aynen öyle akrabam edindi evlat çocuğu görseniz insanı bir sarıyor sanırsın annesiyim çok sevgi dolu ya imkanım olsa evlat ednirdim benEvlat edınsenız de olur bence her doğuran anne olamıyor zaten..
Allah yardımcınız olsun şifa versın ınşallah
İlerde çocuk düşündüğümde Allah korusun ama olmazsa çocuğum yapacağım tek şey ..aynen öyle akrabam edindi evlat çocuğu görseniz insanı bir sarıyor sanırsın annesiyim çok sevgi dolu ya imkanım olsa evlat ednirdim ben
benım tanıdığım çocuk yaşında ama akrabalarımızı öyle sahiplenmış ki hitap ederken anne değil annemm diyor babam diyor o çocuğun sevgisi bile değişik ve içtenİlerde çocuk düşündüğümde Allah korusun ama olmazsa çocuğum yapacağım tek şey ..
Bebekken aldığınızda zaten sizi annesı babası bılıyor. Oldun yaşa geldiğindede söylersınız neyın ne olduğunu.
Allah büyük, böyle düşünme lütfen.
en umutsuz anda açılır bazı kapılar.
kaç yaşındasın? hastalığın ne?
Allah büyük, böyle düşünme lütfen.
en umutsuz anda açılır bazı kapılar.
kaç yaşındasın? hastalığın ne?
İlerde çocuk düşündüğümde Allah korusun ama olmazsa çocuğum yapacağım tek şey ..
Bebekken aldığınızda zaten sizi annesı babası bılıyor. Oldun yaşa geldiğindede söylersınız neyın ne olduğunu.
Rabbim şifa versin inşaallah.27 Yaşındayım. Kalp ve akciğer hastalığım var. Yetmezlik yaşıyorum iki organımda da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?