• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ayy kizlar kusura bakmayin bi dislerimi fircalayim dedim bayagi uzun sürdü....

sevalim iyyim bacim biraz iyi oldum yeme icme iyide sonra basliyo bulantim.....

deriiinnn sagol caniiimmm inss gecer yaaa sizde tadin emi bu duygulari bunu cani gönülden diliyorumm allahiiimmm insss sirayla gelin pesimden ayoolll....

nurunaycim ben tam bi bucuk senelik evliyim ve 11 ay sonra oldu bebegim üstelik hic bi sorun yokken ne esimde nede bende hic bi tedavi falan olmadan kendisi tesrif etti ama biraz annecigini üzdü gelene kadar olsun bunada sükür....

dilerim en yakin zaman da sizlerinde olacak bunu cani gönülden diliyorum rabbim yol acikligi versin canlarim hepinizide

aminnnnnnnnnnnn ağlamacım canım iyiy olmana sevindim as kaldı geçer mid bulantıların

aminnn inşlahh kızlar sizin sorunlarınız nedirrrr benim 2 düşğüm var daha öncede söylediğim gibi 1 yıldan beride gebelik bekliyorumm ama gelmiyooo meleğimmm mafoldumben

hanımlar sizlere doyum olmaz ama ben kaçıyım yavaştan kociş gelir şimdi maçtan yemeği hazırlıyım öpüyorum sizi gelirim yemekten sonra

sevalim valla bi istiyorumki günlük faaliyetler ölü durumda düsünsene cok kötü bisey bu yaa icimden hic bisey yapmak gelmiyo ve günlük sabahlari bi posta cikartiyorum sonrada basliyorum aglamaya insanin pikolojisi bu kadarmi bozulur aklim almiyo inss güzel hamislik gecirirsiniz yaa inss

benimde 1 düşügüm oldu canım.kmiyasal gebelik oldu yani oluşamadan gitti melegim 6 haftalıkken:(((
2007 haziranda düşük yaptım..iki yılı geçti b i daha olmadı yani anlayacagın..

hg zeynocum amiinn canim rabbim inss bu ay sonuna hepinizide toplu hamis cikartir inss bacilarim inss yaaa

inşallah bacımm tek dileğim buu rabbimden başka hiç bişi istemiyorumm yandım kavruldum hasretiye beni daha cok tüketmeden gelsin miniğimmm sabırlaa ve istekle bekliyoruzzzz:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar yaa bişey diicemm..ben yaramı dondurdum ya...12 gün oldu..başta bile bu kadar agrım yoktu.iki gündür kasıklarım batıyo çok agrı oluyor niye acaba yaaa..göğüslerimde çok acıyor..yani dondurma işlemi yaptırmamış olsam diicem hmile miyim ama öyle bi olasılık da yok.(

güle güle makbusum bende izninizi isteyim biraz disari cikip temiz hava alacam iyi olucak galiba off hadi canlarim öptüm sizleri byee

canlarımende kaçıyom loçkam makberim ağlamacım öpüyom sizi iyiy akşamlar
kızlar sizede iyyiakşamlar iyiy tailer en iyi akşamlar sizin olsunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canımm seni cok iyi anlıyorum peki dr.lar bu konuda ne diyor gittinmi dr.aa derinsucum

canım evet kimyasal gebelikti yaşadıgım...
sonrada pko oldugum ortaya çıktı geçen yıl.çok geç ögrendim yani.
şimdi de rahimagzında yara çıktı onu iyleştirmeye ugraşıyoruz...
öbür aya da tam anlamıyla tedaviye başlıcam kısmetse.

inşallah bacımm tek dileğim buu rabbimden başka hiç bişi istemiyorumm yandım kavruldum hasretiye beni daha cok tüketmeden gelsin miniğimmm sabırlaa ve istekle bekliyoruzzzz:Saruboceq::Saruboceq:

selam benım gibi necok arkadas varmıs meger.vereliniortakvereliniortakvereliniortak

zeynom evet kalınabiliyor canım ama doktorlar yaranınn sperm kalitesini düşürdügünü söylüyorlar......yarayla da hamile kalanlar var tabi ama işte risk altındayım yinede...
yara çok da küçükdegil dedi doktorum yakma sınırlarında aslında dedi.
ama henüz dogum yapmadıgın için gerek yok dedi...dogumla gidiyormuş çogu kişide.

Back
X