Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
GünaydınlArr
Kızlar çok belim ve belimin üstü sırtıma doğru bi nokta ağrıyo ya benim normalmidir

İnşallah canım. Sen nasıl oldun bebeğim canın sıkkındı toparlayabildinmi
Iyiyim canım burda herkes olduğu için ağlayıp zırlayamadim mecbur toparladım çalışmalara başladım inşallah bu ay olumlu sonuç alırım tatlım

Iyiyim canım burda herkes olduğu için ağlayıp zırlayamadim mecbur toparladım çalışmalara başladım inşallah bu ay olumlu sonuç alırım tatlım
Olucak inşallah canım sen 2 günde bir devam et calışmalara macunuda aksatma

Yok aksatmıyorum sabah akşam kullanıyorum 18 ine kadar kullancam inşallah ise yarar
Yarıcak kuzum inanarak kullan önce rabbimin izniyle sonra macunun vesilesiyle olucak
Sen naptın eşine söyledin mi yoksa kan tahlilinden sonra ni söyleyeceksin
Dayanamadım söyledim canım. O kopkoyı bekliyo tabi baştan dalgamı geçiyosun dedi. Hayır dedim sonra gördü çizgiyi bakalım inşallah boşa sevindirmiş olmam

Var kuzum senin koyulaşacak daha inşallah.Bugün yaşadığın ağrıda gebelik belirtisindeki ağrı gibi

Oyu olmuş canım benim yaa yavaş yavaş alıssin adam inanıyorum ben 300 400 falan çıkacak pazartesi en az

Var kuzum senin koyulaşacak daha inşallah.Bugün yaşadığın ağrıda gebelik belirtisindeki ağrı gibi
inşallah canım yaa rabbim hepimize nasip etsin inşallah dün akşam dan beri bel ağrısı canım ondan önce adet ağrısı gibiydi

Oyu olmuş canım benim yaa yavaş yavaş alıssin adam inanıyorum ben 300 400 falan çıkacak pazartesi en az
Ayyy o rakamlar benim için çok hayal kız inşalllah

inşallah canım yaa rabbim hepimize nasip etsin inşallah dün akşam dan beri bel ağrısı canım ondan önce adet ağrısı gibiydi

Ayyy o rakamlar benim için çok hayal kız inşalllah
Tatlım en büyük hayal gerçekleşti oralarda gelcek inşallah allahin izniyle

Hadi Cookiie ağrı bebişten. Peki benimki neden? Sabah bel ağrısından kıvrandım şükür geçti kalıcı olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…