• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

benimkide sever bende severim bide kıremsanti al çırp onun hani sıkma aparatları varya ona koy üzerine güzelce sık eger yoksa temiz bi poşete koy küçük bi delik aç oradan soğumuş tatlının üstüne pastalardaki gibi sık eğer yoksa hindistan cevizide serp yeme yanında yat

ohhhh kıziştahamı açtın valahi canım var var öğle yapayım ben en iyisi kız tatlı çok seviyom ben

ben çikolata delisiyim çok seviyorum tatlı olmasada olur ama çikolatasız asla duramam ay bide ekmek kadayıfını cok severim ama onu yapamam o zor oluyo

ay deme sütlü yatlıda severim ama süt tatmıyacak vanilya olacak sütlacı ağzıma vurmam supangile kazandibi falan offf kalkıp yapasım var ama üseniyom

ben ne yaparım biliyonmu dizi falan izlerken mutlaka bişey yerim bu akşam yaprak dökümü var ama evde hazırda bişey yok acaba kocama desemmiki kız aslında ne dersem alır bana asıktır ama yaptı işte bi aptallık bozdu huzurumuzu kız ben profetirolüde cok severim ALLAHtan kızlardan hamile olan yok aramızda..

makber valla bilmiyodum senin adına zor olmalı belki özel olcak ama kaç yıllık evlisin kadın hiç almıyomu cocukları bi senmi varsın babaanne aneanna falan yokmu cevap vermeyebilirsin mazur görürüm merak ettimde o yüzden soruyom.???
canımm sorularına tek tek cevap veriyim 1buçuk yıllık evliyim canım nisan 19da 2 yılım dolucak.kadın aklına eserse alıyor çocukları oda laf öğrenmek amacıyla.
benden başka babaneleri halaları var tabi ama gönderdimmi oraya fazla tutmuyorlar nedense bu arada aynı apartmanda oturuyoruz kaynanamla..büyüğünden yana sorunum yok gayet iyi hatta şuan diğerinden nefret ediyor ama küçüğü kaabullenememiş olsa gerek biraz sorunlu böyle işte canım..
kızlar diziden sonra uyuya kalmışım yinee daha yemek yapmadım :çok üzgünüm:bişeyler yapıyım hemen yemekten sonra buırdayım inş

canımm sorularına tek tek cevap veriyim 1buçuk yıllık evliyim canım nisan 19da 2 yılım dolucak.kadın aklına eserse alıyor çocukları oda laf öğrenmek amacıyla.
benden başka babaneleri halaları var tabi ama gönderdimmi oraya fazla tutmuyorlar nedense bu arada aynı apartmanda oturuyoruz kaynanamla..büyüğünden yana sorunum yok gayet iyi hatta şuan diğerinden nefret ediyor ama küçüğü kaabullenememiş olsa gerek biraz sorunlu böyle işte canım..
kızlar diziden sonra uyuya kalmışım yinee daha yemek yapmadım :çok üzgünüm:bişeyler yapıyım hemen yemekten sonra buırdayım inş

kolay gelsin ALLAH yardımcın olsun iyi valla herkes bakmaz cocuklarına neyse sen mutlu olda...
gerisi boş

ya iyi bari gec kaldım telasın olmaz kendi işin nede olsa evini toplar gidersin hoş demesi kolay

ohhhh ben rejim diyom hanımlar birsürü tatlıdan bahsetmiş agzımı sulandırdınız kızlarrrrcokacimcoook rüyalarımda da tatlı görüyom yafff..

evet sabahları erken kalkıyom bazen evmi temizliyom öğle geliyom 8 kalksam 10 30 kadar bitiyo bir taraftanda ye meğimi yapıyom mesale istediğim saate kapatıyom

kızlarr demin yine kocişin bakkala gitmesi gerekti..çikolata alıyım dedi yok dedim alma..alcam alcam dedi yokkk dedimm..diet bişeyler bulursan al...
anamm bi geldi çikolata almışş ye hadi ye diye zorluyomafoldumben dayanamadım cranch yadimmmmmmmmdelikafaduldenmafoldumbenmafoldumben mafoldumben mafoldumben

Back
X