- 10 Şubat 2020
- 5.395
- 7.137
- 198
- Konu Sahibi Dikenlikaktus
-
Biliyorum aşırı erken gerçekten bunu biliyoruz ama ben şahsen kendimi kontrol edemiyorumAy benimde 8.gün kör oldum hayalet çizgi görücem diye çok erken yapıyoruz
Bende öyle, açtığım son başlığa bak yaşadığım belirtileri sordum linç yedim resmenBiliyorum aşırı erken gerçekten bunu biliyoruz ama ben şahsen kendimi kontrol edemiyorum
Aman boşverin. Bende yedim bi linç eşim som anda vazgeçti tam yumurtlama döneminde. O zamana kadar da bana hep Ekim Ekim diyip durdu takvimler aldı kullan dedi falan. Ama vazgeçince bir anda üzüldüm tabi. Bunu paylaştım diye bende linçlendimBende öyle, açtığım son başlığa bak yaşadığım belirtileri sordum linç yedim resmen
Fikir alalım diye herşeyi paylaşıyoruz ve aradan bir iki kafa yargılayıcı bir şekilde çıkıyor her adımı aşamayı bilsek burda ne işimiz var kız kıza konuşup fikir almaya tecrübe edinmeye çalışıyoruz işteAman boşverin. Bende yedim bi linç eşim som anda vazgeçti tam yumurtlama döneminde. O zamana kadar da bana hep Ekim Ekim diyip durdu takvimler aldı kullan dedi falan. Ama vazgeçince bir anda üzüldüm tabi. Bunu paylaştım diye bende linçlendimhatalı ve suçlu aradılar. Oysaki hata veya suç yoktu. Sadece duygusal olarak çöküntümü paylaşmak istemiştim.
Aynen öyle. Bana şey yazmıştı birisi. Zaten konuların marjların hep gebelik üzerine falan demişti.Fikir alalım diye herşeyi paylaşıyoruz ve aradan bir iki kafa yargılayıcı bir şekilde çıkıyor her adımı aşamayı bilsek burda ne işimiz var kız kıza konuşup fikir almaya tecrübe edinmeye çalışıyoruz işte
Yumurta büyüklüğü kalitesi ile mi ilgili oluyor canım?Avakado tüketiyormusunuz kızlar bugün kontrol oldum.8ekimden bu yana gonal f kullanıyorum hep 10mm di yumurtalarım cumadan beri günde 1 tane Avakado yiyorum 15 14 14 12 mm olmuş yumurtalar
Bugün pik canım değerlendirin gün aşır çatlama bitene kadar
Kaliteyle alakalımı bilmiyorum zaten toplama olmadan yumurta kalitelimi biliniyormu onuda bilmiyorumAynen öyle. Bana şey yazmıştı birisi. Zaten konuların marjların hep gebelik üzerine falan demişti.zaten öyle olacak buraya onun için geliyorum ben
Yumurta büyüklüğü kalitesi ile mi ilgili oluyor canım?
Sevindim canım senin adına. Doğru orantılı mı acaba diye düşündüm o yüzden sormak istedim. İnşalah gönlünüze göre olurKaliteyle alakalımı bilmiyorum zaten toplama olmadan yumurta kalitelimi biliniyormu onuda bilmiyorumama benim derdim şuan büyümesiydi onuda başarıyoruz çok şükür
Ayyyy çok teşekkür ederim cevabın içinBugün pik canım değerlendirin gün aşır çatlama bitene kadar
Bugün tam ovülasyon günüm şimdi ovülasyon yaptım ama şu da içmiştim yani akşam tekrarlıycaö böyle çıktı dün ilişki oldu bugün de olurİlk üç gün canım. Benim mesela 2 gün pik oldu 3. Gün silikleşmeye başlamıştı. Bı da çatlamış anlamına geliyor.
MerhabaHerkese merhaba,
Amh değerim 0.37 olduğu için temmuz ayından bu yana stresle baş çıkmaya çalışıyorum.. ilk iki doktorum saçma sapan cümleler kurarak beni odalarından yolladılar. Hatta belki de deneme hakkınız dolmus bile olabilir dediler. Neler neler ya.. sonra bi doktora gittim, amh değerine bu kadar takılmayın siz düzenli regl oluyorsunuz ve yumurtluyorsunuz dedi ovulasyon testlerini bırakın görev gibi yapmayı bırakın dedi.. şimdi bunlar beni bi nebze rahatlattı. Sırada şu stresi yenmek kaldı. Allahım nolur işimizi kolaylaştır nolurstresi nasıl yeniyorsunuz kızlar? Nolacak bu kafada dönen deli sorular..
Sizin yaş kaçMerhababenimde amh değerim 0.99. En son gittiğim doktor da bana aynı şeyleri söyledi. DüEnli regl ve yumurtlama. Yumurta kalitesi iyi olduktan sonra değerin bir önemi yok dedi.
31 yaşındayım. Hiçbir şey için geç değil benceSizin yaş kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?