- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.981
eeeee dahadaha nasılsınız kızlar.annenizgiller nasillarr.eşleriniz nasıl iyilertmiii
sende cıdden can sıkıntısı bulgusu var canım acılen sosyal hayata akmalısı ben bırazdan arkadasımla bulusucam bıraz kafam dagılsın sana da tafsı ederım
ahhh canım bende hastalarl muhabbet edeyim bari onlar bana diş ağrılarını anlatsın bebnde dinliyeyimmm:)))
Günaydın canlarım geçmişi okuyan bilir bu sabah erkenden test yapacaktım evet yaptım ama malesef tek çizgi modasına bende uydumama kendıme söz verdim üzülmüyecem artık beklemekte yok rabbim ne zamanı uygun gorurse o zaman olsun...bu gün benim doğum günüm tebrikleri alim hadiiii
bebek kıyafetlerine bakmakla akşamı yapıyorumm.ne kadar güzel şeyler var bebekler için düşünsenizya o kıyfetlerin içinde yumuk yumuk eller ayaklarrrr offfffff efkarlandımmm
ben artık onu bıraktım canım umursamıyıcamyoksa aynı senın gıbıydım kıyafetler cıcıler bıcıler ama artık yok yemek demısken ogle yemegınde ne var aklında ay bende ne yemek yapsam aksama dıye dusunuyorum
aynı sıkıntı bendede var akşama ne yapıcam yemekte hiç bir fikrim yok
Günaydın canlarım geçmişi okuyan bilir bu sabah erkenden test yapacaktım evet yaptım ama malesef tek çizgi modasına bende uydumama kendıme söz verdim üzülmüyecem artık beklemekte yok rabbim ne zamanı uygun gorurse o zaman olsun...bu gün benim doğum günüm tebrikleri alim hadiiii
naber fıstık
kıss bekle beni yarın bat günüm...test yapma sakın geçsin 2-3 gün...yaparsakta birlikte yaparız...kasıklarımda seyrimeler oluyor bu neyin nesi anlamadım...hayırlara çıakr inşallahh..geçen ay okadar istedim olmadı bu ay vazgeçtim bir süpriz olursa diye tedirginim..inşallah bütün bunlar psikolojiktir...reql olsamda rahatlasam...bu gergin bekleyişi hiç sevmiyorum...
Kizlar nasilsiniz bakalim nasil gidiyor hayatlar? Bakin ben sizinle sohbet edeyim die ogle yemegine gitmedim yoksa cok kalabalik hast. Ama sansima kimsecikler kalmamis gecmisinizi okudum bitirdim ama kacirmadim yine olanlari. Oncelikle eceli ablamizin d.gununu en icten dileklerimle kutlarim,cok neseli makara tatlimiz o bizim. Bu yil umarim unutamayacagin bir yil olur yasattigi guzelliklerle allahim sag salim nasip etsin bebisinide ins. Aysemm sende iyi dauandin kuzum test yapmayarak ben cildirmistim simdi ama oncedende konustgmz gibi onceden ogrenmek hic iyi dgl. Benim basima geldi iste... Neyse ben dun celinin yaptigi gibi herkesten biyogrqafi istiyorum okumak cok keyifliydi herkes kendi hayatini ozetlesin ve birbirimizi daha yakindan taniyalim. Olur muu,kabul muuu? Bu arada esim artik belirtilerden bahsedince offluyo dinlemek istemiyo beni cok uzuldum ve bu yuzden hep size anlatiyorum basima gelenleri bu sefer unuttun beni yine ruhen burda dedilsin diyoo ee dinle beni arkadaslarim gibi senlede ilgileniyim diyorum. Hic yuz vermiyom artik hep pesimdee'kizlar bata tahminen 5 gun var tahminen ama yedigim igneden mi haplardan mi onceden sizim sizim sizlatti beni yaa her an regl olucam gibi ama bu ay da gecehn ay gibi umutsuzum. Rabbim aratmasin daha yeniyim bunaltmicam kendimi grncim guzelim saglikliyim yaz geliyo esimle h.sonu bi guzel eglenmeye gittik hafifledim valla ohhh beee...
Kizlar nasilsiniz bakalim nasil gidiyor hayatlar? Bakin ben sizinle sohbet edeyim die ogle yemegine gitmedim yoksa cok kalabalik hast. Ama sansima kimsecikler kalmamis gecmisinizi okudum bitirdim ama kacirmadim yine olanlari. Oncelikle eceli ablamizin d.gununu en icten dileklerimle kutlarim,cok neseli makara tatlimiz o bizim. Bu yil umarim unutamayacagin bir yil olur yasattigi guzelliklerle allahim sag salim nasip etsin bebisinide ins. Aysemm sende iyi dauandin kuzum test yapmayarak ben cildirmistim simdi ama oncedende konustgmz gibi onceden ogrenmek hic iyi dgl. Benim basima geldi iste... Neyse ben dun celinin yaptigi gibi herkesten biyogrqafi istiyorum okumak cok keyifliydi herkes kendi hayatini ozetlesin ve birbirimizi daha yakindan taniyalim. Olur muu,kabul muuu? Bu arada esim artik belirtilerden bahsedince offluyo dinlemek istemiyo beni cok uzuldum ve bu yuzden hep size anlatiyorum basima gelenleri bu sefer unuttun beni yine ruhen burda dedilsin diyoo ee dinle beni arkadaslarim gibi senlede ilgileniyim diyorum. Hic yuz vermiyom artik hep pesimdee'kizlar bata tahminen 5 gun var tahminen ama yedigim igneden mi haplardan mi onceden sizim sizim sizlatti beni yaa her an regl olucam gibi ama bu ay da gecehn ay gibi umutsuzum. Rabbim aratmasin daha yeniyim bunaltmicam kendimi grncim guzelim saglikliyim yaz geliyo esimle h.sonu bi guzel eglenmeye gittik hafifledim valla ohhh beee...
Tesekkur ederim arkadaslarrimm. Sira bendee; ben 01.10.1984 istanbul dogumluyum. Gordugunuz uzre terazi burcuyum egzantirigim ve hayaletim gibi:) ailemin 4.ve en kucuk uyesiyim tek kizim pek nazliyim ve birazcikta simarik. 1 yillik evliyim suanda bir hastanede solunum testi teknisyenligi yapiyorum 5. Yilim ve esimle burda tanistim o benim sefimdi oyle bir asik oldumki icinde oldugum iliskimi bitirdim iyikide bitmis dedim sukurler olsun coook seviyorum o bende iki yas buyuk. Aslan burcu bazi seyler haric cok iyi anlasiriz birbirimize cok duskunuz. Esim romanya arnavut karisimi suslu genlere sahip anlicaniz,kNeyse bende cokk kokos suslu gezmeyi tozmayi seven hamarat bir teraziyim ve burcumun insanlarini cok severim. Ama ikizler aslan kova boga oglaklada cok iyi anlasirim. Abimler cok iyi yerlere gelmis okumus efendi insanlar anneme babama cok bagli gibi gorunmesemde bunu bir ben birdeallah bilir. Kars,kafkas kokenliyiz. Arkadasliklara cok onem veririm ama darbe yada bir eksisinde soguyup bir anda hayatimdan cikaririm. Insanlarin yuzune karsi soylerim herseyi ve bu yuzden cok sevilirim ama saldirgan olmadigimdan sanirim . Yklasik bes aydir bebek istiyorum ama bir dusuk haric henuz kollarim bos. Sizicok seviyorum,ve tanistigima cok memnunum. Boyum 163 kilom 55 oldu esimin istegi uzerine bes kilo aldim... Yarismaci arkadaslara bol sans....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?