Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bitoş ablam sanada iyigeceler .valla hiç unutmuyosun bizi çok saol ablacım.
aşkummm bebişimm bunda da bir hayır var herşeyde oldugu gibi..Allah büyük canım benim.demekki bebişin 1 ay daha geç gelecek nazlı bebiş gelince onun nanaklarını yicemselam arkadaşlar .az önce geldim doktordan ..şuan annemlerdeyim..
tedavi iptal malesef kist erimemiş ayrıca tsh hormonumda yüksek çıkmış .diğerleri çok iyi dedi doktor ama kistle tedaviye başlıyamam riske atamam dedi .mafoldumbenmafoldumben doğum kontrol ilacı verdi kafamçokkarıştıkist erisin diye .tedavi 1 ay daha bekliycek yani .buarada dahiliyeye gidip tsh için ilaç yazdırmamı söyledi .bende durumlar böyle canlar .fazla üzülmedim herşeyde hayır vardır .
sizlerde iyisiniz inşallah .gece görüşürüz .öptüm sizi...
canım hadi hayırlısı yaa..inşallah olur tutar tatlım :Saruboceq:kendini rahat bırak birşey olmayacakmış gibi...inşallah meleginle kavuşmana az kalmıştır....nehaber makbercim kız ben aşılamaya başladım özel tüp bebek merkezinde olucak ne olur dua edin:Saruboceq::Saruboceq: bacılarım her an her dakika kalp atışlarım yükseliyor ne yapacagımı bilmiyorum:çok üzgünüm:
canım ablam vallah Allah razı olsun...senin de hayattaki herşey gönlünce olsun.opuyorumnanaktancanim ben hep sizlere duaciyim unuturmuyum hic sizi bitanem öptüm cokopuyorumnanaktan
günaydın kızlar bugün çok heycanlı ibr gün gökçem canım inşallah bebişnle iki canlı olarak aramıza dönersin canım bekliyoz haberlerini canom
ebroşum canım her şeyde bir hayır vardır canım demek böylesi daha hayırlımış canım inşalah beişin gelirde sağlıklı güze hamilelikler geçirmeni dilerim öpüyom seni
derinim günaydın loçkam bendede böyle bir duygusalık var dokunsan ağlıyacak gibiyim canım
makberim niye uğramamış acaba
günaydın kızlar ancak kalkabildim sorunlu kulağım ağrıyor yetmezmiş gibi boğazlarımda fena(((yaa bende hasta oluyrum heralde
ay kıyamam sana canım benimkız duygusalım bugün okursam ağlama kşrizine grerim loçkam
makberim geçmiş olsun canım dikkat et kendine
aşkböcegim orada mısın geçmişi okuyon dimii.dün çenemiz düştü biraz:))))