• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

iyiyim riçhim ne olsuncannım aynen ümitlenmede sen yinecanım
oy kıyamam derinim sana canım bwenim inşaalh istediğin kiloya kavuşursunda sonra istediğin kadar yersin
inşallah canım yaaaaŞeniz
yoo bılmıyodum derıncıgım umarım hayırlı haberler verırsın bızlere dularımız senınle:Saruboceq::Saruboceq:askböcegı
inşallah riçimmm canım benimŞeniz
tatlım tüp bebek sonucu değil aşılama sonuıcu bekliyorum kısmetse
birde elma sirkesi kullandığını yazmışın.onu sakın sabahları aç karna içiyim falan deme
akşam yemekten sonra sodayla iç.
sabahları aç karna mideye çok büyük zararı var.
düzenli kullanıldığında çok faydasını görürsün.
ben ilk aşılamadan sonra kullandım yeşil çayla birlikte ilaçlardan aldığım kiloları veriyim diye 7 kg verdim. ama yine geri almata başladım. hee aynı zamanda sodaya katıp iç canım

ayy ablam aşılama oldugunu çok iyi biliyorum öyle yazmışım yaff kusura bakma:kedi:burada bir ark tüp bebek sonucunu bekliyoruz da ondan karıştırdım:)))
abla valla biri diyo aç karnına biri diyo tok bende şaşırdım..
peki öyle yaparım madem..yanma olmadı midemde aslında..sirkeyi de hiç sevmem nasıl içtim bi Allah biliyo:bbo:

ben anlamadım ateş böceğimi aşkböceğimi hangisi için haber bekliyosunuz

kıss aşkböcegi :))yani şuan mesajlaştıgımız ablamın haberini bekliyoruz aşılama oldu da.

riçim güle güle canım çok öptüm..valla öyle görüntü olarak da aşırı degilim ama saglık için canım.

canlar ben şimdi kaçıyorum yine..size doyum olmuyo ama eşim biraz oturayım diyor:)
görüşürüz kızlar...Şeniz
aşkböcegim görüşürüz çok öptüm ablacımŞeniz

loçkam git tabi canım koçişle ilgilen adamada yazık izinlii bugün heralde iyi keyifler loçkammmmmmmm öptümmmmmm

evet nuanycım koçişleri yanlız bırakmaya gelmiyo
baş başa kaldık şimdi makberim gelir eboşum gelir

gelsinler senin dükkanda neler var yanlış anlama meraktan ve canım sıkılıyo hava kapalı konu arıyorum bulamıyorum

kız lafına acayip oldu dein ya ona küpe kolye kemer set saay taç çember diğer adıyla gelin taçları kozmetik yüzük saç boyası oyuncak takma tırnak oje

Back
X