Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
derinim sesini duydum geldim kız vslash çok uykum geliyo sıcak yataktan kalkasım olmuyo
kız dükanı batıracam böyle gidersekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
makberim sende hastaneye gidiyomuşsun kız ne kadar erken kalmışsınız anam utandım şimdi
günaydın canımmopuyorumnanaktanvallah kızzsana diyom ama bende bu sabah çok zor kalktım hee sıcacık yatak bırakılır mı yaa::)))
al atıyom gene siftahını çekil ordan kafana gelmesinkaydirigubbakcemile3 BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM... hopp attım hayırlı işlerin olsun inşallah kuzummopuyorumnanaktan
hadi bakalım inşallah iş olur:)))
makbuşta gitti bakalım ne dicek doktor ya.
gökçemide merak ediyom çok...ama içimden bi hiss gökçem hamile diyo yaa sevalimmm vallahi bak:Saruboceq:
evet derinim heycanlandım kız makbuşda giti ebrarda gdidiyo günümde gidiyo inşalah güzel haberlerle gelirler
bencede gökçem hamile nşalah ya canım çok uğraştı inşallah rabim yüzünü güldürür
selam ben geldimm .
gidip tahlillerimi yaptırdım sonuçlar yarın çıkıyo bugün çıksaydı doktora gitcektim olmadı neyse biraz canım sıkıldı ama hayırlısı .yarın gidicem doktora .bakalım tedaviye başlıyabilcezmi?
derinim ,sevalim ordamısınız ?nasılsınız bakalım?
makbuşumda gitmiş doktora hayırlı sonuçla döner inşallah ..
derinim endişelenme cano inşallah yara dondu bidaha gerek kalmıycak sende tedaviye başlıyabilicen..
allahım bütün arkadaşlarıma ve bana hayırlı evlat nasip et ...
GÖKCEMDE inşallah pozitifi görcek perşembe günü..:Saruboceq: