• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

bersum hoşbulduk canım valla kusura bakma merak ettirmişim .valla gezdik canım yaa acayip güzel bir hava vardı .sıcağın tadını çıkardık .
sen nasılsın bakalım tatlım ?geldimi devamı?

inşallah yarın kan tahlili yaptırır riçim halayını çekeriz hep beraber böyle bir haber topiğimize çok iyi gelecek

bersicum basim agriyor dusla daha da artti ya kizlar ben mayista hamile kaldigimda iliskinin ertesi gunu baslayan bes gune yakin suren tuhaf bas agrilari yasamistim ama deli gb agri kesiciler icmistim megerse bende dollenme acayip bas agrisi yapmis. simdi yine iki gun once bitti ovulasyon basim agriyor iki gecedir ama o zaman kesintisizdi yani umutlandigimdan degil de korkar oldum bas agrilarinda ilac icmeye, bir kere hamile kaldim ya, bir bok sandim kendimi pek dogurganimmisim gb:)))

çağırdığını duydum hemen geldimmmmmm ebroşum
günüm senden naber duşunu aldın mı sıhattler olsun canım bende duşumu aldım tırnaklarımı törpüleyip ojelerimi sürdüm geldim
canım yaa valla çok sevindim gelmenize .özlemiştim .ohh canım sanada sıhhatler olsun .
anam zaten neden olmasin bacim daha 9 aydir deniyormus, her olacagi belli, cok sukur bu aymis, Masalllah kocaman.
ben riche acemi caylak diyorum ebrarcim:))
evet günüm telaş ediyo bizim acemi çaylak .ama korktuğu gibi değil bebiş var bebiş.:nazar:
di mi ebrar richimi ikna edemedik var oldguna :)))

valla yarın kan testinde çıkınca mecburen ikna olucak :olmaz::lepi:

hafif hafif geliyo ebroşum olsun benim için umut etmek bile güzeldi 4 aydır günü gününe geliyodu test yapıp umut edemiyodum bile

ay sier mesaji yazdim ama ardindan dayanamayip parasetemoli ictim, cildirma gun ne hamileliligi ic gitsin diye :icecream:
ebrarcim ya sana bir sey sorucam, ozur dilerim morelini bozacagim icin senin hamileliklerin kacar yil arayla olmustu?

bersicum basim agriyor dusla daha da artti ya kizlar ben mayista hamile kaldigimda iliskinin ertesi gunu baslayan bes gune yakin suren tuhaf bas agrilari yasamistim ama deli gb agri kesiciler icmistim megerse bende dollenme acayip bas agrisi yapmis. simdi yine iki gun once bitti ovulasyon basim agriyor iki gecedir ama o zaman kesintisizdi yani umutlandigimdan degil de korkar oldum bas agrilarinda ilac icmeye, bir kere hamile kaldim ya, bir bok sandim kendimi pek dogurganimmisim gb:)))

günüm yaa alemsin valla .kopardın beni .kız belkide yine döllendi senin yumoşlar .niye karamsar oluyosun .hem kaldınya hamiş niye kalmıyasın bidaha delüüüm benimm

ay günüm inşallah belli mi olur belkide bu seferde erken yumurtlamışsındır ağrı yine bebiştendir inşallah....

haa yok yumurtlama bitti iliski oldu bersucum ama bugunku 12 saat uyudugum icin:)) anamù ayi gb kis uykusuna yatmisim sanki:))

hafif hafif geliyo ebroşum olsun benim için umut etmek bile güzeldi 4 aydır günü gününe geliyodu test yapıp umut edemiyodum bile
canım yaa hayırlısı gerçektenolmak bile güzel bak ben iki ay olmadım çok sıkıntı veriyo .inşallah gelecek aya bebişin göbüşünde olur canım..
ay sier mesaji yazdim ama ardindan dayanamayip parasetemoli ictim, cildirma gun ne hamileliligi ic gitsin diye :icecream:
ebrarcim ya sana bir sey sorucam, ozur dilerim morelini bozacagim icin senin hamileliklerin kacar yil arayla olmustu?

tatlım benim uzun aralıklarla oldu .ilki evlendiğimden 4 yıl sonra oldu .2,5 aylık karnımda öldü .
sonra 1 yıl sonra kendiliğinden kaldım onu daha yeni anlamışken kaybettim .
ondan 8 ay sonra tüp yaptık oda düştü .7.haftaya girmiştik.
böyle canım.ben üzülmüyorum tatlım herşeyi sorabilirsin..

günüm yaa alemsin valla .kopardın beni .kız belkide yine döllendi senin yumoşlar .niye karamsar oluyosun .hem kaldınya hamiş niye kalmıyasın bidaha delüüüm benimm

ebrarcim ben alismisim olmayacagi dusuncesine simdi beyin algilayamiyor hamile kalabilmek acaba var midir gbsinden inanmaya :bbo: şakkıdı

canım yaa hayırlısı gerçektenolmak bile güzel bak ben iki ay olmadım çok sıkıntı veriyo .inşallah gelecek aya bebişin göbüşünde olur canım..

tatlım benim uzun aralıklarla oldu .ilki evlendiğimden 4 yıl sonra oldu .2,5 aylık karnımda öldü .
sonra 1 yıl sonra kendiliğinden kaldım onu daha yeni anlamışken kaybettim .
ondan 8 ay sonra tüp yaptık oda düştü .7.haftaya girmiştik.
böyle canım.ben üzülmüyorum tatlım herşeyi sorabilirsin..

canim benim ya. sende benim gb 10_11. haftda kaybettin demek. bu hafta pihtilasma test sonucum gelicek, cok heyacanliyim. sagol canim kusura bakma sordum ama:((

ebrarim zaten parasetemol aldim minoset de parasatemoldan yapiliyor hamileyken icilebilen tek madde paresetamol. neyse bacim zaten abrtmiyorum bir yildan once olmazzzzzzzzz benim bir daha hele bu kadar stresliyken, siz bakmayin ben ilk kez bu ay saglikli denedim. deneyeince de korkuyorum zaten "ya hamile kalirsam" diye, pek dogurgan hatunum ya korkuya bak :tomato:

günüm yanlış düşünüyosun hadi ben düşünsem çok normalde .bak senin çok şükür geçde olsa kendiliğinden oldu hamileliğin .bence olumsuz düşünme herşey güzel olucak .hamile kalırsan sonra endişelenirsin ilaç içmiştim filan diye ben 9 yıldır ilaç içmemeye çalışıyorum .içersemde minoset .

BERSUM çok haklısın canım .inanan negatif düşündükce öyle oluyo .biz kendi kendimize yapıyoruz tatlım .gerçi insan yoruluyo ne düşünceğinide bilemiyosun.valla arkadaşlar tek tavsiyem size çok stres yapmayın .

aman neyse bakmayin ben sIkIlIyorum zaten artik bu muhabbetten olmazsa da olmaz astim artik o endiseyi ben esim kabul etse evlatlik icin basvurmak istiyorum, hic demem kimin cocugu kendi bebem gb severim diye dusunuyorum. deleiyiz biz hatunlar icimizde dogurma icgudusu cok fazla cunku. benim teyzemin esinin hic spermi yoktu hic coucklari olmadi pasalar gb yasadi. Rabbim nasip etsin tabii ama cok uzulmek de gereksiz biraz. Allah verirse verir vermiyorsa catlasak patlasak da olmaz.

bakın benim pıhtılaşma haricinde hiçbir problem bulunamadı .ama bunca yıldırda çocuk doğurmadım .nedeni hep stres .ben herşeyi çok tkarım kafaya .alınganım biraz galiba .bide eşim karadenizli ondan yana hiç sıkıntım olmadı ama yakın aileden çok iğnelemeler oldu ve çok yıprandım .
geçen doktora gittiğimde eşimde geldi .doktor eşime demişki karının hiçbişeyi yok herşey çok normal o çok kafasına takıyo bebekte inat ediyo gelmemek için .tabi çıkışta başımın etini yedi ben hep diyorum takma vs.
ama olmuyoki elimde değil bi rahatlasak hemen düşücek ağımıza ama kaydirigubbakcemile3

Back
X