• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ınsallah merseraycıgım olucak bıtanem
kızlar ben müsadenızı ıstıyorum artık sabah erkencıyım
kendınıze cok ıyı bakın Şeniz

merseraycım inşallah olur sende öyle mor bi emzik alırsın bebişine canım..
evet bende kanpıhtılaşması var canım yeni çıktı ortaya .şimdi coraspin kullanıyorum hamile kalırsam iğne olucam hergün ..yani benim işim biraz daha zor hamile kalmak sorun kaldınmı duracakmı düşecekmi stresi .ve hergün iğne .işte böyle canım yaa ..

canım Allah seninle beraber olsun inşallah en kısa zamanda hamile kalır ve sağlıkla kucağına alırsın, olsun ebrar hergün iğne de vurunsan olsun ona da şükür demeli Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin yeterki nelere katlanmıyoruzki o na da katlanırsın canım moralini bozma

merseray ben aşılama yapmadım ama benimde tüpden sonra adetim düzene girmişti şimdi yine bozuldu .hormon ilaçları bazen iyi yönde etki ediyo bazen kötü yönde.allah hepimizin yardımcısı olsun.
sen hiç kalmadınmı canım?rahim filmi filan çekilmiştir heralde canım..

öyle tabi merseraycım .rabbim beterinden korusun .herşey bizim için sabredip beklemekten ve umut etmekten başka yapıcak bişey yok ..

rahim filmi çekildi canım temiz , birkaç klomen tedavisi yumurta takibi ve aralarda beklemeler falan derken bu yaz 2 kez de aşılama yaptırdık ve değerleimiz çok iyi olmasına rağmen tutmadı, ben hiç hamile kalmadım ebrarcım, hayırlısı olsun ne diyelim , şimdi soğan kürü uyguluyorum pazartesi bitcek zaten pazar veya pazartesi regl olcam sonra da incir kürüne başlıcam bakalım belki bunlar vesile olur

kızlar hadi gelin yaa .bende birazdan kaçıcam yarın kayınvaldemin kuranı var .gidip pilavını yapıcam .erken kalkmam gerekiyo yani ..

aaa canım çok iyi o kürlerle hamile kalan çok var .inan saraçoğlunun sitesini okuduğum zaman baya ümitleniyorum bende .hiç canını sıkma herşey yoluna gircek ve sende hamiş kalıcaksın .bak negüzel rahim filmi filan temizmiş .bu bile çok önemli biliyosun.yanlız stres yapma benim doktorum bana diyo bebişin sana inat gelmiyo habire düşünüyosun bi rahatlasan gelicek diyo ama olmuyo işte .yaşta geçiyo insan haliyle korkuyo yni.sana diyorum ama bende öyleyim yani kaydirigubbakcemile3

aaa canım çok iyi o kürlerle hamile kalan çok var .inan saraçoğlunun sitesini okuduğum zaman baya ümitleniyorum bende .hiç canını sıkma herşey yoluna gircek ve sende hamiş kalıcaksın .bak negüzel rahim filmi filan temizmiş .bu bile çok önemli biliyosun.yanlız stres yapma benim doktorum bana diyo bebişin sana inat gelmiyo habire düşünüyosun bi rahatlasan gelicek diyo ama olmuyo işte .yaşta geçiyo insan haliyle korkuyo yni.sana diyorum ama bende öyleyim yani kaydirigubbakcemile3

canım benim çok sağol moral verdin bana inşallah o mutlu haberi alıcaz birgün biliyorum ama insan tamamen de kafasından atamıyor en azından ben yapamıyorum yani ama strsde yapmıyorum aslında eskiden çok yapardım ama artık psikolojim çok rahat

merseraycım sen ankaradaymışsın bende ankaralıyım canım .abidinpaşalıyım .15 yaşına kadar ordaydım sonra istanbula yerleştik iş dolayısıyla..

nedemek yaa burda birbirimize moral vericezki iyi olalım .bende ilk başlarda çok takardım ama baktım olmuyo böyle bide peşpeşe düşükler yaşayınca insan kendine geliyo .şimdi sadece hayırlısını hayırlı zamanda istiyorum..

merseraycım sevindim canım hemşoymuşuz senle .aslında bende ankara doğumluyum ama mersinliyim aslen..

Back
X