• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

bersum yok canım artık çömezlikten terfi ettin ustalığa kaydirigubbakcemile3
buarada kkda yine sorunmu var .yoksa bendemi ?

bersum sen comez degilmssin be bacim; ama unutma sevil betty ve benim basarisiz hamile kalisim hep yirminci aylarin basinda ve inan cok duydum yirminci aya dogru kalani. sakin ama sakin morel bozma.

olacak inşallah inanıyorum inancımı hiç kaybetmedim kaybetmicemde hepimiz rabbim ol dediğinde bebiş sahibi olacağız

derinim hoşgeldin tatlım nasılsın cano?

derinişkommm hoşgeldin kaynattık baya biz

hoşbulduk kızlar..çok güzel hareketlere bakıyordum da.sizede bi bakayım arada dedim:)
diiimii kızlarr riçç hayırlısıyla hamis inşallah yaaaa...
ebrarım canım benim.belimi sorma kuşum yaaa.hep agrı var.diyom ya zaten sürekli vardı yorulunca falan ama aynada baktım dün resmen içine göçmüş ortası yaaa...korkuyorum doktora gidecegim yakında.
günümm napıyon kısss...

derinim git tabi cano ihmal etme çok önemli bel yaa ...
biz baya kaynattık buakşam sen çok güzel hareketleri izlerken zemuszemus
evet inşallah richim hamiş yaa çok inanıyorum hayırlısıyla topic coşucak yarın..

tmm bersum.bende kaçıcam birzdan.erken yatayım dünde konuşmuştuk kalkamıyom kaç gündür zorla uyanıyorum.

günüm 8 hafta bitti bacim nereye iki ay bi hafta oldum ücüncü aya gidiyoz yani canim

ebrarim yazdim tatlim ama biraz gec oldu biliyorum kciste var onada yetisiyorum bi yandan baciii

bersucum iyi uykular tatlım .ye bakalım zayıflığın avantajını kullan kaydirigubbakcemile3
afiyet şeker olsun tatlım .hadi çok öptüm seni ...

derinim git tabi cano ihmal etme çok önemli bel yaa ...
biz baya kaynattık buakşam sen çok güzel hareketleri izlerken zemuszemus
evet inşallah richim hamiş yaa çok inanıyorum hayırlısıyla topic coşucak yarın..

evet canım.aslında yarın annemle ortopediye gidicez boynu tutulmuşta aradı demin gidelim diye.dedim bende gitmişken görünsemmi...film ister kesin şimdi.ilaç falan verirse tedavimle çakışır diyorum o yüzden bu sıralar gitmesemmi kafam karışık bu konuda.

sagol derinim iyiyim ilacimi icince kafam rahatladi walla bana da uyku basti kizlar ben de yavastan gidip kis uykuma kaldigimdan yerden deva edeyim. opuyorum hepinizi.
acemi caylagin halayinda yarin bulusmak umuduyla insallah. :nazar: :sm_cool:

günüm 8 hafta bitti bacim nereye iki ay bi hafta oldum ücüncü aya gidiyoz yani canim

ebrarim yazdim tatlim ama biraz gec oldu biliyorum kciste var onada yetisiyorum bi yandan baciii

olsun canım sorun değil sen ilgilen kocişinle .bende gidicem birazdan ilgilenmeye :kedi:

Back
X