• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kızlar demin sitenin asağısındaki alternatif tıp köşesini okudumda adaçayı yağı iltihaba iyi geliyomuş hamile kalmayı kolaylastırıyomuş yazıyo ve bunla hamile kalan cok var bende şimdi fitil kullanıyom ya acaba bende denesemmi ama adetin 5 günü diyo onu anlamadım acaba adetli iken 5 günümü yoksa bittikten sonra 5 günmü bilmem anlatabildimmi? bide bu fitil af edersiniz iltihabı akıtıyomu yoksa kurutuyomu ben anlamadım ben 3 gündür şakır şakır akmasını bekliyom ama yok hiç kullana bi bilgisi olan varmı yaaa bana bi anlatın

kızlar haber vermek için geldim eve yeni geldim yemekten sonra görümceme çıkıcakmışızzz gelirsem geç gelirim öpüyorum sizi

makber naber benim moralim azda olsa düzeldi eşim dün sperm testi yaptırmış dr iyi demiş 45 milyon olmuş morfolojide iyi ay nasıl sevindim bilemezsin ayın 8 10 12 günleri ovulasyon günüm ay umarım o zamana kadar gene çogalırlar aranızda sonuçlardan anlayan varmı yazsam çünkü dryle ben konuşmadım

makber naber benim moralim azda olsa düzeldi eşim dün sperm testi yaptırmış dr iyi demiş 45 milyon olmuş morfolojide iyi ay nasıl sevindim bilemezsin ayın 8 10 12 günleri ovulasyon günüm ay umarım o zamana kadar gene çogalırlar aranızda sonuçlardan anlayan varmı yazsam çünkü dryle ben konuşmadım

canım gözünaydın yaa çok sevindim inşallahh herşey oylunda gider.

makbuşum az önce görüşemedik kızz ablamla sesli görüşüyodum bakamadım rahat canom..tmm cnm öptüm seni.

ebrarcim derdimiz kist olsun, zaten garip ama dogum kontrol hapi kist olmasa da bizim gb cok zor hamile kalanlara verilen bir ilac cunku arkasindaki aylarda kadin bir ay yumurtlamadigi icin daha saglikli yumurtluyor ondan zaten hamilelik erken bitince "dusugun ayagi icerdedir denirmis" o sirada da yumurtlamiyon ya sonrasinda kaliteli geliyor yumurta, o yuzden kim bilir bu kist belki cok daha iyi bir yumurtan olmasina nasip olucak, biliyorsun bazen bir seye uzuluruz ama sonra donup "aa iyiki oyle olmus deriz"
günüm saol tatlım çok haklısın umarım herşey güzel olur .bunu daha önceki kadındoğumcumda söylemişti .bide çok ilginç bişey oldu ben hiç sağdan yumurta veremezdim .tedavilerimde bile kontrolde sağdan yumurtladığımıda öğrendim .buna inanılmaz sevindim .herşey güzel olcak bitanem hepimiz için..
ebrarım cnm hayırlısı olsun cnm kıst gıder meraketme tsh düşer bukadr bekledk bır ay daha beklerız herseyın hayırlsıı cnm allah gönlüne göre verır ınsallah:Saruboceq:
sema785 cnm tedavın hayırlı olsun dularımız senınle :Saruboceq::Saruboceq:

richim saol bitanem inşallah iyi olcak yaa .buarada sendende güzel haber alıcaz inşallah .belkide bebişin seninledir ve inşallah öyledir .:Saruboceq:

canım çok sevindim inan inşallah enkısa zamanda gelir meleğin .güzel haberler duymaya çok ihtiyacımız var ..:1hug:

arkadaşlar moralim sıfır gökcemi düşünmeden edemiyorum .yaşadıklarımız hiç kolay değil ama sabretmek zorundayız mafoldumben
GÖKCEM BıDENEM herşey güzel olcak inanıyorum .biliyorum bu laflar çok klişe .ama sözlerin bittiği yerde olmak zor .mafoldumben
sen herşeyin engüzeline layıksın ve RABBıM birgün sabrının meyvesini vericek .yeterki sen iyi ol canım .hem biliyosun tüpden sonra doğal yolla hamile kalan çok var .neden bunlardan biride sen olmayasın.lütfen yıpratma kendini ..HER YENı GÜN YENı BıR UMUT .opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım yaa ben hiç anlamıyorum .keşke yardımcı olabilsem .benim eşimde problem olmadığı için hiçbir bilgim yok inan...
buarada kkda infertilite topicleri var .erkek infertilitesi orda belki bişeyler bulabilirsin .tamam tatlım..

sperm hücresi sayımı 15 milyon
total sperm hücresi sayımı 45 milyon
sperm morfolojisi 1 saat sonunda%30 canlı
2 saat sonunda %45 canlı
canlı hücrelerin hareket sekilleri ;
seviye 4mükemmel &5
seviye 3 ileri %15
seviye 2 yavas hareketli %45
seviye 1 yavas hareketsiz %40

anladığımkadarıyla sayı iyi ama hız ve hareketlilik yavas şimdi okudum biraz anladım peki dr niye öyle dedi

canım yaa inanki hiçbişey anlamıyorum .umarım anlıyan biri yardımcı olur sana .kusura bakma olurmu..

ebrarım sagol canım iyi de yıkamışlar valla...

hayatım sormaa çok üzücü ama bi yandan da diyorum belki normal yolla kalır hayırlısı inşallah ebrarım...inşallah göökçem iyidir biraz..bu durumda pek iyi olmak mümkün degil biliyorum ama::(:((

Back
X