• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

derinim ay çok seviniyorum yaa .sende karar verdin yaa bebiş için .herşey güzel olcak inanıyorum..

evet cnm çok netim Allaha şükür..eşimlede konuşuyoz hep.demin konustum daha.madem askerligi ertelicen sigortanı devam ettir dedim zaten ettiricek de söyledim işte.
yani sigortasız tedavi agır gelebilir bize çünkü.

kız delüler yarın burda sirk varmış darıca kapalı spor salonuna geliceklermiş gerçi bugünden pazara kadar varmış biz gidicez nasipse resimde çekemmi sizin için

kız delüler yarın burda sirk varmış darıca kapalı spor salonuna geliceklermiş gerçi bugünden pazara kadar varmış biz gidicez nasipse resimde çekemmi sizin için

ooo süper cnm yaaa.git git resim de gösterirsin bize canom...dikkat et aslanlar kapmasın:roflol:

alkisalkisalkis delü makbuşşşş..maymunları öp benim içinkaydirigubbakcemile3
evet ebrarımm kısmetse herşey güzel olacak canım.

ay negüzel yaa bende çok seviyorum sirke gitmeyi .makbuş çek valla burda gösterirsin bize ..kaydirigubbakcemile2

oo exüm gelmişş hoşgeldin kız
merseraycım iyi geceler canım öpüyorum seni çok daha sık uğra

derin hanım ben korkarım bikerem onlara yaklaşmaya çok biliyosan gel sen öp hııhhhh hani sözde gelceksiniz ya eniştecikle

oo exüm gelmişş hoşgeldin kız
merseraycım iyi geceler canım öpüyorum seni çok daha sık uğra

derin hanım ben korkarım bikerem onlara yaklaşmaya çok biliyosan gel sen öp hııhhhh hani sözde gelceksiniz ya eniştecikle

:roflol::roflol: gelcez gelcez kısmetse cnm benim..ben öperim noolcekk maymun alt tarafısırnaşık şey korayada aslanları öptürcem:roflol:

merseraycım iyi uykular canım kendine iyi bak umarım güzel haberlerle dönersin aramıza..
ağlamacım hoşgeldin canım..nasılsın bakalım tatlı hamiş?

kızlar bende izninizi istiyorum benimki şimdi gelir maçtan .zaten yarın erken kalkıcam .öpüyorum sizi iyi geceler ...

hoşbuldum selam kk nın en datlu e güzel hatunları geçmişi okumadan içim rahat etmiyo okuyuverdimmm
nasılsınız bakalım

valla kızlar maşallah bu saatte enerji fışkırıyo sizden allah muhabbetinizi daim etsin .hadi ben kaçar bol gülmeler size...

tamam ebroşum iyi geceler canom sana çık tabi adamı ikinci maça hazırla :jeyyar:seni gidi seniiii

Back
X