- 21 Şubat 2025
- 41
- 8
- 1
- 32
- Konu Sahibi Dikenlikaktus
-
bence işin sırrı görev haline getirmemek kuzum bebek icin degil. biz olursa olur kafasındayız Allaha bıraktık aslında oğlumda hemen tutmadı 3 ayda kalmıştım bolbol dua edin iliskide görev ve bebek için olmasın nasipte varsa olur zatenYaa masallah sizde ceketi atsa hamile kalanlardansiniz saniriminsallah bizede sans getirirsiniz sjsjs valla hayranim soyle ilkte hamile kalanlara masallah bizede ugur getirin amin
Hemen tutmadı dediğiniz 3 ay mı?bu arada geçen ay da bu ayda cocuk icin denemedik akışına bıraktık Rabbım isterse olur diyerek görev haline getirmeyin
bence işin sırrı görev haline getirmemek kuzum bebek icin degil. biz olursa olur kafasındayız Allaha bıraktık aslında oğlumda hemen tutmadı 3 ayda kalmıştım bolbol dua edin iliskide görev ve bebek için olmasın nasipte varsa olur zaten
Merhaba Amh değeriniz kaç çıkmıştı?Merhaba bende Kasımı bekleyenlerden biriyim.Ekim ayına kadar eşim çocuk isteyip tam yumurtlam dönemimde vazgeçince maalesef şansımızı kaçırmış olduk. Bu sebeple kasıma erteledik. Düşük amh değeri ile bir kaç ay demeyip vazgeçmiştik beklemek istemiştik. Bakalım nasip artık
Doktor tavsiyesi mi?Kızlar bu ay birlikte deniyoruz benim regl bitiyor yarın ovülasyon testi sipariş verdim 10 lu bide elenatal kullanıcam bu ay
Merhaba 0.99 du. Yarın tekrar gidip baktıracağım.Merhaba Amh değeriniz kaç çıkmıştı?
Hayırlı olsun tebrik ederimArkadaşlar hiç belirtim yoktu bu ay ilk defa. Bugün regl günüm. Sabahtan beri halsizlik, bayılma hissi, her an regl olacak gibi hafif kasık sancılarım vardı. Awox erken gebelik böyle çıktı. Elim ayağım titriyor heyecandan.
Amin canım hepimiz için inşallahHayırlı olsun tebrik ederimAllahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bence de ya ben de takip etmesini bu ay biraktim boyle daha rahat en azindan surekli negatif gormuyorum yumurtladim yumurtlicam dusunmuyorumbu arada geçen ay da bu ayda cocuk icin denemedik akışına bıraktık Rabbım isterse olur diyerek görev haline getirmeyin
bence işin sırrı görev haline getirmemek kuzum bebek icin degil. biz olursa olur kafasındayız Allaha bıraktık aslında oğlumda hemen tutmadı 3 ayda kalmıştım bolbol dua edin iliskide görev ve bebek için olmasın nasipte varsa olur zaten
Canim valla bende bisey yok reglim biteli 1 haftayi gecti insallah olmustur sende herkezde belirti olcak diye birsey yok kimisi hic bir belirti olmadan hamile kaliyo seninde oyledir umarimKızlar son durumlar ne sizde? Benim bugün döngüde 32. Gün çatlamada 12 bugün yarın adet olmam lazım artık ama yine belirti yok gebelik olsa illa bir belirti olurdu diye düşünüyorum
Yaa canim ilk gebelik haberimizi aldik senden insallah bizde guzel haberlerle geliriz bu ayArkadaşlar hiç belirtim yoktu bu ay ilk defa. Bugün regl günüm. Sabahtan beri halsizlik, bayılma hissi, her an regl olacak gibi hafif kasık sancılarım vardı. Awox erken gebelik böyle çıktı. Elim ayağım titriyor heyecandan.
Merhaba insallah rabbim gonlunuze gore verir bende 8 9 aydir ovulasyonla ilerliyordum bu ay biraktim artik normal takvim uzerinden ilerlicem akinti takibi ile devam etcem diger turlu uzucu ve yorucu oluyor gorev gibi oluyor nasipte varsa olur insallahSelam kızlar uzun zaman sonra tekrar buraya geldim :) hiç aklımda yokken burnuma bebek kokuları gelmeye başladı ve bebek istediğimi anladım kızıma bir kardeş olsun istiyorum ama yaşım 38 bir yandan da korkuyorum bakalım bu ay deneyeceğim 2 gebelik yaşadım ikisi de kazayla oldu şuan ilk defa kendim planlı hamile kalmak istiyorum bakalım kolay olacak mı yada yaş etkileyecek mi ? Allah herkesşn gönlüne göre versin ovulasyon testi felan hiç kullanmadım yumurtlama tarihi kontrol ederek ilerlicem bakalım
Amin canım herkesin haberlerini alalım inşallah hayırlısıylaYaa canim ilk gebelik haberimizi aldik senden insallah bizde guzel haberlerle geliriz bu ayben burdayim diyor insallah saglikla kucagina alirsin bize de ugurlu gelirsin
İnşallah canım benimde bu 2 gün kritik bakalım bekliyorumCanim valla bende bisey yok reglim biteli 1 haftayi gecti insallah olmustur sende herkezde belirti olcak diye birsey yok kimisi hic bir belirti olmadan hamile kaliyo seninde oyledir umarim
Ben de sizinle aynı yaşlardayım. Geçen ay denedik ilk defa. Kardeş düşünüyoruz biz de. Bakalım bu ay ne olacak.Selam kızlar uzun zaman sonra tekrar buraya geldim :) hiç aklımda yokken burnuma bebek kokuları gelmeye başladı ve bebek istediğimi anladım kızıma bir kardeş olsun istiyorum ama yaşım 38 bir yandan da korkuyorum bakalım bu ay deneyeceğim 2 gebelik yaşadım ikisi de kazayla oldu şuan ilk defa kendim planlı hamile kalmak istiyorum bakalım kolay olacak mı yada yaş etkileyecek mi ? Allah herkesşn gönlüne göre versin ovulasyon testi felan hiç kullanmadım yumurtlama tarihi kontrol ederek ilerlicem bakalım
Aaa müjdeli haberlerini bekliyorumBen de sizinle aynı yaşlardayım. Geçen ay denedik ilk defa. Kardeş düşünüyoruz biz de. Bakalım bu ay ne olacak.
Ben de sizin güzel haberlerinizi bekliyorumAaa müjdeli haberlerini bekliyorumsürekli kardeş olmalı mı tek çocuk sıkıntı mı diye araştırıyordum genelde kardeş olması yönünde yazmışlar tecrübeli anneler bakalım zor hem de cok zor ama doğan büyüyor napalım hayırlısı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?