• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

iyi geceler kızlar ewet yarın büyük gün sonunda 5 kasıma geleceğiz allahım ne olur gökçedoşumun yüzünü güldür ona mucizenden gönder AMıNNN

yarın halaya beni de bekleyin ....acaba kaçta gelecek gökçem???

iyigeceler09ix11ap0.gif

makbuş ben geldim canım gittinmi yaa ?
buarada güzel dileklerin için saol canım .evet hayırlısı diyelim demekki doğru zaman değilmiş..
makbuşum annen rahatsızmış nasıl oldu ?inşallah daha iyidir ..

bitoş ablam sanada iyigeceler .valla hiç unutmuyosun bizi çok saol ablacım.

selam arkadaşlar .az önce geldim doktordan ..şuan annemlerdeyim..
tedavi iptal malesef kist erimemiş ayrıca tsh hormonumda yüksek çıkmış .diğerleri çok iyi dedi doktor ama kistle tedaviye başlıyamam riske atamam dedi .mafoldumbenmafoldumben doğum kontrol ilacı verdi kafamçokkarıştıkist erisin diye .tedavi 1 ay daha bekliycek yani .buarada dahiliyeye gidip tsh için ilaç yazdırmamı söyledi .bende durumlar böyle canlar .fazla üzülmedim herşeyde hayır vardır .
sizlerde iyisiniz inşallah .gece görüşürüz .öptüm sizi...
aşkummm bebişimm bunda da bir hayır var herşeyde oldugu gibi..Allah büyük canım benim.demekki bebişin 1 ay daha geç gelecek nazlı bebiş gelince onun nanaklarını yicem:emir_bebek:
nehaber makbercim kız ben aşılamaya başladım özel tüp bebek merkezinde olucak ne olur dua edin:Saruboceq::Saruboceq: bacılarım her an her dakika kalp atışlarım yükseliyor ne yapacagımı bilmiyorum:delphin::delphin::çok üzgünüm:
canım hadi hayırlısı yaa..inşallah olur tutar tatlım :Saruboceq:kendini rahat bırak birşey olmayacakmış gibi...inşallah meleginle kavuşmana az kalmıştır....
canim ben hep sizlere duaciyim unuturmuyum hic sizi bitanem öptüm cokopuyorumnanaktan
canım ablam vallah Allah razı olsun...senin de hayattaki herşey gönlünce olsun.opuyorumnanaktan

günaydın kızlar yaa ben bu sabah çok duygusalım anlatamam..gökçemi düşünüyorum hep..deminki yazıları yazarkende hep aglıyasım geldi..Allahım bu dayanışmamızı bozmasın bizi bizden ayırmasınmafoldumben
günaydın bu arada...inşallah gökçem güzel haberle gelir:Saruboceq:

günaydın kızlar bugün çok heycanlı ibr gün gökçem canım inşallah bebişnle iki canlı olarak aramıza dönersin canım bekliyoz haberlerini canom
ebroşum canım her şeyde bir hayır vardır canım demek böylesi daha hayırlımış canım inşalah beişin gelirde sağlıklı güze hamilelikler geçirmeni dilerim öpüyom seni
derinim günaydın loçkam bendede böyle bir duygusalık var dokunsan ağlıyacak gibiyim canım
makberim niye uğramamış acaba

günaydın kızlar bugün çok heycanlı ibr gün gökçem canım inşallah bebişnle iki canlı olarak aramıza dönersin canım bekliyoz haberlerini canom
ebroşum canım her şeyde bir hayır vardır canım demek böylesi daha hayırlımış canım inşalah beişin gelirde sağlıklı güze hamilelikler geçirmeni dilerim öpüyom seni
derinim günaydın loçkam bendede böyle bir duygusalık var dokunsan ağlıyacak gibiyim canım
makberim niye uğramamış acaba

günaydın sevalim hayırlı işler olsun...siftahı benden olsun BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM...
Vallah bende heyecan yaptım gökçemi bekliyorum...hayırlısı neyse o olsun...
evet canım duygusallıgım üzerimde:(((bebişime mektup yazdım sabah sabah."gelmeyenbebegimize mektuplar" topicine:çok üzgünüm:

günaydın kızlar ancak kalkabildim sorunlu kulağım ağrıyor yetmezmiş gibi boğazlarımda fena :((((yaa bende hasta oluyrum heralde

ay kıyamam sana canım benimkız duygusalım bugün okursam ağlama kşrizine grerim loçkam
makberim geçmiş olsun canım dikkat et kendine

İnsan sıkıntılı bir döneme girincesanki üst üste geliyor her şey.Bir bakıyorsunuz sorunlarsıkıntılar yığılmış kalmış önünüzde.Kafanızı toparlayıpmücadele etme gücü azaldığı için diğer sorunlarda hızlanarak önünüze engel olarak çıkıyorlar.Toplum hayatı böyle dönemlerde size hiçbir şey ifade etmiyor.Kimse teselli edemiyor sizikimseyle konuşmak istemiyorsunuzkimseyi görmek ve de..Yalnız kalmak istiyorsunuz sadeceyalnız kalıp düşünmekçözümler üretebilmek istiyorsunuz.Umut ekmek ve umut biçebilmek istiyorsunuz başak başak..Umudunuzu kaybetmeden nefes alabilmeksıkıntıları yenebilmek.Ancak iyi şeyler düşünmeye çalışırken bile sorunlar takılıyor yeniden kafanıza.Dikilip karşınıza izin vermiyor iyi şeyler düşünmenize.Kendi kendinize ben güçlüyümzayıf değilimbunu da atlatırımyıldıramaz beni hiçbir sorun deseniz deiçinizde gücünüzü bitirmek istercesine bir çığlık yükselir.Böyle kendi kendinizi yerken bir de sağlık problemi ekleniyor sıkıntılar arasına durduk yerde..

…Ama bilinmedik bir şeyler oluyor anidenhiç beklemediğiniz bir anda.Hani bir söz vardır’’GECENİN EN KARANLIK ANIGÜNEŞ DOĞMADAN AZ ÖNCEKİ ZAMANDIR’’ diye.Bu sözün gerçekleştiğiniboşa söylenmediğini görüyorsunuz.Bitiyor sıkıntılarım sanırım diyorsunuz.Düşen omzunuz yavaşça doğruluyorsolgun yüzünüz aydınlanmayagülmeye başlıyor.Ciddi anlamda nefes aldığınızıyaşadığınızı hissediyorsunuz.Yattığınız zaman yatağınızauzun zamandır hasret kaldığınız huzuru kucaklıyorsunuz.Ve o an diyorsunuz ki ‘’HERŞEY YOLUNA GİRECEKGÜNEŞ YENİDEN EN GÜZEL HALİYLE DOĞACAK’’.

İşte ben de böyle bir sıkıntılı günümde umut etmekle ilgili bir öykü okudum ve çok hoşuma gitti.Sizlerle paylaşmak istedim.

Mumların Öyküsü

‘’Dört tane mum usul usul yanıyordu.Ortalık o kadar sessizdi kimumların konuşmalarını duyabiliyordunuz…

Birinci mum dediki:
´´Ben BARIŞ´ım.!
Ama kimse benim yanmama yardımcı olmuyor.Sanırım yakında söneceğim.´´
Alevi hızla azaldı ve sonunda tamamen söndü.

İkinci mum:
´´Ben VEFA´yım.!
Ne yazıkki artık vazgeçilmez değilim.Onun içinbundan sonra yanıp durmamın bir anlamı kalmadı.´´
Sözlerini tamamladığında esen hafif bir rüzgar onu tamamen söndürdü...

Sırası geldiğinde üçüncü mum hüzünlü bir sesle dediki:
´´Ben SEVGİ´yim !
Yanacak gücüm kalmadı. İnsanlar beni unuttudeğerimi anlamıyorlar. En yakınlarını sevmeyi bile unuttular.´´
Sevgi´de daha fazla beklemeden sönüp gitti...

Ansızın..!
Odaya bir çocuk girdi ve üç mumunda yanmadığını gördü.
´´Neden yanmıyorsunuz? Sizin sonsuza kadar yanmanız gerekmiyor muydu?´´ dedi.
Ve ardından ağlamaya başladı...

O zaman dördüncü mum konuşmaya başladı:
´´Korkma ben yandığım sürece öteki mumlarıda yeniden yakabiliriz ben UMUT´um!´´
Çocuk parlayan gözleriyle UMUT mumunu aldı ve öteki mumları birer birer yaktı...

UMUT ışığı yaşamımızdan hiç eksik olmamalı...
...Ki hepimiz onunla birlikte VEFA´yı BARIŞ´ı ve SEVGİ´yi yaşatabilelim.

derinim içimi parçaladın inşaah ogün en kısa zamand a helecek loçkammmmmmmmm:gitme:senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Back
X