Umutlarim tukeniyor....

Icten mesajin icin tesekkur ederim..ortada koca bi eek var...insallah rabbim buyuk ona siginiyorum sabrimin son raddelerindeyim...

Sana şu kadarını söyleyeyim;annesinden aynı muameleyi gören bana çok yakın birini tanıyorum.
Haliyle eşinizin ailesinin bu tavırları yüzünden nasıl yıkıcı bir etki yarattığını da tahmin edebiliyorum.Öyle insanlar sizin hayatınızdan uzak dursunlar,her ne kadar eşinizin anne-babası da olsa o insanlara biraz mesafe koymalı insan.
Siz eşinizin yanında ne koşulda olursanız olun,yanında duracağınızı hissettirin,bu ona da güç verecektir.Evliliğinizi yaşamaya bakın,sıkıntılar elbet geçer gider.Siz ne kadar pozitif olursanız,bu eşinizin ruh haline de yansıyacaktır.
Umarım borçlarınızı kapatır,sizde atanırsınız.
Allah her şeyi gönlünüze göre versin.

Amin guzel yureki misslola35
Garip bir sekilde kotulukeride yok banasadece dusuncesizler maddi konuda.aslinda bana ve esime en buyuk zararlari bu kadar borcun altina girmemize razi gelmeleri oldu..allah buyuk ne diyim.insallah gececek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…