• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

selam hanımlarrr haber vermek için girdim abimlere gidcez ne zaman gelirim bilmiyorum erken olursa girerim yatmadan öptüm hepinizi

ok makbusum bende kacirdim sizleri neyse dün sarjim bitti demistimya zaten hadi git bacim dagit kafani öptüm byee

slm kizlar bayadir giremiyodum:((( bugün girebildim ama kimsecikler yok....ben sizleri cooooooooook özledim...neyse insaallah bidahaki sefer konusuruz hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan

selam arkadaşlar geldim ama kimsecikler yok .yarın sabah erken kalkıcam oyüzden yatıyorum .hepinize iyi geceler arkadaşlar ...öptümmmm

slm kizlar bayadir giremiyodum:((( bugün girebildim ama kimsecikler yok....ben sizleri cooooooooook özledim...neyse insaallah bidahaki sefer konusuruz hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan
selam canım hoşgelmişsin..nasıl gidiyor hamilelik canım?öptüm seni görüşürüz ylnzcım opuyorumnanaktan
selam arkadaşlar geldim ama kimsecikler yok .yarın sabah erken kalkıcam oyüzden yatıyorum .hepinize iyi geceler arkadaşlar ...öptümmmm

tüh yaaa kaçırdım laflardık birazcanım neyse..öptüm ebrarım.inşallah yarın görüşebiliriz.Şeniz

offf kimsecikler yok yaaa.makbuşum da abisine gitti çok geç gelir şimdi:((

merhaba derinsu iyiyim.senınle ilk defa yazısıyoruz.makbuşu ve aglama yı tanıyorum.sen hamilemiydin

evet canım ilk yazışıyoruz...senin yeni geldigin sıralarda benim pc bozuktu da giremiyodum fazla o yüzden rahat konuşamıyodum herkesle...
yoktatlım hamile degilim henüz:)Allah söyletmiş olsun inşallah:))
sende adet gününü bekliyosun yakın galiba?inş gelmez:)

gelcek gibi.belirtiler var.hayırlısı.evet allah söyletti.senin ne kadar oldu düşüneli hamileliği.

yaa..olsun belki belitiler ondan deigldir canım hemen gelecek diye düşünme inşallah bebişin seninledir...
valla canım ben 4 yıllık evliyim..yaklaşık 1 buçuk yılda hamile kalabilmiştim ama düşükle sonuçlandı malesef...ondan sonrada hiç olmadı 2buçuk yıldır bekliyorum canım...
polikistikover var ayrıca..vede pazartesi günü rahimagzı yaramı dondurduk...önümüzdeki ay tedaviye başlamak istiyoruz...

günaydın hanımlar güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle..saat 7buçuk kahvaltı edip çıkıcaz bugün doktora gidicem ..gelince habaer veririm öpüldünüz hepiniz

geldim nannnn ne uykucusu delüüüüü anca kokiş gitti kahvaltıyı topladım yatak odayı topladım..:mymeka: sırf bana kıllık olsun diye erkenden gelip benden önce günaydın diyon demiiii çakkaaaallllllülülülülülü

kızlarrr günaydınnnnnnnnnopuyorumnanaktanhepinizi çok seviyorum.güzel birgün olması dileklerimlee .:Saruboceq:yepyeni haberler almak dilegimle...
Allahımm gökçem bizi sevindirsin lütfennnn:Saruboceq: 5ine çok az kaldı yaaa.perşembe günü...:Saruboceq:

hadi nan ne sana kıllık için erken gelem erken kalktım kahvaltı hazırladım ortalığı topladım anneme geldim hıhhh birazdan da hastaneye gidicem

fıstığım ben çıkıyorum artık yavaştan hazırlanıyımda çıkıyım bakalım ne dicek doktor..
öpüyorum sizi eve gidince girerim yine

Back
X