umutlarım herşeyim tükendi ..

SAOL CANIM AMİN :16: EVLİYİM ZATEN DAHA BİR YILLIK 13 NİSANDA DOĞUM GÜNÜMDÜ AYNI ZAMANDA EVLİLİK YIL DÖNÜMÜMDÜ BABACIĞIMI KAYBETTİĞİM GÜN İSE 28 NİSAN:43::43: BABAMLA KÜSMÜŞTÜK KONUŞMUYODUK BASİT BİR DARGINLAŞMAYDI ASLINDA BEN O ARASIN BENİ İSTEDİM BABAMDA BENİM ARAMAMI BEKLEDİ ÖLE BÖLE DERKEN BİRBİRMİZE SARILAMADAN GÖÇTÜ GİTTİ ÇOK ÜZÜLÜYORUM OĞLUM OLUCAK İNŞALLAH 7 AYLIK HAMİLEYİM DEDESİNİ TANIYAMADI OĞLUM BABAM GÖREMİCEK TORUNUNU OYSA HEP KONUŞURDUK GIDIIIIM DİYE SEVERDİ BENİ BAZEN SESİNİ GÜLÜŞÜNÜ DUYUYO GİBİ OLUYORUM İÇİM ÖLE Bİ SIZLIYOKİ ANLATMASI GÜÇ:43::14::14:

SENDE KENDİNİ ÜZME CANIM BU ZOR GÜNÜNDE YANINDA OLAMAYAN BİRİ SENİ ELBET BİR GÜN BIRAKIP GİDERDİ EN AZINDAN YARINLAR İÇİN ERKEN ÖĞRENMİŞ OLDUN ÖLÜMDEN BAŞKA HERŞEYİN ÇARESİ VAR GERÇEK NASİBİN Bİ GÜN ELBET GELİP BULUCAKTIR
:nazar:

ne güzell canımm ya Allah sağlık sıhhatiyle getirsin...

bir can yoldaşın varmış .. bi tane de küçücük meleğin olacak ..

çok güzel bir ömrü olsun.. güzel şeyler nasibi olmasın.. herkesn kıskanacağı , imreneceği hayatı olsun ...

Canı Yanan Sabretsin, Canı Yakan, Canının Yanacağı Günü Beklesin... [H.z Muhammed (S.a.v)]

bende o günü bekliyorum ... sabırlaa ..

ne güzell canımm ya allah sağlık sıhhatiyle getirsin...

Bir can yoldaşın varmış .. Bi tane de küçücük meleğin olacak ..

çok güzel bir ömrü olsun.. Güzel şeyler nasibi olmasın.. Herkesn kıskanacağı , imreneceği hayatı olsun ...

Canı yanan sabretsin, canı yakan, canının yanacağı günü beklesin... [h.z muhammed (s.a.v)]

bende o günü bekliyorum ... Sabırlaa ..

saol canım amin :16: Can yoldaşım bitanem birde meleğim olmasa halim harap...
Inşallah canım allah herkese hayırlı ömürler versin amin:16::16:

Başın sağolsun...

Erkek arkadaşın konusunda fazla üzülmemeni söylemekten başka birşey diyemeyeceğim.

Olmuyorsa olmuyordur.Üstelemenin,yalvarmanın,mesajla duygu sömürüsü yapmanın faydası yok zararı var.

Çok fazla dramatize ediyor ve aşkını arabesk yaşıyorsun.

Hassas bir dönemdesin ama önce kendini düşünmeli ve güçlü olmalısın.

Bu kadar kaptırma kendini.Aşk için veya seni istemeyen bir erkek için bu kadar kendini üzmeye değmez.

evet değmiyor haklısınız

Back
X