• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

derinim seninki tvden izliyo benimki statta .çok kızgınım ona beni götürmedi .bide diyoki üşütürsün orda sonra tedaviye başlıyamayız ..:dilcikar::mymeka:

tamam bersum bi daha yapmam zaten perşembe günü giderim kısmet olursa test için sende belirti arama ben gibi çünkü ortaya belirti çıkmıyooo
derinim ii bakalım bende az sonra kaçıcam kocişin pc de işi var yaa dua edin bana bakalım sonu hayır olsun heves etmiyorum yani
ebroşum delüüü tamam sıkmıyıcam canımı napalım alah büyük sende üzme kendini nie üzüyonn

derinim seninki tvden izliyo benimki statta .çok kızgınım ona beni götürmedi .bide diyoki üşütürsün orda sonra tedaviye başlıyamayız ..:dilcikar::mymeka:

aaa delüsün heee adam haklı :oklava:üşütürsün vallah iki dakika markete çıkıyoz üşüyoruzz bide orada düşün olmaz bebişim olmazz iyiki gitmemişsin:olmaz:

slm kızlar

gündoğmadan

canımmm hakkınızda hayırlısı olsun
ovlsyn testini haber ver demiştin dün yaptım ikinci çizgi her zamankinden daha belirgindi ama yinede diğeri gibi değildi ve bizde değerlendiremedik eşim nöbetteydi :gitme: bugün yaptım yine silik çizgi
acaba dün müydü kaçırdımmm galiba baya moralim bozuldu canım
olsun yumurta 24 saat cnli kaliyor adami yakaladigin an calisin:)) hem bak gununu ogrendin kac aydir deniyorsun bugunler deniyormuydunuz onceden?

bersucum bende takip ediyodum onları çok üzüldüm yaa .gerçekten hayırlısı demek gerek .inanın çok zor insan yaşamadan anlamıyo .diyosunki belki kalmasam daha iyiydi .biyandanda azda olsa anneliği hissetmekde güzel oluyo.çok karışık bersum rabbim sağlıklı bebişler versin hepimize..
walla hayirlisiysa olsun kiazlar birgun hic anne olmayacaksam uc ay da olsa o duyguyu yasadigima sevinirim ama su an icin keske oyle olacagina hic olmasin diyorum.
kızlar mrb nasılsınız
beni merak etmişsiniz gündüz girmiştim aslında biraz canım sıkılmıştı ama biraz daha iyiyim rabbim ne demişse o olur gönül i isterki olsun bebek ama elden bişey gelmez duadan başka
bersum sen nasılsın canım inş sende adet olmazsın günün geçer gider test yaparsın hamiş olursun inş canım
günüm sen nasılsın canım inş herşey yolundadır testlerin güzel çıkmıştır geçmişi okuyamadım
derinim senden naber datlum benim
ebroşum canom sen beni merak ettin canım yaa saol iyi sayılırım sen nasılsın
canim o test sonucunu unut, hayirlisiysa diye dua edelim.

canım selam hoşgeldin..evet valla eşlerimizde etkilenir oldu.

kızlar artık kaçıyroum kib görüşmeküzere kib ii gecelerrrrrr kociş istiyo pc yi hadi gökcedoşşş kaçarrrrrrr tatlı rüyalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ooo ebroş senin kociş fanatik mi yoksa maçada gitmiş...kız hakket ne işin var senin maçta otur sıcacık evinde :)))

tamam bersum bi daha yapmam zaten perşembe günü giderim kısmet olursa test için sende belirti arama ben gibi çünkü ortaya belirti çıkmıyooo
derinim ii bakalım bende az sonra kaçıcam kocişin pc de işi var yaa dua edin bana bakalım sonu hayır olsun heves etmiyorum yani
ebroşum delüüü tamam sıkmıyıcam canımı napalım alah büyük sende üzme kendini nie üzüyonn

aman be gökçemmm heves et anacımm etttttt niye etmiyosun ki.umut dünyası işte umudumuz inancımız olmasa nasıl yaşarız..böyle kendini duygularını dizginlemeye çalışırsan daha sıkılır canın..o yüzdennn inşallahhh vardır de canommmopuyorumnanaktanbende gönülden diliyorum olmasını.takdir rabbimin..:Saruboceq:

derincim yanlis alinti yapmisin illa tup olsun demiom doktorun pesinden gidicegim zaten olursa da uc dort aydan once mumkun degil canim.
ebrarcim selam yok mu demissin olmaz mi canim opuyorumnanaktan

amanda aman kimler varmis burda yaaa gökcedosum aysencim,bersucum,ebrarim,günüm sositososito riciiiimmm nasilsiniz kizlaarrr yaaa özledim valla hepinizi yaaaa eee exsüm yoookk nerde bu kisss ayyy valla kötüyüm kizlar yaaa cok kötü bulantim vaarr göz degdi vallah bana iyiydim kac gündür yaa

güle güle gökçemmm inşallahhhhhhhhhh herşey güzel olacak bebegim öptüm.opuyorumnanaktan
oyy benim fıstıgım gelmiş.gel bakalım bıcırık nasılsın?özletiyosun riçim..şöyyle bi geçmişi okuduysan seni ne çok özledigimizi anlarsınopuyorumnanaktan

kızlar aslına bakarsanız bende çok seviyorum maça gitmeyi .çok gideriz beraber ama bugün götürmedi işte .
bersum biraz fanatiğiz beşiktşlı kendisi .bende fenerbahçeliyim sositososito
gökcem güle güle tatlım herşey gönlünce olsun hadi öptüm seni..
günüm haklısın insan bazen öyle şeyler düşünüyoki kendine şaşıyosun kafamçokkarıştı inşallah bu düşünceler tek tek hepimizi terk eder yerine umut kalır ...

amanda aman kimler varmis burda yaaa gökcedosum aysencim,bersucum,ebrarim,günüm sositososito riciiiimmm nasilsiniz kizlaarrr yaaa özledim valla hepinizi yaaaa eee exsüm yoookk nerde bu kisss ayyy valla kötüyüm kizlar yaaa cok kötü bulantim vaarr göz degdi vallah bana iyiydim kac gündür yaa

şşşşttt kısss beni unuttun :umursamaz: bende buradayım yerimseniben

derinim çağrı atsan yada mesaj olmazmı merak ettim ben baya .kızlarla ilgilense bile haber verirdi .neyse yine sen bilirsin canım.

Back
X