Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar
derin makbus önce ben geldımzemuszemuszemuszemuszemuszemuskaydirigubbakcemile3
günaydın hanımlarr gününüzün güzel geçmesi dualarınızın kabul olması dileğiyle..
cumanız mübare olsun..
kızlar günaydın hepinize hayırlı cumalar diliyorum rabbim gönlünüzdekini kabul etsin inş
güzel dualarınız ve tesellileriniz için sagolun dün hiçbişey yazamadan çıktım aslında sonuca kendimi hazırlamıştım ama insanoglu genede umut taşıyor içinde bilmiyorum çektigim sıkıntılarama mı yanayım yedigim igneleremi yoksa paraya mı bilmiyorum ama sadece kendimi biraz toparlamam gerektigini biliyorum rabbim büyük bir bildigi vardıda vermedi die düşünüp kkendimi avutuyorum düşünsenize 10 yumurtanın hepsi döllendi ama hiçbiri 5. güne kadar gitmedi rabbim ol demeyince işte onlar bile gelişmedi napabilirm bundan sonra bilmiyorum ama artık biraz uzak durmam gerek bu konuda halime şükür ediyorum belki hamileyken kaybedebilirdim günüm neler çekmişti o yüzden bende halende dua ediyourm rabbim büyük şeylerle sınamasın hayırlısıyla gelsin bebegim inş
rabbim hepinizin gönlüne göre versin belki sık girmeyebilirim biraz ara banada ii gelicek kib öpüyorum hepinizi
sagol derinim rabbim büyük bakalım bekliyicez artık bende seni çok seviyorum bitanem burdaki arkadaşlarımın hepsini çok seviyorum allah razı olsun hepinizden
ebroşum yazın çok duygulandırdı beni saol bacım canom rabbim kimsenin emegini boşa çıkarmasın inş sabır versin inş herşey güzel olur hepimiz için öptm
loçka<m günaydın siftahı yaptım bile müşteriler kapıda beni ekliyolardırkaydirigubbakcemile3
gökçoşum canım nasılsın laah sendende razı olsun emnim ki her şeyin güzeli olacak canom belkide kısmetinde doğğal yola hamiş olak varm ış canom buda hayırdır emnin ol ki seni çok öptüm
yaa.aldı mı bişyler barikaydirigubbakcemile3delü karılar yaaa.derinmi valah cidi söylüyom valah hata kendime bile kızdım geç kaldım diye cins bitane müşteri sabah sabah delrti beni
makbuş uyuomu
canlarım günaydın,nasılsınız