• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

iyi geceler canlarim rabbim gönlünüzün isteklerini verir insallah :Saruboceq:
valentine62hm.jpg

günaydın kızlar
derin makbus önce ben geldımzemuszemuszemuszemuszemuszemuskaydirigubbakcemile3

günaydın hanımlarr gününüzün güzel geçmesi dualarınızın kabul olması dileğiyle..
cumanız mübare olsun..

günaydın kızlar
derin makbus önce ben geldımzemuszemuszemuszemuszemuszemuskaydirigubbakcemile3

günaydın hanımlarr gününüzün güzel geçmesi dualarınızın kabul olması dileğiyle..
cumanız mübare olsun..

günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese...
cumayn8zv7wy5mv7.png

Kızlar Baharçelik i merak edenler için kopyalıyorum.bende merak etmiştim pıhtılaşmada buldum iyiymiş şimdi..doktordan geldikten sonra yazdıkları;

kızlar günaydın hepinizi çok merakta bıraktığımın farkındayım ve çok özür dilerim evdeki nette problem olduğundan giremedim malesef salı günü gittim dr a fakat sonuç boş gebelik bunun kan pıhtılaşmasıyla bir alaksının olmadığını her kadında meydana gelebileceğini kalitesiz bir yumoş veya sperm yüzünden olduğunu söyledi dr um aynı merkezde riskli gebelik uzmanı kendi dr um ve bir doktok daha tam birbuçuk saat süren bir görüşme yaptık birkaç tahlil daha istendi ramazandan sonrası için daha önce yaptırmış olduğum tahlilleri riskli gebelik uzmanına gösterdi dr um baya soru sordu bana ailemle eşimle ilgili ve bundan sonra hiçbirşeyi atlamıyacağımızı beslenmeme strese çok dikkat edeceğimizi gerekirse hamiş kaldıktan sora rapor alacağımı diş sağlığımı kontrol ettirmem gerektiğini söledi yani anlıcanız böyle kızlar cuma veya pazartesi kürtaj olucam ama inanın çok iyiyim gerçekten ne olur özellik hamişlerimiz üzülmesin kıyamam size hepinizden allah razı olsun merakta bırkatığım için tekrar özür dilerim

kızlar günaydın hepinize hayırlı cumalar diliyorum rabbim gönlünüzdekini kabul etsin inş
güzel dualarınız ve tesellileriniz için sagolun dün hiçbişey yazamadan çıktım aslında sonuca kendimi hazırlamıştım ama insanoglu genede umut taşıyor içinde bilmiyorum çektigim sıkıntılarama mı yanayım yedigim igneleremi yoksa paraya mı bilmiyorum ama sadece kendimi biraz toparlamam gerektigini biliyorum rabbim büyük bir bildigi vardıda vermedi die düşünüp kkendimi avutuyorum düşünsenize 10 yumurtanın hepsi döllendi ama hiçbiri 5. güne kadar gitmedi rabbim ol demeyince işte onlar bile gelişmedi napabilirm bundan sonra bilmiyorum ama artık biraz uzak durmam gerek bu konuda halime şükür ediyorum belki hamileyken kaybedebilirdim günüm neler çekmişti o yüzden bende halende dua ediyourm rabbim büyük şeylerle sınamasın hayırlısıyla gelsin bebegim inş
rabbim hepinizin gönlüne göre versin belki sık girmeyebilirim biraz ara banada ii gelicek kib öpüyorum hepinizi

kızlar günaydın hepinize hayırlı cumalar diliyorum rabbim gönlünüzdekini kabul etsin inş
güzel dualarınız ve tesellileriniz için sagolun dün hiçbişey yazamadan çıktım aslında sonuca kendimi hazırlamıştım ama insanoglu genede umut taşıyor içinde bilmiyorum çektigim sıkıntılarama mı yanayım yedigim igneleremi yoksa paraya mı bilmiyorum ama sadece kendimi biraz toparlamam gerektigini biliyorum rabbim büyük bir bildigi vardıda vermedi die düşünüp kkendimi avutuyorum düşünsenize 10 yumurtanın hepsi döllendi ama hiçbiri 5. güne kadar gitmedi rabbim ol demeyince işte onlar bile gelişmedi napabilirm bundan sonra bilmiyorum ama artık biraz uzak durmam gerek bu konuda halime şükür ediyorum belki hamileyken kaybedebilirdim günüm neler çekmişti o yüzden bende halende dua ediyourm rabbim büyük şeylerle sınamasın hayırlısıyla gelsin bebegim inş
rabbim hepinizin gönlüne göre versin belki sık girmeyebilirim biraz ara banada ii gelicek kib öpüyorum hepinizi

canım benim hoşgeldinn...lütfenn üzülme..senin de dedigin gibi rabbimin bi bildigi mutlaka ki var..daha kötüleri de olabilirdi Allah korusun...kafanı dinle biraz canom,herşey kendi haline bırakıldıgında bazen daha iyi sonuçlar oluyor...önümüzdeki aylarda rahim dinlendigi için daha iyi sonuçlar olacak görürsün canım...seni çok seviyorum gökçem:teselli:

sagol derinim rabbim büyük bakalım bekliyicez artık bende seni çok seviyorum bitanem burdaki arkadaşlarımın hepsini çok seviyorum allah razı olsun hepinizden
ebroşum yazın çok duygulandırdı beni saol bacım canom rabbim kimsenin emegini boşa çıkarmasın inş sabır versin inş herşey güzel olur hepimiz için öptm

sagol derinim rabbim büyük bakalım bekliyicez artık bende seni çok seviyorum bitanem burdaki arkadaşlarımın hepsini çok seviyorum allah razı olsun hepinizden
ebroşum yazın çok duygulandırdı beni saol bacım canom rabbim kimsenin emegini boşa çıkarmasın inş sabır versin inş herşey güzel olur hepimiz için öptm

canım senden de Allah razı olsun...bizi çok fazla sensiz bırakma..görüşürüz öptüm.:a015:

loçkam günaydın hoşgeldin canım...hayırlı işlerr...siftahı benden bereketi ALLAHTAN.
BıSMıLLAHıRRAHMANıRRAHıM.

loçka<m günaydın siftahı yaptım bile müşteriler kapıda beni ekliyolardırkaydirigubbakcemile3
gökçoşum canım nasılsın laah sendende razı olsun emnim ki her şeyin güzeli olacak canom belkide kısmetinde doğğal yola hamiş olak varm ış canom buda hayırdır emnin ol ki seni çok öptüm

loçka<m günaydın siftahı yaptım bile müşteriler kapıda beni ekliyolardırkaydirigubbakcemile3
gökçoşum canım nasılsın laah sendende razı olsun emnim ki her şeyin güzeli olacak canom belkide kısmetinde doğğal yola hamiş olak varm ış canom buda hayırdır emnin ol ki seni çok öptüm

kızz dalga geçme ciddi kapıda mı bekliyolardı delüü:)))ben siftahı atmadan mı iş başladı yoksam:)

derinmi valah cidi söylüyom valah hata kendime bile kızdım geç kaldım diye cins bitane müşteri sabah sabah delrti beni
makbuş uyuomu

derinmi valah cidi söylüyom valah hata kendime bile kızdım geç kaldım diye cins bitane müşteri sabah sabah delrti beni
makbuş uyuomu
yaa.aldı mı bişyler barikaydirigubbakcemile3delü karılar yaaa.

bilmiyom ki makbuş uyuyomu selam vermiş çıkmış canım.
canlarım günaydın,nasılsınız

oo ügnaydın kızz nerelerdesin bakiim?

aldı beni delirti acil hızma küpee ald geç kaldım diye diye gititi
selam vermiş işi varsa
günaydın yelovcum

buralaradyım cnm takip edemiyorum artık eskisi gibi,sen nasılsın ne var ne yok var mı topicte hamişimiz tedaviye başlayan falan cnm

Back
X