Sonra sen ben inşallah ve diğer isteyenler ben umudumu biraz kaybettim ama hayırlısıİnşallah kuzucum evet ondan bekliyoruz bu haberi inşallah
Hepimiz aynıyız kuzum ya umut varla yok arasıSonra sen ben inşallah ve diğer isteyenler ben umudumu biraz kaybettim ama hayırlısı
Senin daha çok erken kuzum olur benim çoğu tanıdığım 2 yıl sonra hamile kalıyorHepimiz aynıyız kuzum ya umut varla yok arası
İnşallah artık daha beklemeden olur kuzucum ya bi de tek çocuğum anneme herkes torun sevgisi şöyle böyle diyip duruyo çok üzülüyorumSenin daha çok erken kuzum olur benim çoğu tanıdığım 2 yıl sonra hamile kalıyor
O elalem varya o elalem beni anne evinden soğuttuİnşallah artık daha beklemeden olur kuzucum ya bi de tek çocuğum anneme herkes torun sevgisi şöyle böyle diyip duruyo çok üzülüyorum
Cidden insan bıkıyoO elalem varya o elalem beni anne evinden soğuttu
Evet canım 3.günümCidden insan bıkıyosen şuan adet döneminde misin kuzucum
Benim de yeni yumurtam çatladı bekleyiş başladıEvet canım 3.günüm
Hadi bakalım umutla haberini bekliyorumBenim de yeni yumurtam çatladı bekleyiş başladı
Gerçi şuan böyle bişeyin annesiyimBenim de yeni yumurtam çatladı bekleyiş başladı
Yaaa çok tatlıııı ben hayvanları çok severim ama seninki ayrı bi tatlıııGerçi şuan böyle bişeyin annesiyim
Ah canım yaa rabbim dualarını kabul etsin inşallah tez zamanda bekliyorum sizlerden güzel haberDenicem gün aşırıda yapıcam bakalımkaynanam normalde çok benek istediğini belli etmez zayıflamışsın yavrum nolur bu defa bozma hasretiyle yanıyorum her duamda sen ve bebek var dedi her namazımda dedi üzüldüm bi alınmadım ama onu çok iyi anlıyorum benim annemden çok kaynanam destekçidir bana
ay maşallah kız ne büyümüşşSana iyi bayramlar demek istemiş teyzesi
Hepimiz bu ay verelim güzel haberleri
Yapıyorum ama bugün çok kötü geçti yaaaa PUBG oynuyordum geri başladım şuanAh canım yaa rabbim dualarını kabul etsin inşallah tez zamanda bekliyorum sizlerden güzel haberdiyet yapıyomusun canım
ay maşallah kız ne büyümüşş
Hepimiz bu ay verelim güzel haberleri
Teşekkür ederim kuzumYaaa çok tatlıııı ben hayvanları çok severim ama seninki ayrı bi tatlııımaşallah
Ay ben hiç oynamadım öyle şeyler nasıldıe bilmemYapıyorum ama bugün çok kötü geçti yaaaa PUBG oynuyordum geri başladım şuansırf sıkıntıdan büyüdü oğluşum yaaa
Edicem inşallah yaaaa bende bırakmıştım şimdi başladım tekrarAy ben hiç oynamadım öyle şeyler nasıldıe bilmembaze olur kaçamaklar kuzum bayram bugün olsun yarın devam etmek önemli olan
Ama çook tatlıı
Bende pazartesi başlıyorumEdicem inşallah yaaaa bende bırakmıştım şimdi başladım tekrar
Diyete mi başlıyonuz beni de aranıza alın benim diyet yapmam lazımBende pazartesi başlıyorumbu sefer bozmucam
Ben pazartesi başlıyom valla bilmemkaçıncı ama inşallah bu sefer olurDiyete mi başlıyonuz beni de aranıza alın benim diyet yapmam lazım
Kız hamileysen diyet felan yapma dur bakalım belli olsunBen pazartesi başlıyom valla bilmemkaçıncı ama inşallah bu sefer olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?