiz kalbin varmisss burdayim kiss yalnizimla konustum ben bugün msn de oda iyi biraz bulantilari var benim gibi baskada iyi yani ama siteye girememis iki gündür hos bende giremedim yaa

ağlama hoşgeldin canım tam seni merak ettiğimi yazmıştım geldin iyi insanmışsın canım..
valla mızmız sanmıyorum bende adetimi bekliyorum olduğumda bende gidip tahlillerimi yaptırcam ama para verilmiyo diye biliyorum..

Back
X