- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.021
hadi bakalım şekerimm.verdiğimiz kiloları yazalım buraya.
merhaba kızlar nasılsınız ben geberiyorum yaaa mide yanmasından sol kasığımdada bir ağrı sizdede oluyormu
yazalımda moral olsun bence erginsenanın topiğinide takip et sen...
hangi topikti o canım.
bence kızlar bitki çayı içmeyin.ama diyet yapın hatta yapalımmmm.
ben neredeyse hiç bitki çayı içmiyorum... normal çay içiyorum sadece şekeride azalttım... bencede kilo verelim hem hamileliğide kolaylaştırıyomuş zayıf olmak.. kilolu olunca yumurtalıklarda yağ bağlıyomuş..
bende içmiyorum normalde her sabah yeşilçay içerdim şimdi içimiyorum 4-5 aydır hap kullanmıyorum astım hastasıyım bazı akşamlar tıkanıyorum ama ilaç kullanmadan dayanmaya çalışıyorumm.ne olur ne olmaz belki zararı yoktur ama gerek yok
merhaba kızlar nasılsınız ben geberiyorum yaaa mide yanmasından sol kasığımdada bir ağrı sizdede oluyormu
merhaba kızlar nasılsınız ben geberiyorum yaaa mide yanmasından sol kasığımdada bir ağrı sizdede oluy
benim midem gayet iyi ama dün ve bu gün kahverengi çok az akıntı geldi beni o korkutuyor bu arada keseyi görebildinizmi:26:
kizrla ne bu diyet derdine dustunuz hepiniz citirsiniz yaa ne yag baglamasi,daha yag baglamak icin yasiniz kac? Ben hareket diyorum bol bol hqareket ve suu... Hayaletim tirnak estetisyenligi falan dusunursen ben kobay olmaya raziyim tatlim benim ellerimi al yap bayilirim ojeye manikuree'ama evlendigimden beri hergun yenilemekten bikip biraktim. Istanbuldaysan nerede gideceginide solermisin kusumm? Deryafcim burdaysan seninde biyografini istiyorum hazir burdaykenn
kıslar azcık kendimden bahsetmek istiyorum..1977 Erzurum doğumluyum.29 Yaşında eşimle tanıştım(aslında biz çocukluk arkadaşıyız)ilk erkek arkadaşım eşimdi oldu.Terazi burcuyum.Eşim de Erzurum'lu 1977 doğumlu ve oda terazi burcu.ikimizde dengesiziz yaniGezmeyi tozmayı çok severim.Kırılgan bir yapım vardır.Ama cadı tarafımda vardır çok nadir gösteririm bu yönümü.Haksızlığa gelemem.Uyumluyumdur.kimseyi kırmayı üzmeyi istemem.ama kimseninde beni kırmasına üzmesine izin vermem.bakımlı biriyimdir.kıyafetimle ojemle makyajımla,takılarımla,daha doğrusu herşeyimle uyum severim.dağınıklıktan hiç hoşlanmam.yatmadan mutlaka evimi toplayıp öyle yatarım.bulaşık bırakmam.2 senelik evliyim.(daha doğrusu bugün 2 sene bitti :)))1 hamilelik yaşadım ama devamı gelmedi.iki abim var.ben tek kızım ve en küçüğüm.yemek yapmayı severim.güzel hamur işleri ,tatlılar,yaparım.(herkes beğendiğini söylüyor :)) 1.62 boyundayım 66 kilodayım.pozitif bir insanım.olaylara her zaman iyi tarafından bakmayı severim.özel bir şirkette sekretlik yapıyorum.tırnak bakımı ve estetisyenlik kurslarına gitmeyi istiyorum.ilerde kendime ait bir iş yeri açmak istiyorum bu konuda.kokoş tarafımı göstericem herkese Eşim çok anlayışlı biridir.ama sinirli bir yapısıda vardır.asla bir şeyi ikiletmeyi sevmez.bende onun huyna göre davranırım.ikimizde terazi burcu olduğumuz için aynı şeyi düşünüp aynı konu hakkında yorum yaparız.....efettttt işte benim kısacık tanıtım yazım
amaaannn ne güzel içini dökmüşün zuzum :) bende 35.gündeyim çatlama moduma geçtimm halen gelen giden yokk.. ağrı sızı kasılma hiçbişey yok geçmiş adet döngülerime baktımda taaaa 2010 yılında 41 gün sürmüş 41 kere maşallahbeklicem bakalım bikaç gün daha... bu arada herkes kendini anlatsın demişsin dur ben yazayım biyografimiiii :)
biz 4 kardeşiz en büyüğümüz abim ve 2 tane ablam var bende haliylen evin en küçüğüyüm annem beni 38 yaşında doğum yapmış tekne kazıntısı yaniiiişuanda 24 yaşındayım eşim 28 yaşında.. evleneli tablomdada yazdığı gibi 7 ay 2 hafta oldu 15 ekim 2011'de evlendik biricik eşimlee :) ben eltimle önceden arkadaştım iş yerinden ve sonra elti olduk işte.. Allah bozmasın aramız pek iyi.. eşimler 3 erkek kardeş benimki ortanca... ben 166 boyundayım şuanda 64 kiloyum (daha da zayıflıycam diyet yapıyorum ) esmerim ve kapalıyım... ankarada oturuyorum.. durumum bu işteeee....
Tesekkur ederim arkadaslarrimm. Sira bendee; ben 01.10.1984 istanbul dogumluyum. Gordugunuz uzre terazi burcuyum egzantirigim ve hayaletim gibi:) ailemin 4.ve en kucuk uyesiyim tek kizim pek nazliyim ve birazcikta simarik. 1 yillik evliyim suanda bir hastanede solunum testi teknisyenligi yapiyorum 5. Yilim ve esimle burda tanistim o benim sefimdi oyle bir asik oldumki icinde oldugum iliskimi bitirdim iyikide bitmis dedim sukurler olsun coook seviyorum o bende iki yas buyuk. Aslan burcu bazi seyler haric cok iyi anlasiriz birbirimize cok duskunuz. Esim romanya arnavut karisimi suslu genlere sahip anlicaniz,kNeyse bende cokk kokos suslu gezmeyi tozmayi seven hamarat bir teraziyim ve burcumun insanlarini cok severim. Ama ikizler aslan kova boga oglaklada cok iyi anlasirim. Abimler cok iyi yerlere gelmis okumus efendi insanlar anneme babama cok bagli gibi gorunmesemde bunu bir ben birdeallah bilir. Kars,kafkas kokenliyiz. Arkadasliklara cok onem veririm ama darbe yada bir eksisinde soguyup bir anda hayatimdan cikaririm. Insanlarin yuzune karsi soylerim herseyi ve bu yuzden cok sevilirim ama saldirgan olmadigimdan sanirim . Yklasik bes aydir bebek istiyorum ama bir dusuk haric henuz kollarim bos. Sizicok seviyorum,ve tanistigima cok memnunum. Boyum 163 kilom 55 oldu esimin istegi uzerine bes kilo aldim... Yarismaci arkadaslara bol sans....
kızlar ben 1989 doğumluyum eşimde 1979 doğumlu aramızda 10 yaş var ama deli gibi tapıyorum kocama.ben koç burcu eşim balık burcu.evde en çok benim sözüm geçer.bir tane abim var en küçük benim çok kıymetliyimm anlarsınız yaaasürekli güler evde koltukların üstünde saatlerce ccırtlak sesimle şarkı söyler salak salak apaçi gibi dans ederim neşeli deli dolu akdeniz insanı gibi sıcak kanlıyımdır.kötü yanlarımda sinirliyimdir ters ve inatçıyımdır çok fazla intikam duygusu beslerim.1.62 boyum var 59 kiloyumdurr. 2.5 yıllık evliyim.giyime ve bakıma önem veririm evime çok bağlıyımdır.çok titzimdir.bu yüzden eşim benim çalışmamı istedi temizliği hastalık haline getirmişim öyleymiş.ailemde babam hariç herkes aşçı sayılır.kendi ailemin teknesi var mavi tur yolculuğu yapıyorlar. oyüzden çocukluğum limanlarda tekneler arasında geçti ukadar canlarrr... eğer beni seçiyorsanız AYSEM_KAS yazıp 4950 ye gönderin
kizrla ne bu diyet derdine dustunuz hepiniz citirsiniz yaa ne yag baglamasi,daha yag baglamak icin yasiniz kac? Ben hareket diyorum bol bol hqareket ve suu... Hayaletim tirnak estetisyenligi falan dusunursen ben kobay olmaya raziyim tatlim benim ellerimi al yap bayilirim ojeye manikuree'ama evlendigimden beri hergun yenilemekten bikip biraktim. Istanbuldaysan nerede gideceginide solermisin kusumm? Deryafcim burdaysan seninde biyografini istiyorum hazir burdaykenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?