• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

buarada kızlar kimler uğramıyo topice bi sayalımmı .ben aklıma gelenleri yazıyorum unuttuklarımıda siz söyleyin.
CıVCıV ,ÜMMÜHAN ,BUTTER,PRENSES ,SWET,CASPER ,ÇıÇEK,
BUNLAR GELDı AKLIMA VARMI BAŞKA?

kızlar riçin testini koyayımda öyle gideyim dedim..ben mi yanlış görüyom yaa silik pembe degil mi bu kızlarr.Allahım inşallah yanılmıyoruzdur yaaa.
testiz.jpg

derinim oldu bu is inss var canim yaaa ayy cok sevindim tipki benim test gibi iste daha nasil olmasinki ama ricimi anliyorum cünkü ben hic inanamamistim belirti vardi ama ben yinede hadi test yalnissa diyodum inss ricim inss baciiiimmm darisi sizlere canlariiimmm :Saruboceq:

slm kizlar yaaa günün olayi oldugundan daldim hemen ayyy duramiyom yaa inss var yaaa inss vaaarrrr rabbim ne büyük yaaa bak yol acikligi versin yeterki dedim ricim baciimm yagrin birdaha test patlat yada simdi yagrinda kanda baktir bacim bu kadar cikmasi bile mucize baciiimmm caniiimmm

benim adetim iyice söküldü ne yapalım kısmet değilmiş bir dahaki aya olur inşallahhhhh bu ay icir ya da bal çörekotu kürünü mü denesem bide ovulasyon testi alayım diyorum

slm günüm sagol bacim iste ayni tas ayni hamam valla olsun bakalim genisliyozmu nedir ikinci ayi ortaliyoz yavas yavas hayirlisi bakalim bulanti falan ugrasiyoz sen nasilsin bakiimm

bersucum hayırlısı olsun tatlım yaa .üzülme sakın.
ama klomenle beraber kullanma o kürleri ilaçla aynı anda kullanılmıyo diye biliyorum .yada iyce araştır canım..

canin sagolsun bersucum ama su ovulasyon testini denesen harbiden bak rich umdugundan gec yumurtladigini ogrendui bu ay ve Insallah ondan onceden olmadigini ve simdi oldugunu anladik:)))
aglamacim nasil iki ayin ortasi sen daha sekiz hafta olmadin mi? son regle tarihinden hesapliyon di mi?

ay bilmiyodum ebroşum bunu bi araştırayım
evet güncüm belkide benim hiç tahmin etmediğim bi günde yumurtuyorumdur denemekte fayda var

bersu bencede düzenli adet görüyosun o testten al bitane .ben alsamda yakalıyamam kesin düzenli olmayınca kaydirigubbakcemile3

slm ebrarcim nasil olam be tatlim iste yazdim zaten ya ayniyim

bersuum bacim hayirlisi yaaa inss olur birgün yaaa inss tabikide olacak yani bacim

hanımlar ben çıkıyorum kusuruma bakmayın olurmu pcye format atıcam kociş gelir şimdi yukarı maç izlemeye çıkmıştı artık ya çok geç yada yarın gelirim öptüm sizi

Back
X