Erkek İnfertilitesi Umutlarımın yavaş yavaş beni terketmesi. Anne olamayacağım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

serayugur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2016
19
5
1
35
Merhaba kızlar bundan iki sene önce eşim ameliyat oldu doğuştan iki yumurtalığı da yukarı da kalmış İnmemiş doktor onları alıcaz tam böbreğin altında dedı ve aldı ıcımden sperm cıkabılır Bır ıhtımal dondururuz dedı çıkmadı Eger alınmasaydı yumurtalıklar kansere cevırırmıs ve doktor bize sızın çoçuğunuzun olması ımkansız eşim 3 aya bir iğne oluyor hormon iğnesi mecburi Eger o iğneyi olmazsa erkeklik hormonları çalışmayacak sakal çıkmayacak affedersiniz ilişkiye gşremeyecegız iki senedir belki bir umut ışığı olur Allah belkı bize de verır Bır evlat dedım ama olmuyor kızlar doktora cok kızmıştım ımkansız dedıgı ıcın ama şimdiler de hak verıyorum sıfır spermle nasıl çocuk olabılır umutlarımın bıttıgını hıssedıyorum cok zor Bır durum ama eşimi cok sevıyorum onun ıcın daha zor kadın anlatıp rahatlıyor ama o içine atıyor allahım hepınıze sabır versın herşey çocuk demek degıl tabı ama ınsan hasret kalıyor öyle içimi dökmek ıstedım dua edelım bırbırımıze

Canım ne desem bilemedim....
Yoktan var eden rabbimdir hiç belli olmaz...
5 yıl sonra kavuştum yavruma ne yaşadığını anlıyorum...
Dua herşeyin ilacı...
Kendini yipratmamaya çalış senden önemlisi yok çünkü...

Allah sabir versin. Insallah duzelme olur. Infertilite denen sey cok zor kabullenemiyorsun etraf bin tane soru soruyor anlatsan bi dert anlatmasan sacma sapan seyler soyluyorlar. Bizdede esimde sorun ve cok dert ediyor 2 cumlesinden biri benim yuzunden. Sigarayi birakti bebek icin yemege vurdu 10 kilo aldi hizla bisey diyemiyorum. Ne yapacagimida bilemiyorum. Insallah eslerimizde bu durumu kabullenir ve Allah bizlere bir cikis yolu gosterir.

Bizde de 0 di şimdi bir hareketli sperm goruldu ve onun heyecanını yaşıyoruz allah tan umut kesilmez.1 sperme nasıl sevindik.2 kez tup 2 kez tese ameliyatı ama olmadı . şimdi tekrar tup bebege başladık hayırlısı bakalım

Kiyamam. Allah sana eşine sabır versin. Hep pozitif düşünmeye çalış. Biliyorum çok zor ama eşinin sağlığı herşeyden önemli .. Allaha sığın bu günler de geçer

Bu duygu durumunu nasil asicagiz? aklimda hep bebek bebek... birde etrafimda tek denemede hamile kalanlar istemeden hamile kalanlar.. buyuk bir okulda calisiyorum cogu kadin calisan ve 5 i hamilebirde nasil naz yapiyorlar boyle gostere gostere surekli canim hamileyim ya egilemiyorum. Canim hamileyim ya mersivenden yuruyemiyorum ay cok midem bulandi derse giremicem.... umursamamak istiyorum baska seylere odaklanmak istiyorum. ama nasil yapicam bilmiyorum. sormadan edemiyorum neden ben neden benim cocugum olmuyor. bu duygudan cikamiyorum. beynim patlayacak? bu duygudan kurtulabilen varsa Allah rizasi icin bana cozum onerebilirmi?

Şöyle düşün bu dünyada sen onların yaşadığı o muhteşem duyguyu yaşamıyorsun.diyelim ki hiç anne olamayacaksin. Rabbim o duyguları bize ahirette yaşatacak öle biliyorum.bu dünya önemli değil ahiretimiz muhteşem olur inşallah. üzülme demek kolay bende 10 yıldır uğraşıyorum ama olmadı. ümidimi hiç kesmedim kesmiycemde...

Allah sabir versin. Insallah duzelme olur. Infertilite denen sey cok zor kabullenemiyorsun etraf bin tane soru soruyor anlatsan bi dert anlatmasan sacma sapan seyler soyluyorlar. Bizdede esimde sorun ve cok dert ediyor 2 cumlesinden biri benim yuzunden. Sigarayi birakti bebek icin yemege vurdu 10 kilo aldi hizla bisey diyemiyorum. Ne yapacagimida bilemiyorum. Insallah eslerimizde bu durumu kabullenir ve Allah bizlere bir cikis yolu gosterir.
Eşinin problemi ne dereceydi

Vardır Rabbimin bildiği yar ve yardımcınız olsun inşallah
Herkesin sınavı var sizlerinkide böyleymiş isyan etmeyin lütfen.yoktan var ediyor ol derse olur
Kuzenimin eşinede olmaz dediler şimdi ikiz bekliyorlar

meraba yazdıklarınızı okudum hepiniz benden büyüksünüz ablalarım gibisiniz rabbim sevdiği kuluna dermansız dert vermez bazılarına okadar çok dert verirki seslerini dualarını dinlemek hoşuna gider allahtan ümit kesilmez biliyorum çok zor ama unutmamak gerek tamamen umudun asla bitmez hep bir çıkar yol vardır çocugun olmuyorsa anne olamayacagın anlamına gelmez yeryüzünde birisine anne baba diyecek okadar ççok çocuk varki sırf sevilek isteyen yani demem o ki son çare de olsa evlatlık yoluyla anne baba olunabilir tabi gerçekten istiyrsanız.ayrıc bunun mükafatıda büyük olur :)
allah yar ve yardımcınız olsun.rabbim gönlünüzdekini hayırlı kılsın yada hayırlı olana gönlünüzü razı eylesin ..

meraba yazdıklarınızı okudum hepiniz benden büyüksünüz ablalarım gibisiniz rabbim sevdiği kuluna dermansız dert vermez bazılarına okadar çok dert verirki seslerini dualarını dinlemek hoşuna gider allahtan ümit kesilmez biliyorum çok zor ama unutmamak gerek tamamen umudun asla bitmez hep bir çıkar yol vardır çocugun olmuyorsa anne olamayacagın anlamına gelmez yeryüzünde birisine anne baba diyecek okadar ççok çocuk varki sırf sevilek isteyen yani demem o ki son çare de olsa evlatlık yoluyla anne baba olunabilir tabi gerçekten istiyrsanız.ayrıc bunun mükafatıda büyük olur :)
allah yar ve yardımcınız olsun.rabbim gönlünüzdekini hayırlı kılsın yada hayırlı olana gönlünüzü razı eylesin ..
Evlatlik cok istiyoruz ama temmuzda 5 yilimiz doluyor ve evlatlik icin basvuranlarda 2 yildan once kavusamiyorlar ve bu uzun bir sure. yani insallah basvurucaz ama surecler zor ve moral bozucu insallah Allah kabullenme gucu verir.

Back
X