İnan'ın yoruldum.Hevesim çok fazla kalmadıEğer Allah korusun ilerde arada kalacak olursanız ailenizin yanında olun diyorum.. İş bulurum kurarım vs geçsin. İş kursun önce göstersin size ve ailenize
1,5 yıl değil 1,5 ay çalıştı.Yok hep markette çalışmayacak zaten.İş kurayım diyor ama birikimi var mı bilmiyorum maddi konuları hiç konuşmayızYorum yapmadan geçemeyeceğim sırf sizin için giriş yaptım. Siz benim için mesleğin önemi yok diyorsunuz ama emin olun ileride o kadar çok pişman olursunuz ki sevgi bi yere kadar siz avukatlık yada hakimlik yapıp eşinizin markette çalışması zamanla size de batacak.
Eve bişey almak istediğiniz zaman eşinizin parası yetmeye bilir zamanla sizin üstünü tamamlamanız size batabilir. Ben çok aydınlık görmedim. Üstelik 1,5 yıl çalışıp nasıl 67 almış oda ayrı bir düşündürücü. Çalışmasa bile insan 60 alır ki bende 72 almıştım çalışmadan çalışıp 67 almak bana çok mantıklı gelmedi.
İyi düşünün ona göre karar verin ileride pişman olmamak için.
Ben 22,o 24 yaşında.dinine düşkün,beni gerçekten seven,beyfendi ve utangaç biri.Hayatında ki ilk insan benim.Benimde aynı şekilde o
Bilmiyorum İnan'ın iş kurmak yüksek birikimlerle olur.İş,meslek benim için önemli değil ama 1,5 ay kala çalışmak yerine dişini sıkıp çalışabilirdi.Şuan içimde Eskisi gibi bir istek Yok açıkçası.Çünkü ondan çok iş durumunu düşünüp stres yapıyorum kendi derslerime bile odaklanamıyorum artık.Devlet memuru olmayip ozel sektorde kendi isini yapan bir suru insan var hepsi evini gecindiriyor. Kaldi ki es adayiniz is kurarim diyormus,memurluktan daha prestijli bir is sahibi olabilir. Bence istedigi gibi hareket etsin,kisitlamayin kendi haline birakin. Evlilik olacagi varsa zaten olur.
çok teşekkür ediyorum yorumunuz gerçekten rahatlattı beni.Şuan bu şartlarda evlilik düşünemem zaten.Açıkçası biraz yoruldum bu iş durumunu düşünmekten.Nasipse olur değilse de yapacak bişey Yok. :)Allah ol derse o is olur merak etme canim. Kendimden ornek vereyim esimle 6 sene sevgiliydik isi gucu yok emlakcinin yaninda calisiyordu bende ayni senin gibi sorun etmiyordum bir yandanda kpss icin zorluyoduk tabi olmadi biz cok osriuoruz diye babam yinede kabul etti ve sansimiz dindu esim bir sonraki tercihte atandi 5 senelik memur bizde 4 senelik evliyiz sukurler olsun. Olmz bir is varsa inan o bizim isdi. Benim babamda senin baban gibi memur takintisi olan biriydi. Hah birdr simdi sorun etmesende bu sartlarda bir sekilde evlendiginizi varsayalim zamanla sen kendin rahatsiz olucaksin cevren is arkadaslarim ayni ortamda esini kucumseyecek belkide buda evliliginize yansiyacak oyuzden sakin acele etme olur mu ?
Daha cooook gencsiniz. Belki evleneceginiz insan o bile degildir yazik kafaya taktiginiza. Bazi seyler kismet isidir. Benim esim 27 yasindaydi kendi isini kurdugunda. 40 yasina gelmis de daha bir sey yapamamis gibi davranmayin derimBilmiyorum İnan'ın iş kurmak yüksek birikimlerle olur.İş,meslek benim için önemli değil ama 1,5 ay kala çalışmak yerine dişini sıkıp çalışabilirdi.Şuan içimde Eskisi gibi bir istek Yok açıkçası.Çünkü ondan çok iş durumunu düşünüp stres yapıyorum kendi derslerime bile odaklanamıyorum artık.
Seneye tekrar hazırlanır çok can sıkacak bir durum yok bence ama önemli olan gerçekten istemesi ve bunun için çabalamasi otursun ciddi bir şekilde çalışsın seneye tek yıl olacağı için puanlar daha yüksek gelir 70i geçer yüksek ihtimalle ama polislik kpssden ibaret değil biliyorsunuz spora falan da gitmesi gerekiyor o parkuru çalışmadan girerse zaten tamamlayamaz evlilik içinde acele etmenize gerek yok daha son sınıf olduğunuza göre yaşınız küçük önce siz kendi işinizi gücünüzü garantiye alın okulu bitirin evlilik için bence minimum 3 seneniz daha var benimde uzun süreli bir iliskim var sizinkinden çok daha uzun ama bizim aramızda bu bir sorun olmuyor ben senelerce onun ise girmesini bekledim simdi de o beni bekliyor. Anlayışlı olmak lazım herkes ister biran önce evlenmeyi ama işte çok önemli bir faktör önceliğiniz evlilik değil ise girmek olsunÇok teş
çok teşekkür ediyorum yorumunuz gerçekten rahatlattı beni.Şuan bu şartlarda evlilik düşünemem zaten.Açıkçası biraz yoruldum bu iş durumunu düşünmekten.Nasipse olur değilse de yapacak bişey Yok. :)
canim bekcilik sinavlari oluyor ordan poluslige yujselir benm esim kazandi maasi cook iyiDaha önce ki konumda bahsetmiştim kızlar.Erkek arkadaşım var ve yaklaşık 3,5 yıldır birlikteyiz.Ben hukuk son sınıf öğrencisiyim.Erkek arkadaşım önlisans KPSSye girdi geçtiğimiz zaman.Soruların cevapları açıklandığı zaman incelediğimizde emin olmadığımız soruları da yanlış saymamıza rağmen 75 alıyordu tahmini.Polisliği çok istiyordu.Bende garanti,güzel bir meslek 1 yıl çalışır para biriktirir Allah'ın izniyle istemeye gelir diye umutlandım.24. Dönem pomem araştırmalarına başladım bir umutla görseniz.Bu sabah sınav açıklandı Ve 67 almış.Nasip evet ama çok üzüldüm umutlarım suya düştü.Ailem mesleğe çok önem veren bir aile.O meslek şu meslek değil devlet memuru olsun garanti bir işi olsun hiç değilse düşüncesindeler.Haklılar da hiçbir aile kızını kötü şartlarda büyütmek istemediği gibi kötü şartlarda yaşasın istemez.Onu çok seviyorum ama ailem Rıza göstermez biliyorum.İş yeri kurarım,bi yer açarım seni yarıyolda bırakmam diyor.Ben ailemle sevdiğim insan arasında kalmak istemiyorum.Kendimi çaresiz hissediyorum.Lütfen kırıcı olmadan güzel bir çerçeve içerisinde yorum yapın, yorumlarınıza gerçekten ihtiyacım var
Cok iyi anliyorum canim .ama zaman gercekten hersyin ilaci nasilsa vaktiniz var aceleniz yok . Onune cikan her sansi degerlendirsin Allah bir kapi acicaktir. Hayirlisi olsun mutluluklarÇok teş
çok teşekkür ediyorum yorumunuz gerçekten rahatlattı beni.Şuan bu şartlarda evlilik düşünemem zaten.Açıkçası biraz yoruldum bu iş durumunu düşünmekten.Nasipse olur değilse de yapacak bişey Yok. :)
Ondan çok niye siz düşünüyorsunuz biliyor musunuz?Bilmiyorum İnan'ın iş kurmak yüksek birikimlerle olur.İş,meslek benim için önemli değil ama 1,5 ay kala çalışmak yerine dişini sıkıp çalışabilirdi.Şuan içimde Eskisi gibi bir istek Yok açıkçası.Çünkü ondan çok iş durumunu düşünüp stres yapıyorum kendi derslerime bile odaklanamıyorum artık.
gerçekten mi ben pilot olmak isterdim uçmak isterdim ya gökyüzünden aşagiya inişi merak ediyorum hiç uçağa binmedim.THY filan çok alım yapıyor , öyle bir yerlere başvursa ¿
Özellikle şehirlerarası yolculuklar gerçekten bazen otobüsten çok daha uygun oluyor. Daha önceden plânlanan bir seyahatiniz varsa uçak bileti alabilirsiniz . Güzel bir şey . Ben biraz korkuyorum doğduğumdan beri binmeme rağmen ama inerken , kalkarken farklı bir his oluyorgerçekten mi ben pilot olmak isterdim uçmak isterdim ya gökyüzünden aşagiya inişi merak ediyorum hiç uçağa binmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?