Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceler ablaaciiimmmmm allah rahatlik versiinnn opuyorumnanaktan
günaydın sabah şekerleri açılış benden iiy hayırlı sabahlarınız olsun
günaydın kızlar sıze haber verım dıye geldım dün uyumadan önce test yaptım negatıf malesef ama hala gelen gıden yok anlamadım gıttı destegınız ıcın sagolun ama yokmus malesef dua edın banada adet olum bı sorun olmasın cok korkuyorummafoldumben
ay bebiş üzülme yaaa.o testlere de yüzde yüz güvenilmiyo ki tatlım.erken yapılmış olabilir bişey varsada...bazen erken yapanlarda çıkıyo,ama kimisinde de çıkmıyor belli olmaz canım benim...bekle birkaç gün daha,olmadı git doktora görün riçim..aklınada kötü bişyler getirme...
öyle yapıcam derınım artık bgnde gelmezse yrn sabah test yapcam daha ıyı olurmus ondada cıkmazsa pazartesı gıdıp kanda baktırıcam ınanırmısın ılk defa böyle oldu erken geldıgı olurdu 1- 2gün gec geldıgı olmazdı kasıklarım batmaya dvm edıyo ya sadece dua edıyorum yoksa gelsın yoluma tas koymasın bu yolda dıyeCADIARZU
ya derınım ınan hamıle olmadıgıma degılde adet olmadıgıma üzülüyorum
aman bacım kapatım su konuyu artıkkaydirigubbakcemile3 kız seval yasıyomusun
günaydın loçkam canım dün müşterileri gördüm kapıdautanadım deim bugün erken acçam sabah şekeri sen nasılsın kız akşam iyi kaynatmışsınıs oku oku bitmiyo
riçhim canım moralin, bozma loçkamın deiği gibi o testlee güven olmuyo canım hemen umudunu yitirmr daha adete olmadın