Umutlarini Mayisa saklayanlar...

bence kızlar bitki çayı içmeyin.ama diyet yapın hatta yapalımmmm.

ben neredeyse hiç bitki çayı içmiyorum... normal çay içiyorum sadece şekeride azalttım... bencede kilo verelim hem hamileliğide kolaylaştırıyomuş zayıf olmak.. kilolu olunca yumurtalıklarda yağ bağlıyomuş..

bende içmiyorum normalde her sabah yeşilçay içerdim şimdi içimiyorum 4-5 aydır hap kullanmıyorum astım hastasıyım bazı akşamlar tıkanıyorum ama ilaç kullanmadan dayanmaya çalışıyorumm.ne olur ne olmaz belki zararı yoktur ama gerek yok

cnm sen hastanede çalışıyosun bi doktora yada hemşireye danışsan çünkü senin ilacını düzenli bi şekilde kullanman lazım..?

kizrla ne bu diyet derdine dustunuz hepiniz citirsiniz yaa ne yag baglamasi,daha yag baglamak icin yasiniz kac? Ben hareket diyorum bol bol hqareket ve suu... Hayaletim tirnak estetisyenligi falan dusunursen ben kobay olmaya raziyim tatlim benim ellerimi al yap bayilirim ojeye manikuree' ama evlendigimden beri hergun yenilemekten bikip biraktim. Istanbuldaysan nerede gideceginide solermisin kusumm? Deryafcim burdaysan seninde biyografini istiyorum hazir burdaykenn

benim midem gayet iyi ama dün ve bu gün kahverengi çok az akıntı geldi beni o korkutuyor bu arada keseyi görebildinizmi:26:

kahverengi akıntı bence seni korkutmasın
ben bugün doktora gittim ilk defe
bana şöyle dedi
kahverengi ya da pembe akıntı gelebilir kırmızı gelirse beni ara dedi

zuzummm selam canım.eccik kilo versek iyidir be canım.ksss ne zaman moralim bozuk olsa hemen kendime bi oje alırım :)))tatlım tırnak estesisyenliği için araştırmalarım devam ediyor.ben istanbulda ikamet ediyorum Anadolu yakasında.Ataşehirde oturuyorum Kadıköyde çalışıyorum.Bi gün buluşabiliriz havalarda hem güsel ne dersin tatlım.Kıslarrrr bu çağrım istanbulda yaşayan bacişler içinde geçerlidirrrr

Son düzenleme:

canım fotondan zaten pozitifliğin belli oluyordu :)

tekne kazıntısı he :) Ankara ya sınav için gittim 2 kez, çok garip geldi bana, özellikle trafiği, herkes çok relax :) inşallah senin bebeğin, annenin beklediği kadar bekletmez hemen geliverir sağlıkla :)

benimle de anlaşırsın ben de kovayım :)

sen baya baya gençmişsin yahu, seninle yaşıt kuzenim üni.de daha, maşallah maşallah sana :) ne iş yapıyorsun bu arada?

kıslarrrr ben kaçar kocişle yemeğe çıkıcaz malum bugün evlilik yıldönümümüz.hepinizi çok öpüyorum sefgiler selamlar bacişlerimmm.beni ösleyin anacımmmmmmmmmmmm

oo kızlar kaynatmısınız yıne dıyet olayı derken sıze bı tafsıyem dıyete 4 cu haftamdayım 5 kılo gıttı seker hıc kullanmıyorum sekersız cay kahve arada dıyet cıkolata o da bazen

valla ya ne diyeti, ben hiç sallamıyorum nolcak sonum bilmiyorum :) 1,60 a 60 kg gidiyorum, yuvarla yokuştan bul aşağıda beni :))
yazayım kuzum,
kova kızıyım 84 lüyüm, memleket Çanakkale. biricik eşim lise aşkım, yani beraber büyüdük diyebilirim. uzun bekleyişler ve emeklerden sonra 27de evlendik, 1 senelik evliyim. yaşıtız eşimle hatta ben 3 ay büyüğüm:) 6,5 sene çalıştıktan sonra artık kariyerimi ev hanımlığına yönlendirdim :) gümrük müş. yardımcısıyım. evime, eşime çok bağlıyım. kova burcunun bütüüüüün özelliklerini taşırım. dışarıdan soğuk derler ama can arkadaşlarım, dostlarım bilir beni. kimisi bu soğukluğu hava olarak bile görür ben de buna çok gülerim :) süslü, bakımlı bayanları çok takdir ederim, öyle olmak da çok isterim ama her zaman becerdiğim söylenemez :) yakınlarıma, aileme, arkadaşlarıma çok değer veririm, anlayışlıyımdır ama aynı anlayışı görmezsem içim soğur. sevdiklerimden kolay vazgeçmem, sonrasında keşke dememek için elimden geleni yaparım ama sildim mi silerim, sildiğimi kendim bile unuturum. mantıklı olduğumu söylerler, yakınlarım fikirlerime çok değer verir. bazen gereksiz duygusallık yaparım, kendim bile kendime kızarım, ağlamakta sınır tanımam :)) evlendikten 2 ay sonra çocuk istemeye başladık, iltihap, enfeksiyon derken 2 ay oradan, kist baskılamak için tekrar bir 2 ay daha korunduk. artık eşimi baba yapmak istiyorum kendimi de anne :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…