• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

hoşbulduk cnm ya okudum basına gelenlerı ah bu erkekler benımkı face karsı ne benı üye yapıyo ne kendını sende canını sıkma opuyorumnanaktan

makbusum özel hastaneyı nıye aradın cnm gecmısı okumaya calıstım ama bulamadım bı sorunmu var yoksafisfisfis
derınım senı sayfalarda görmek negüzel kız oh ohzemuszemuszemuszemus

selam kızlar bi ugrayayım dedim napıyosunuz bakayım?
nurunaynım geldim sen yoksun ama tatlım...bu arada loçkam arnavutçada canım demekkaydirigubbakcemile3sevale ögrettim birbirimize öyle diyoruz alışkanlık oldu...

riçim sagol canım bende çok mutluyum size kavuştugum için canım benim...
makbuşum aradı yatayım biraz dedi dizisi başladı onun dizi bitince gelir merak etmeyin:))

hoşgeldın derıncıgımde hemen kacmıssın sanırımzemuszemuskaydirigubbakcemile3

bende bayılıyodum o dızıye özellıkle bebişe melege ama sonunu hıc sevmedımmafoldumben

hoşbulduk cnm ya okudum basına gelenlerı ah bu erkekler benımkı face karsı ne benı üye yapıyo ne kendını sende canını sıkma opuyorumnanaktan

benimkide karsı beni asla üye yapmaz kendide ama aldı bikere anam kadınlarda kendilerini öyle sergilemişki tövbe tövbe erkek nefsi işte af edersiniz köpek nefsi gibi inş gene olmaz!!

ya bende o lamiayı boğasım geldi kenana çooooooooook ağladım pis demekki kenanı sevmiyomuş

geldim kız riççimm rüya topicine ugradım dasırnaşık şey
ayy dudaktan kalbe cidden çok salakça bitti yaa.ben hep kavuşmaalrını bekledim.ama romanda da ölüyomuş kenan napalım:)

evet bencede sevmıyomus dıgerıyle okadr sey yapmasına ragmen evlendı ya pis sey
derınım evet cnm sonu cok salakcaydı
sevalım hosgeldın cnm

kızlar dünden berı sancılanıyorum gelcek benımkıler ama nazlanıyolarzemuszemuskaydirigubbakcemile3

derinim loçkam hoşbulduk canım iyiy sen atarsında iyi y olmazmı canım ne yaptın loçkam
riçhim sn erelerdesin görüşemiyoz senle baacı
nuanycım sen nasıl oldun

bu topik hareketli ne güzel..
aşılama topiği bomboş..
hiç ses seda yokkkkkkkkk...

Back
X