Umutlanmak da güzeldir bazen...

Kardeşimin eşinin de hamile kalmaması lazımmış. Taşıyıcı anneyle bebek sahibi oldular. Bu da bir alternatif olur.

27 Yaşındayım. Kalp ve akciğer hastalığım var. Yetmezlik yaşıyorum iki organımda da.

Ciddi bir sağlık sorununuz var. Çocuk bundan önemli değil bence. Allah size sağlık versin, sevdiklerinize bağışlasın. Önemli olan bu.

Evlat edinmeyi düşünseniz..

Allah buyuk ondan hic umit kesilmez. Tasiyici annelige basvurabilirsiniz yada evlatlik alabilirsiniz. Rabbim kucaginizi bos birakmasin insallah. Bu cagda alternatifler cok daha evliliginiz cok yeni herseyi oturtun sonrasi gelir

Kardeşimin eşinin de hamile kalmaması lazımmış. Taşıyıcı anneyle bebek sahibi oldular. Bu da bir alternatif olur.
Nasıl yaptılar acaba? Türkiyede yasak diye biliyorum. Bunun için Kıbrısa gidiyorlar.

Nasıl yaptılar acaba? Türkiyede yasak diye biliyorum. Bunun için Kıbrısa gidiyorlar.

Gürcistan'a gittiler ama detay bilmiyorum. Zira normal doğum olduğunu söylüyorlar. Biz de bozmuyoruz nasıl rahat edeceklerse öyleymiş gibi yapıyoruz. Ayrı ayrı annelere aynı zamanda yerleştirme olmuş bir kız bir erkek. Sanırım cinsiyet seçimi de yapmışlar.

Hiç ummadığınız bir anda bi bakmışsınız değerleriniz yerine gelmiş, risk kalkmış
ümidinizi yitirmeyin bence

Inanin dogurmak anneligin binde biri evlatlik bi bebek alin annelik emektir

Hastaliginiz ne tam olarak?
Nasil ölum ihtimali oluyor?
Hic duymadim daha once.
Cok gecmis olsun, bi umit vardir her zaman, insallah iylesirsiniz.

Hastaliginiz ne tam olarak?
Nasil ölum ihtimali oluyor?
Hic duymadim daha once.
Cok gecmis olsun, bi umit vardir her zaman, insallah iylesirsiniz.
Kalp akciğer yetmezliğim olduğu için doğum yapmam riskliymiş. Organlar hamileliği ve doğumu kaldıramazmış.

evet insanın bir bebeği olması çok güzel bişi bu doğru ama sizin sağlıklı olmanız daha önemli belki birgün annesi babası hayatta olmayan birini evlat edinirsiniz ya da doktorunuz musade edecek şekilde iyileşirsiniz ...siz sağlıklı olmazsanız o bebek nasıl buyuycek ki... sağlıkla kalın ve Rabbim bu cuma günü sizin gibi bebek isteyen herkesin kucagına hayırlı sağlıklı bir evlat versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…