• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

bende baslasam ben zaten cok yemiyomda abur cubur yiyom harekette az o yüzden hafif şiştim :kedi:

makbuş okudun mu yukarda yazdıklarımı cano kendini hasta edicen akşamları öyle yenir mi hiçç herşeyden az az ye ekmeksiz en saglıklısı o canım.

olsun nan arada yerim ben bananeeeeekaydirigubbakcemile3
kızım vericem görüceksin yavaş da olsa vericem.vallah dikkat ediyom makbuşum..sabah çayımı tek şekerli içtim..okumusundur..ekmegime yag sürmüyom artık...beyaz ekmek hiç yemiyorum...sirkeli suyu da içiyom...acıkınca aralarda meyve yiyorum..bi tek çikolata kaçtı işte:)))

eee kocişi almış yemesinmi

makberim sebzeli yemk ye bir şeyolmaz
ay loçkam güldürdün beni ha
birde sabah aç karınla çörek otu bir yemek kaşığı çok zayıflatıyomuş toktutuyomuş

kızlar bende başladım aslında aç kalıncada başım dönüyo titriyom tatlı istiyo canım yemek ten çok
birede neyse

yağlı tatlı asitli hamur işi yeme bak ebru sallı gibi olursun bide cim suyu iç bak nasıl yeseriyon alkisalkisalkis

yağlı tatlı asitli hamur işi yeme bak ebru sallı gibi olursun bide cim suyu iç bak nasıl yeseriyon alkisalkisalkis

kaydirigubbakcemile3 valla hamur işini de 3 yiyosam 1e indiririm öyle benim rejimim yani.makbuş gibi sıkı yapamam..ama makbuşum da pek aç klıyo olmaz öyle kuşum bak yine diyom.

sizce hangi ünlü kadın güzel yani kadın gibi kadın güzel çekici cazibeli sempatik???

ben çıkıyorum görüşürüz kızlarr ...kardeşim yemege gelin diyo bide börek kızartıyomuş offffff inşallah kaçırmamsırnaşık şey hoşçakalın.

makber yanlış yapıyo kusura bakma ama birden çökersin cildin bozulur valla kan demir eksiklği olur halsiz kalırsın tatlı kız

loçkam afiyet olsun canım görüşürüz çok öpüyom bende çıkarım irazdan unutulmaz var çok heycanlı ldu

unutulmazda abla her seyi görüyo dimi vay vay o edaya benim yaprak dökümüm var ona reklemda bakıyom bende merak ettim.

her şeyi görüyo ama bellirtmiyo kız unutulmaz çok heycanlı ben eve gide yemeğimi yapar tatlımıdda yapar ondan sonra tv izler heeeee

her şeyi görüyo ama bellirtmiyo kız unutulmaz çok heycanlı ben eve gide yemeğimi yapar tatlımıdda yapar ondan sonra tv izler heeeee

ooooooh hak ettin yani sevalcik benim yemek hazır o sorunum yok 8 kadar burdayım asıl yarın aşkı memnu var ben onu bekliyom

aşkı menuyuda çok abartlıar eskiyi anlatmıyo olayları günümüzün geleneklerine göre anlatıyo asıl o flimin zamanıdaki geleneklee ahlaki değerlere göre yapmalıydı

eeee hangi dizi aslına uygun kalıyoki gerçi ahlaka aykırı ama o aksiyon o yakanma korkusu beni merak ettiriyo amaaan her gün neler duyuyoruz zaten dizilerde kimin eli kimin cebinde bilinmiyo işte izliyoruz

kaçmış derin hanımm valla onun dediği gibi değil aç kalmıyorum gayet rahatım yani syrıca bol bol su içip elma yiyorum..merak etmeyin beni ayrıca en fazla 2 dilimde çavdar ekmeği yiyorum..neyse ben kaçtım kociş geliyor masayı hazırlıyım yemeklerim oldu bile öpüyorum sizi çok yemekten sonra gelirim

Back
X