Umutları kasım ayına kalan arkadaşlar gelin dertleşelim 💕

bu arada geçen ay da bu ayda cocuk icin denemedik akışına bıraktık Rabbım isterse olur diyerek görev haline getirmeyin
Yaa masallah sizde ceketi atsa hamile kalanlardansiniz sanirim insallah bizede sans getirirsiniz sjsjs valla hayranim soyle ilkte hamile kalanlara masallah bizede ugur getirin amin
bence işin sırrı görev haline getirmemek kuzum bebek icin degil. biz olursa olur kafasındayız Allaha bıraktık aslında oğlumda hemen tutmadı 3 ayda kalmıştım bolbol dua edin iliskide görev ve bebek için olmasın nasipte varsa olur zaten

Hemen tutmadı dediğiniz 3 ay mı? Neyse inşallah gebesinizdir. İşin sırrı yok bence çünkü bazen olmayınca olmuyor malesef.

Merhaba Amh değeriniz kaç çıkmıştı?

Kızlar son durumlar ne sizde? Benim bugün döngüde 32. Gün çatlamada 12 bugün yarın adet olmam lazım artık ama yine belirti yok gebelik olsa illa bir belirti olurdu diye düşünüyorum

Arkadaşlar hiç belirtim yoktu bu ay ilk defa. Bugün regl günüm. Sabahtan beri halsizlik, bayılma hissi, her an regl olacak gibi hafif kasık sancılarım vardı. Awox erken gebelik böyle çıktı. Elim ayağım titriyor heyecandan.

Eklentiler

• IMG_8591.webp
    130,2 KB · Görüntüleme: 17
Hayırlı olsun tebrik ederim Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Selam kızlar uzun zaman sonra tekrar buraya geldim :) hiç aklımda yokken burnuma bebek kokuları gelmeye başladı ve bebek istediğimi anladım kızıma bir kardeş olsun istiyorum ama yaşım 38 bir yandan da korkuyorum bakalım bu ay deneyeceğim 2 gebelik yaşadım ikisi de kazayla oldu şuan ilk defa kendim planlı hamile kalmak istiyorum bakalım kolay olacak mı yada yaş etkileyecek mi ? Allah herkesşn gönlüne göre versin ovulasyon testi felan hiç kullanmadım yumurtlama tarihi kontrol ederek ilerlicem bakalım

Bence de ya ben de takip etmesini bu ay biraktim boyle daha rahat en azindan surekli negatif gormuyorum yumurtladim yumurtlicam dusunmuyorum test falan yapmadan nasipte varsa olur insallah

Kızlar son durumlar ne sizde? Benim bugün döngüde 32. Gün çatlamada 12 bugün yarın adet olmam lazım artık ama yine belirti yok gebelik olsa illa bir belirti olurdu diye düşünüyorum
Canim valla bende bisey yok reglim biteli 1 haftayi gecti insallah olmustur sende herkezde belirti olcak diye birsey yok kimisi hic bir belirti olmadan hamile kaliyo seninde oyledir umarim

Yaa canim ilk gebelik haberimizi aldik senden insallah bizde guzel haberlerle geliriz bu ay ben burdayim diyor insallah saglikla kucagina alirsin bize de ugurlu gelirsin

Merhaba insallah rabbim gonlunuze gore verir bende 8 9 aydir ovulasyonla ilerliyordum bu ay biraktim artik normal takvim uzerinden ilerlicem akinti takibi ile devam etcem diger turlu uzucu ve yorucu oluyor gorev gibi oluyor nasipte varsa olur insallah

Yaa canim ilk gebelik haberimizi aldik senden insallah bizde guzel haberlerle geliriz bu ay ben burdayim diyor insallah saglikla kucagina alirsin bize de ugurlu gelirsin
Amin canım herkesin haberlerini alalım inşallah hayırlısıyla acilde kan verdim eve geldim ama hala e nabıza düşmedi, saatlerdir bekliyorum

Bende iki yıl denedim olmadı amh 0.52 çıktı bu ay klomen kullandım beş gün dün bitti kullanım yarın doktora gidecem sonrası nasıl oluyor hiç bilmiyorum yeni katıldım bu yola

Ben de sizinle aynı yaşlardayım. Geçen ay denedik ilk defa. Kardeş düşünüyoruz biz de. Bakalım bu ay ne olacak.

Ben de sizinle aynı yaşlardayım. Geçen ay denedik ilk defa. Kardeş düşünüyoruz biz de. Bakalım bu ay ne olacak.
Aaa müjdeli haberlerini bekliyorum sürekli kardeş olmalı mı tek çocuk sıkıntı mı diye araştırıyordum genelde kardeş olması yönünde yazmışlar tecrübeli anneler bakalım zor hem de cok zor ama doğan büyüyor napalım hayırlısı inşallah

Ben de sizin güzel haberlerinizi bekliyorum kardeş önemli bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…