• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

hiç sorma ebrarım bende kilamayı açtım sen asılsın canım çok üşüyom canım birden bire soğudu kız hava işler idare eder eboşum

ebroşumm geçmiş olsun bitanemm yaa hava acayip soğuk her türlü hastalıkta mevcut dikkat et canım kendine sıcak tut vücudunu..
hoşbuldum sevalimm eve geldim haber vermek için girdim şimdi çıkıcam malum yemek yapmam lazım gelirim yine

evet canım biranda soğudu hadi burası neysede sizin ora çok soğumazdı .demekki kış geldi cano..
moralin nasıl canım daha iyisin deilmi?

makbuşum hoşgeldin canım.saol ya buara bişeyler oldu bana habire hasta oluyom dikkat ettiğim halde .
buarada sen saçlarını boyatmışsın güle güle kullan bitanem ...güzel günlerde inşallah..

evet eb rarım burasıda bir rüzgar var korkuyom gideyim bime cano çok üşüyom ben zaten elerim b uz hiç ısınmıyo bende bu kadar erken bweklemiyodum kışı ebroşum yakaladı canım moralim idare eder canım her şeyi oluruna bıraktım canım
makberim canım eve geldinmi kolay gelsin

canım dikkat et kendine valla kışı işyerinde geçirmek zor iyi bilirim neolursa olsun insanın evi gibi olmuyo .

evet ebrarım zor valahi canım sen beni anlarsın canım evimde oturup batanyemi çekeyim üstüme uyuyayım çok üşüyom valahi canım senniye bıraktın esnaflığı

sevalim ben burdayım gittiğimi sanma canım .pıhtılaşmayada yazıyıyorum oyüzden gözükmüyo olabilirim..

canım benim eşim istedi .biliyosun annesi rahatsızdı ve diyalizini evde yaptığımız için tek kişiye zor oluyodu .bide bilirsin lafları ,tavırları .onları çekmemek için yani eşimin hatırına 12 yıllık emeğimi hiçe sayıp sattım .ama hala çok üzgünüm.çok emek verdim yani.şimdi diyo yeni yer açıyım istemiyorum artık eve alıştım bide bebiş olursa zor olur .artık bebişim için bişeyler yapmak istiyorum .yani böyle canım..

canım benim eşim istedi .biliyosun annesi rahatsızdı ve diyalizini evde yaptığımız için tek kişiye zor oluyodu .bide bilirsin lafları ,tavırları .onları çekmemek için yani eşimin hatırına 12 yıllık emeğimi hiçe sayıp sattım .ama hala çok üzgünüm.çok emek verdim yani.şimdi diyo yeni yer açıyım istemiyorum artık eve alıştım bide bebiş olursa zor olur .artık bebişim için bişeyler yapmak istiyorum .yani böyle canım..

helal olsun sana canım çok büyük bir fedakarlık yapmışsın canım mükafatını alırsın canım kısmet o kadarmış canım demekcanım sen çalışmışsın yeterince beişinde olunca zor olur bende beişim olana kadar yürütecem canım evet bence çok iyi düşünmüşsün canı eve alışınca insan çalışmak istemiyo

sevalim napalım canım ALLAHINRIZASINI kazanmak kolay değil .inşallah kazanabilmişimdir .elimden geleni yaptım .ama buraya kadarmış işte .hayat boş aslında .
neyse şimdi sırada bebiş büyütmek var inşallah nasip olursa tabi ..biraz heyecanlıyım yarın doktora gitcem kistim eridiyse ve tahliller iyi çıkarsa başlıyoruz .hayırlısı inş..

offf yaaaa GÖKCEMıDE çok özledim umarım bebişi onunladır ve enkısa zamanda döner aramıza .yokluğu çok belli sevalim değilmi?

ebrarım canım yay burçluyum canım sende öğlesin canım ay ne güzel canım inşalh kistin erimiştir canım inşalh hemen hamiş klaırsın canım rabim mutlaka sabrımızın karşılığını verir canım
canım işler yoğun değil aslındada gelenler sohbet ediyolar gidiyolar canom

hiç sorma bende çok özletim bitanemi çok belli canım bacım inşalah oda muradına erer canım benim çok heycanlıdır şimdi ayın 5 de müjdeli haberini alırız inşalah görüşürsen çok selamım söyle çok özlediğmide ilet canım
ebrarım senin burcun ne canım

Back
X