- 10 Şubat 2020
- 5.393
- 7.136
- 198
- Konu Sahibi Dikenlikaktus
-
Merhaba kizçelerkısaca kendimden bahsedeyim nisan ayindan bu yana hamile kalmak icin ugrasiyorum malesef olmadi bir turlu 8 aydir hamile kalamadim omega 3 multivitamin d3 vitamini folik asit kullanmaya basladim gecen ay sogan kuru yaptim bana dokundu 5 gunden fazla icemedim hayit otu tohumu araliklarla iciyorum. Doktora gittim sukur bir sikinti cikmadi ama hic ilgilenmediler umursamadilar da hsg cektinmek istiyordum ama kafana gore cektiremessin dedi doktor baska bir kac doktorada gittim ama tam olarak istedigim bir sonuc alamadim kimse birsey yapmak istemiyor gibiler ayni ne ilac ne baska birsey hic birsey yapmiyolar devlet doktorlari malesef kendi kendime duydum seyleri yaparak gebe kalmaya calisiyorum sizler de durumlar nasil insallah bu ay guzel haberler aliriz
Ekim ayini bende kacirdim hastalandik esimle ben ilac falan kullaninca gitti yumurtlama gunleri hepMerhaba bende Kasımı bekleyenlerden biriyim.Ekim ayına kadar eşim çocuk isteyip tam yumurtlam dönemimde vazgeçince maalesef şansımızı kaçırmış olduk. Bu sebeple kasıma erteledik. Düşük amh değeri ile bir kaç ay demeyip vazgeçmiştik beklemek istemiştik. Bakalım nasip artık
Ümitlenmek istemiyorum ama benim yaklaştı. Cuma günü bat. 9 ekimde Aşılma yaptım. Bu Cumartesi gün kan verdim sıfır çıktı ama çok erken yapmışsın diyor herkes. Aşılamanın 9.günüydü. Yarın da son olarak kan vericem yoksa yoktur napalım…. Progestanı bırakıp regl olurumkızlar bat yaklaşan ve heyecanlanan var mı, çok ümitlenmek istemiyorum ama sabırla bekliyorum haftaya salı test yapacağım
Yaa çok geçmiş olsun. Benim eşimde hastalandı aslında birazda onu etkisi oldu. İnşalah Allah gönlünüze göre versin canımEkim ayini bende kacirdim hastalandik esimle ben ilac falan kullaninca gitti yumurtlama gunleri hepkasim ayida benim dogum gunum insallah esime supriz yapmayi cok istiyorum rabbim nasip ederse tabi amh icin doktor ilac falan vermedimi canim yukselmesi icin
Benim de bu ay yumurtlama günümde eşim hastaydı sonra şehir dışına çıktı ve kasıma ertelenmiş oldu otomatikmanYaa çok geçmiş olsun. Benim eşimde hastalandı aslında birazda onu etkisi oldu. İnşalah Allah gönlünüze göre versin canımilaç verdi ama ben ilk önce doğal yöntemler denemek istedim. Eşim alalım falan dedi ama kabul etmedim. Önce bir kaç ay doğal yöntem deneyelim istedim. Şu anda omega3 ve multi vitamin kullanıyorum. Amh yükselmezmiş sadece var olan yumurtalarımın kalitesini artırabilirmişiz. Nasip dedim bede
Tsk ederim canim saol rabbim hepimizin gonlune gore versin dogal yolla kalmak tabi ki daha iyi insallah bu ay guzel haber aliriz hepimize kasim ayi ugurlu gelsinYaa çok geçmiş olsun. Benim eşimde hastalandı aslında birazda onu etkisi oldu. İnşalah Allah gönlünüze göre versin canımilaç verdi ama ben ilk önce doğal yöntemler denemek istedim. Eşim alalım falan dedi ama kabul etmedim. Önce bir kaç ay doğal yöntem deneyelim istedim. Şu anda omega3 ve multi vitamin kullanıyorum. Amh yükselmezmiş sadece var olan yumurtalarımın kalitesini artırabilirmişiz. Nasip dedim bede
Ayyy şansa bakBenim de bu ay yumurtlama günümde eşim hastaydı sonra şehir dışına çıktı ve kasıma ertelenmiş oldu otomatikman
İnşallah canım inşallah. Her şeyin hayırlısı bakalım. Korunmayı falan bıraktık. İlla sadece yumurtlama gününde kalınmaz herhaldeTsk ederim canim saol rabbim hepimizin gonlune gore versin dogal yolla kalmak tabi ki daha iyi insallah bu ay guzel haber aliriz hepimize kasim ayi ugurlu gelsin
Benimde amh düşük sizin kaçtı ilk gebeliğinizde de düşükmüydü acabaMerhaba bende Kasımı bekleyenlerden biriyim.Ekim ayına kadar eşim çocuk isteyip tam yumurtlam dönemimde vazgeçince maalesef şansımızı kaçırmış olduk. Bu sebeple kasıma erteledik. Düşük amh değeri ile bir kaç ay demeyip vazgeçmiştik beklemek istemiştik. Bakalım nasip artık
İlk gebeliğimden sonra ölçtürmüştüm ben. 2024 Haziran ayında 0.99 çıkmıştı. Şu anda hiç bilmiyorum kaç olduğunu. Kasım ayında doktora gitmeyi düşünüyorum bunun içim aslındaBenimde amh düşük sizin kaçtı ilk gebeliğinizde de düşükmüydü acaba
Canım ovulasyon testi kullandın mıYaa cok gecmis olsun canim kist bende de var cok agrim oluyo benimde adet donemi ozellikle sancim falan cok oluyor kist icin sogan kuru cok iyi geliyor istersen deneyebilirsin bende doktorla ilerlemek istedim ama malesef buyuk sehirde yasadigim halde adam gibi bir doktor bulamadim hic baslarindan saviyolar ozellikle devlet asla bakmiyor gucun varsa ozele gidip yaptirmak daha mantikli
Aaa biz konuşmuştuk evetİlk gebeliğimden sonra ölçtürmüştüm ben. 2024 Haziran ayında 0.99 çıkmıştı. Şu anda hiç bilmiyorum kaç olduğunu. Kasım ayında doktora gitmeyi düşünüyorum bunun içim aslında
Evet evetAaa biz konuşmuştuk evet
Bende hala bi tık yok reglim gecikti dün olmam gerekiyordu olmadım hala ama olacakmış gibi hissediyorum 2 gün önce hamilelik testi yaptım negatifti bekliyorum olmayıEvet evet
Ya işte kadınların hormonları çok garip. En ufak şeyde sıkıntı yaşıyoruz. İnşallah vardır canım geç döllenmedir belki hiç belli olmazBende hala bi tık yok reglim gecikti dün olmam gerekiyordu olmadım hala ama olacakmış gibi hissediyorum 2 gün önce hamilelik testi yaptım negatifti bekliyorum olmayı
Evet canim kullaniyorum ama bi yumurtlama gununde hic denk getiremedim 1 gun once 2 gun sonra falan oldu hep bi aksilik oldu bende biraz çekingenim ha diyince yanaşamiyorum oyle isteCanım ovulasyon testi kullandın mı
Bu ay benimde dogum gunum insallah bu ay guzel haberler aliriz canimBenim bugün reglim olmam gerekiyordu olmadım dün test yaptım laboquick negatif çıktı adet olacak gibiyim göğüslerim çok acıyor dokunamıyorum sancım var sıcak basmam mide bulantım var ama ümitli değilim büyük ihtimal yarın olucam kasımda doğum günüm inşallah bir şeyler olur ya
Adet olana kadar umut vardir canim allahtan umit kesilmez insallah gec dollenmedirBende hala bi tık yok reglim gecikti dün olmam gerekiyordu olmadım hala ama olacakmış gibi hissediyorum 2 gün önce hamilelik testi yaptım negatifti bekliyorum olmayı
Merhaba amh kaç sizin bende de düşük amh var.Merhaba bende Kasımı bekleyenlerden biriyim.Ekim ayına kadar eşim çocuk isteyip tam yumurtlam dönemimde vazgeçince maalesef şansımızı kaçırmış olduk. Bu sebeple kasıma erteledik. Düşük amh değeri ile bir kaç ay demeyip vazgeçmiştik beklemek istemiştik. Bakalım nasip artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?