• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

iyiyim seval misafir vardı az önce giitii mutfağı topladım sen nasılsın içimde bi sevinç var ALLAH hayırlara cıkarsın

sagol sevalim inşallah hepimize:)))

nurucum hayır olsun kızz.arada banada oluyor öyle..çkız yoksa riç test yapıp pozitifi mi görecek ne:))
bersumm sen naptın canım.gelmedi inş senin kırmızılar.

kızr yanı8mda akuaför varya oradaydım biraz geç oldu ama
nuanycım hayırdır inşalah sevinçincanım

yarın yumurtlama günüm bu lafa gıcık oluyom ama öyle aksine eşim hasta oldu ilaç içito antibiyotikte zararlı umarım kür işe yarar kızlar dua edin ben kürün sayesinde (önce ALLAHın izniyle) hamile kalan varmı bi bakayım umarım bizdedeişe yarar

bu arada makbuş hiç gelmedi geziyodur karu kocişini kolunatakmıştır.yemege gitmiştir:))hee bide sirke gitcektiler:)

kızr yanı8mda akuaför varya oradaydım biraz geç oldu ama
nuanycım hayırdır inşalah sevinçincanım

ya nebileyim seval pek bi mutluyum umarım sonunda aglamam ben böyle oldummu hep aglarım belki bilinçaltı ama ne bileyim bide yatak odama tül yaptırıyom ben evime bişey aldımmıda peeeeek sevinirim ama 500 tuttu 480 zor indi acaba pahalımı aldım???

kızlar haberleri izliyorum şuanda...kefir çok yararlı bişeymiş.ata içecegi diyolar.
bagısıklık sistemini güçlendiriyormuş.vücut direncini arttırıyomuş..domuz gribine karşı koruyomuş canlar.

inşallah nurcum inşallah iyileşmiştir yaa..gerekiyosa yine donduracak geçmediyse:(((
buarada tüllerini güle güle kullan canım ohhh ne güzel..tülün kalitesine göre degişir cnm yaaa.iyi bişeyse 500 normal.

Back
X