• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

neyse bende işlerimi halledeyim tamamen...
sevalllllllllllllllllllll uykucu karıı açmadın mı daha kızz yanlız kaldım benn:((((
gidiyom şimdi tüstüm sanaaaaa:çok üzgünüm: şaka şaka sen ciddi ciddi üzülürsün şimdi:)))
öptüm işlerim bitsin geliomm.Şeniz

derinim sesini duydum geldim kız vslash çok uykum geliyo sıcak yataktan kalkasım olmuyo
kız dükanı batıracam böyle gidersekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
makberim sende hastaneye gidiyomuşsun kız ne kadar erken kalmışsınız anam utandım şimdi

derinim sesini duydum geldim kız vslash çok uykum geliyo sıcak yataktan kalkasım olmuyo
kız dükanı batıracam böyle gidersekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
makberim sende hastaneye gidiyomuşsun kız ne kadar erken kalmışsınız anam utandım şimdi

günaydın canımmopuyorumnanaktanvallah kızzsana diyom ama bende bu sabah çok zor kalktım hee sıcacık yatak bırakılır mı yaa::)))

al atıyom gene siftahını çekil ordan kafana gelmesinkaydirigubbakcemile3 BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM... hopp attım hayırlı işlerin olsun inşallah kuzummopuyorumnanaktan

günaydın canımmopuyorumnanaktanvallah kızzsana diyom ama bende bu sabah çok zor kalktım hee sıcacık yatak bırakılır mı yaa::)))

al atıyom gene siftahını çekil ordan kafana gelmesinkaydirigubbakcemile3 BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM... hopp attım hayırlı işlerin olsun inşallah kuzummopuyorumnanaktan

hadi at canım hadi siftahım senden beereketi alahtan olsun sağol canımallah razı lsunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hadi bakalım inşallah iş olur:)))
makbuşta gitti bakalım ne dicek doktor ya.
gökçemide merak ediyom çok...ama içimden bi hiss gökçem hamile diyo yaa sevalimmm vallahi bak:Saruboceq:

hadi bakalım inşallah iş olur:)))
makbuşta gitti bakalım ne dicek doktor ya.
gökçemide merak ediyom çok...ama içimden bi hiss gökçem hamile diyo yaa sevalimmm vallahi bak:Saruboceq:

evet derinim heycanlandım kız makbuşda giti ebrarda gdidiyo günümde gidiyo inşalah güzel haberlerle gelirler
bencede gökçem hamile nşalah ya canım çok uğraştı inşallah rabim yüzünü güldürür

evet derinim heycanlandım kız makbuşda giti ebrarda gdidiyo günümde gidiyo inşalah güzel haberlerle gelirler
bencede gökçem hamile nşalah ya canım çok uğraştı inşallah rabim yüzünü güldürür

evet inşallah canım yaaa.öbür aya benim akıbetimde belli olacak inşallah...inş tekrar dondurmaya gerek kalmaz yaaa çok grı oluyo sevalim...hala da var yani:((
bu arada makbuşumla telde görüştüm eve gidiyorum şimdi dedi anlatır gelince.

selam ben geldimm .
gidip tahlillerimi yaptırdım sonuçlar yarın çıkıyo bugün çıksaydı doktora gitcektim olmadı neyse biraz canım sıkıldı ama hayırlısı .yarın gidicem doktora .bakalım tedaviye başlıyabilcezmi?
derinim ,sevalim ordamısınız ?nasılsınız bakalım?

makbuşumda gitmiş doktora hayırlı sonuçla döner inşallah ..
derinim endişelenme cano inşallah yara dondu bidaha gerek kalmıycak sende tedaviye başlıyabilicen..
allahım bütün arkadaşlarıma ve bana hayırlı evlat nasip et ...
GÖKCEMDE inşallah pozitifi görcek perşembe günü..:Saruboceq:

selam ben geldimm .
gidip tahlillerimi yaptırdım sonuçlar yarın çıkıyo bugün çıksaydı doktora gitcektim olmadı neyse biraz canım sıkıldı ama hayırlısı .yarın gidicem doktora .bakalım tedaviye başlıyabilcezmi?
derinim ,sevalim ordamısınız ?nasılsınız bakalım?

oo hoşgeldin ebrarım hadi hayırlısı olsun 1 güncük beklicen artık.inşallahhayırlı sonuç alıcan cnm.bende oturuyom öyle napiyim..makbuş gelir birazdan.

kızlar mrb ben geldim güzel dilekleriniz için sagolun inş rabbim nasip eetmiştir hayırlısı ile bakalım gerçi test yaptım dün negatif çıktı rabbim büyük hayırlısı

selam hanımlar ben geldim malesef hayırlı haberlerle gelemedim sonuçlar iyiymiş fakat doktor acayip moralimi bozdu :((( tedavi yapsakta bişeye fayda etmez 6 ay daha bekle dedi..sözde ,iyi doktordu off yaa ne şanssızım ben

makbuşumda gitmiş doktora hayırlı sonuçla döner inşallah ..
derinim endişelenme cano inşallah yara dondu bidaha gerek kalmıycak sende tedaviye başlıyabilicen..
allahım bütün arkadaşlarıma ve bana hayırlı evlat nasip et ...
GÖKCEMDE inşallah pozitifi görcek perşembe günü..:Saruboceq:

ay inşallah ebrarım ya bi daha gerek kalmazz...
evet gökçem inşş pozitif haberini getircek çok heyecanlıyım yaaa.:Saruboceq:

ebroşum hayırlı haberler alırsın canım inşşş temiz çıkar sonuçların
makbuşda gitmiş inş onunda güzel ıkar
derinim sen nasılsın canım yaran agrıyomuş geçmiş olsun
sevalim canım geldim gitmişsin sanada kolay gelsin kib

gökcem neden yaptın cano ?moralini bozma daha erken çıkmıyabilir .onun için hep diyolar evde test yapmayın diye .canom inşallah var moralini bozma

gökççem hoşgeldin canım yaa neden erken yaptın testi aaa moralini de bozmuşsundur şimdi sen

ebroşum valla bende anlamadım tedavi işe yaramzmış zaten yarı yarıya ihtimalmiş falan filan

derinim inşallah gerek kalmıycak canım .benim arkadaşta dondurdu bidaha gerek kalmadı yani endişelenme ..
gökcem saol cano bakalım girdik biyola hayırlısı olur inşallah..

Back
X