Kız olsamda ilk 3 ay yapıp kilo vermek istiyorum diyetten kastım sağlıklı beslenme tabiKız hamileysen diyet felan yapma dur bakalım belli olsun
Yaa inşallah belli olucak cumartesi canım çok teşekkür ederim
Tamam o zaman olurKız olsamda ilk 3 ay yapıp kilo vermek istiyorum diyetten kastım sağlıklı beslenme tabi
Yaa inşallah belli olucak cumartesi canım çok teşekkür ederim
Günaydın canım gayet normal ağrısın oh oh misGünaydınlArr
Kızlar çok belim ve belimin üstü sırtıma doğru bi nokta ağrıyo ya benim normalmidir
İnşallah canım. Sen nasıl oldun bebeğim canın sıkkındı toparlayabildinmiGünaydın canım gayet normal ağrısın oh oh mis
Iyiyim canım burda herkes olduğu için ağlayıp zırlayamadim mecbur toparladım çalışmalara başladım inşallah bu ay olumlu sonuç alırım tatlımİnşallah canım. Sen nasıl oldun bebeğim canın sıkkındı toparlayabildinmi
Olucak inşallah canım sen 2 günde bir devam et calışmalaraIyiyim canım burda herkes olduğu için ağlayıp zırlayamadim mecbur toparladım çalışmalara başladım inşallah bu ay olumlu sonuç alırım tatlım
Yok aksatmıyorum sabah akşam kullanıyorum 18 ine kadar kullancam inşallah ise yararOlucak inşallah canım sen 2 günde bir devam et calışmalaramacunuda aksatma
Sen naptın eşine söyledin mi yoksa kan tahlilinden sonra ni söyleyeceksinOlucak inşallah canım sen 2 günde bir devam et calışmalaramacunuda aksatma
Yarıcak kuzum inanarak kullan önce rabbimin izniyle sonra macunun vesilesiyle olucakYok aksatmıyorum sabah akşam kullanıyorum 18 ine kadar kullancam inşallah ise yarar
Dayanamadım söyledim canım. O kopkoyı bekliyo tabi baştan dalgamı geçiyosun dedi. Hayır dedim sonra gördü çizgiyi bakalım inşallah boşa sevindirmiş olmamSen naptın eşine söyledin mi yoksa kan tahlilinden sonra ni söyleyeceksin
Var kuzum senin koyulaşacak daha inşallah.Bugün yaşadığın ağrıda gebelik belirtisindeki ağrı gibiYarıcak kuzum inanarak kullan önce rabbimin izniyle sonra macunun vesilesiyle olucak
Dayanamadım söyledim canım. O kopkoyı bekliyo tabi baştan dalgamı geçiyosun dedi. Hayır dedim sonra gördü çizgiyi bakalım inşallah boşa sevindirmiş olmam
Oyu olmuş canım benim yaa yavaş yavaş alıssin adam inanıyorum ben 300 400 falan çıkacak pazartesi en azYarıcak kuzum inanarak kullan önce rabbimin izniyle sonra macunun vesilesiyle olucak
Dayanamadım söyledim canım. O kopkoyı bekliyo tabi baştan dalgamı geçiyosun dedi. Hayır dedim sonra gördü çizgiyi bakalım inşallah boşa sevindirmiş olmam
inşallah canım yaa rabbim hepimize nasip etsin inşallah dün akşam dan beri bel ağrısı canım ondan önce adet ağrısı gibiydiVar kuzum senin koyulaşacak daha inşallah.Bugün yaşadığın ağrıda gebelik belirtisindeki ağrı gibi
Ayyy o rakamlar benim için çok hayal kız inşalllahOyu olmuş canım benim yaa yavaş yavaş alıssin adam inanıyorum ben 300 400 falan çıkacak pazartesi en az
Normal normalGünaydınlArr
Kızlar çok belim ve belimin üstü sırtıma doğru bi nokta ağrıyo ya benim normalmidir
Hadi inşallah ondansa başım gözüm üstüneNormal normalbebiştendir o
Tatlım en büyük hayal gerçekleşti oralarda gelcek inşallah allahin izniyleinşallah canım yaa rabbim hepimize nasip etsin inşallah dün akşam dan beri bel ağrısı canım ondan önce adet ağrısı gibiydi
Ayyy o rakamlar benim için çok hayal kız inşalllah
İnşallah bitanemm rabbim korktuğuma uğratmasında inşallahTatlım en büyük hayal gerçekleşti oralarda gelcek inşallah allahin izniyle
Inşallah canım aminİnşallah bitanemm rabbim korktuğuma uğratmasında inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?