Tabiki önemli olan taştan çıkarmak emeğini.Ama herkes bu şekilde düşünmüyor maalesef
1,5 ay çalışma yeterli değil ki ama. bunu tahmin edebilmeniz lazımdı.Son 1,5 ay çalıştı ama gerçekten çabaladı diye düşünüyorum.Ki doğru sayılarına göre 75 alıyordu ama tahminimiz gibi olmadı
Ben 22,o 24 yaşında.dinine düşkün,beni gerçekten seven,beyfendi ve utangaç biri.Hayatında ki ilk insan benim.Benimde aynı şekilde oYaslarınız kac ve karakter olarak nasıl biri ?
Önlisans mezunları da başvurabiliyor KPSS'den 70 ve üzeri aldığı takdirde.Üniversite okumak istemiyorum artık başka sınava hazırlanmak da istemiyorum nasip ama istediğim hiçbir meslek olmuyor diyorCanım önlisans mezunları zaten POMEM başvurusu yapamiyor. Lisans mezunu olması gerekiyor.
Açıktan 4 e tamamlasin bence boş durmasını. Daha çok yeni mezunmuz 1.5 sene olmuş. Başka güzel kapılar açılır inşallah.
Dgsye girdi zaten tamamlamak için ama oda olmadıyapı denetimden inşaat mühendisliğine tamamlama çıkmıştı ona başvursun
Şöyle ki zaten hemen evlenmeyeceğiz ama ona göre bir yol çizmemiz gerekiyor.Benim yolum var Allah nasip ederse.Ama 2 yıl Sonra bir şeyler otursun artık evlilik yolunda adım atalım diyorum.Konu sahibi umutlarının yıkılması için daha çok küçük bir yaştasın. Yani üni son sınıf dediğin için , 21-22 yaşındasındır diye düşünüyorum . Bunları düşünmek için daha çok erken . Ne acelen ver . Sen bir okulunu bitir , staj yap . Senide hemen öyle çok hazır , iyi kazançlı işler beklemiyor emin ol . Bunun için yol katetmen lazım . O zamana kadar elbet erkek arkadaşında bir düzen kurar. Her nasip vaktine esirdir
Kesinlikle yeterli değil zaten ama çalıştığı için derse çok zaman ayırmadı.E dersaneye felan gidecek maddi durumu da Yok.1,5 ay çalışma yeterli değil ki ama. bunu tahmin edebilmeniz lazımdı.
Öyle Tabiki Rabbim nasip etmişse er yada geç olur.Ama dediğim gibi umudum suya düşünce üzüldüm.Sizlerin fikirlerini almak istedimKonu sahibi umutlarının yıkılması için daha çok küçük bir yaştasın. Yani üni son sınıf dediğin için , 21-22 yaşındasındır diye düşünüyorum . Bunları düşünmek için daha çok erken . Ne acelen ver . Sen bir okulunu bitir , staj yap . Senide hemen öyle çok hazır , iyi kazançlı işler beklemiyor emin ol . Bunun için yol katetmen lazım . O zamana kadar elbet erkek arkadaşında bir düzen kurar. Her nasip vaktine esirdir
Daha ne Umutlar düşer suya. Allah çaresiz dert vermesin. Hayatın kuralı bu. Gerçi biz ne desek boş. İnsan yaşayarak öğreniyor . Hakkında hayırlısı ne ise o olsunÖyle Tabiki Rabbim nasip etmişse er yada geç olur.Ama dediğim gibi umudum suya düşünce üzüldüm.Sizlerin fikirlerini almak istedim
Kaç senedir berabersiniz ?Ben 22,o 24 yaşında.dinine düşkün,beni gerçekten seven,beyfendi ve utangaç biri.Hayatında ki ilk insan benim.Benimde aynı şekilde o
Tabiki amin şükürler olsun halimize.Teşekkür ediyorumDaha ne Umutlar düşer suya. Allah çaresiz dert vermesin. Hayatın kuralı bu. Gerçi biz ne desek boş. İnsan yaşayarak öğreniyor . Hakkında hayırlısı ne ise o olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?